Įkraunama...
Įkraunama...

Dalyvių statusas

Vat nesuprantu ko čia visi draskosi dėl žinučių skaičiaus, kiba galvojate, kad žinučių skaičius=mėnesinis atlyginimas lotuliukas.gif doh.gif

O vat man iškilo toks klausimas - moderatoriai tiek dirba, o jiems ar sumoka kas? unsure.gif Ar tik iš kyšių kas kaip sukasi (juokauju) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 17, 20:03)
Vat nesuprantu ko čia visi draskosi dėl žinučių skaičiaus, kiba galvojate, kad žinučių skaičius=mėnesinis atlyginimas  lotuliukas.gif  doh.gif

O vat man iškilo toks klausimas - moderatoriai tiek dirba, o jiems ar sumoka kas?  unsure.gif Ar tik iš kyšių kas kaip sukasi (juokauju)  biggrin.gif

tik juokais ir sukasi hihihi.gif
Atsakyti
Radau tokį keistą dalyką.Nario grupės pavadinimą doh.gif nu nesuprantu ar jis buvo ir anksčiau tik aš to nepastebėjau, ar čia kažkas naujo? vat pas ši žmogų užrašyta nario grupė visai naujas nors jis parašęs daugiau nei 20žinučių(tiesa prie kaladėlių jis yra atkaklus dalyvis). Aš lyg buvau atkaklus dalyvis abiejose vietose, kai turėjau virš 20 žinučių g.gif tai kaip čia suprast? kodėl vienur taip o kitur taip?
pvz:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiqtea: 27 liepos 2008 - 15:53
Norėjau paklausti kodėl kai kuriose temos žinutės nesiskaičiuoja (mamų pašnekesiai, kaimynai ir t.t.)? Kas taip nustatė??? Negi ten žmonės nebendrauja? Aišku bendraujama ne dėl skaičiaus, bet kai kalbi su tais žmonėmis su kuriais malonu bendrauti ne pirmus metus ir vis esi naujokas... abydna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drontukas @ 2008 08 06, 09:56)
Norėjau paklausti kodėl kai kuriose temos žinutės nesiskaičiuoja (mamų pašnekesiai, kaimynai ir t.t.)? Kas taip nustatė??? Negi ten žmonės nebendrauja? Aišku bendraujama ne dėl skaičiaus, bet kai kalbi su tais žmonėmis su kuriais malonu bendrauti ne pirmus metus ir vis esi naujokas... abydna doh.gif

Taip jau nustatyta, nieko čia nepakeisi. Ne gi taip svarbus ta ssk? g.gif Juk ne dėl to smagu čia bendraut, susipažint su naujais žmonėmis, susitikt....
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 06, 10:28)
Taip jau nustatyta, nieko čia nepakeisi. Ne gi taip svarbus ta ssk? g.gif Juk ne dėl to smagu čia bendraut, susipažint su naujais žmonėmis, susitikt....

Aišku, kad ne dėl skaičiaus bendrauji, tik šiaip kažkoks truputį neįvertintas jautiesi... blush2.gif Nustatyta, tai nustatyta, reikia tvarką gerbti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna @ 2005 05 09, 21:59)
Nepergyvenk,Aurute,ne visi žinutes renka... schmoll.gif
  Čia gi tikrai ne varžybos,tu pasižvalgyk,daugybė labai įdomių temų... thumbup.gif

as ne nezinaojau, kad reik kazkokias zinutes rinkt doh.gif lotuliukas.gif tiesiog smagiai bendrauju ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 06, 11:28)

Na bet norint patekti į tam tikras temas ar gauti tam tikras galimybes forume, labai dažnai reikia turėti ne mažiau 100 žinučių ir pan. Tai jei aš atėjau bendrauti su bendraamžiais, ten bendrauju jau keletą metų , bet va imu ir užsinoriu paskaityti ir kitur, kad ir už miegamojo durų, negaliu ten patekti, nes esu kaip ir forume seniai, bet žinutės nesiskaičiuoja, nors ir plepu "neužsičiaupdama". Tai tikrai neitin smagiai gaunasi. g.gif Tada išties eina žmonės ir renka žinutes šypsenėlėmis ar penkiais žodžiais žinutėje... doh.gif
Atsakyti
o ka reiskia Grupė: Dalyviai-S blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 09 16, 15:35)
o ka reiskia  Grupė: Dalyviai-S  blink.gif

Dalyvis-S gali bet kada redaguoti savo žinutes.
Toks statusas suteikiamas tiems, kas kuria temas pas lieknėjančias/ nėštukes/ etc., t.y. ten, kur dažnai keičiama pirma žinutė (dėl to, kad prisijungia nauji nariai, pagimdo, išteka ir t.t.). Žmogus gali redaguoti savo žinutes ir nereikia nuolat prašyti moderatorių pagalbos.
Jei temukė nėra labai aktyvi arba pirmojo puslapio duomenys nesikeičia dažnai, Dalyvio-S statusas nesuteikiamas.
Atsakyti
galetu buti leidimai duodami i kitas tema sieti, tarkim, pagal data, kada dalyvis uzsiregistravo forume. gal taip butu teisingiau?
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 16, 17:25)
Dalyvis-S gali bet kada redaguoti savo žinutes.
Toks statusas suteikiamas tiems, kas kuria temas pas lieknėjančias/ nėštukes/ etc., t.y. ten, kur dažnai keičiama pirma žinutė (dėl to, kad prisijungia nauji nariai, pagimdo, išteka ir t.t.). Žmogus gali redaguoti savo žinutes ir nereikia nuolat prašyti moderatorių pagalbos.
Jei temukė nėra labai aktyvi arba pirmojo puslapio duomenys nesikeičia dažnai, Dalyvio-S statusas nesuteikiamas.

Sveiki, gal galėčiau ir aš gauti tą Dalyvis-S statusą - nes, užsukę į mano jau 3 "Naujagimių milžinukų" sukurtas temukes pamatysit, kad pastoviai turiu redaguoti - t.y. naujai skelbti visą "milžinukų sąrašiuką" - o taip, tai galėčiau visados temos pradiniame psl. papildyti - bet kada.. Būtų labai patogu. thumbup.gif
Ar yra dar kokie nors ypatingi reikalavimai, kad gauti tokį statusą?? blush2.gif
Ar turėčiau dėl to konkrečiai į kažkurią moderatorę kreiptis?

Nekantriai lauksiu komentaro..
Iki malonaus ... Rasa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 22 spalio 2008 - 16:49