Įkraunama...
Įkraunama...

Dalyvių statusas

QUOTE(Auges @ 2006 02 24, 09:30)
Ne, jeigu parašėte žinutes į forumą, jos įsiskaičiuoja į bendrą jūsų žinučių skaičių, (keičiasi dalyvio statusas), jeigu jūsų žinutė ištrinama iš forumo, iš jūsų statistikos ji nedingsta.
P.S. Nebent tai būtų vien tik SPAM'inės žinutės (vienas žodis, tik šypsenėlės ir pan.), tada administratorė turi galimybę jūsų žinutes  perskaičiuoti ir Jūsų statistikoj atsispindės tik žinutės tuo metu esančios forume.

Na as pagrinde bendrauju nestukiu pasnekesiuose,ten,kiek suprantu nesiskaiciuoja zinutes.Tai taip i liksiu matyt naujokas g.gif Na naujokas,tai naujokas,nematau problemos lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
norejau jusu paklaust apie zinutes.
as kartais dalyvauju (islandijos lietuvaites) ir zinoma rasau zinutes.
bet pas mane kaip viena zinute matos ,taip ir matos.kaip jos cia daugeja?
nieko nesuprantu g.gif
Papildyta:
Na dabar matau dvi zinutes pas mane ax.gif
bet kaip dalyvauju (islandijos lietuvaites) pokalbiuose,tada man nedaugeja ju blush2.gif
na bet tiek to,juk ne del zinuciu mes cia visos..
gero vakariuko visoms... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pamačiau dar vieną statusą *helpers* blink.gif

Vėl anglų kalba lotuliukas.gif net nebejuokinga, negi lietuvių kalba per prasta atrodo? verysad.gif
Atsakyti
norėjau paklausti (įdomumo dėlei) nuo kada iš extra tampama super? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 03 01, 22:56)
norėjau paklausti (įdomumo dėlei) nuo kada iš extra tampama superax.gif blush2.gif

Nuo 1600 man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2005 05 09, 19:40)
O aš užsiregistravau savo malonumui, pabendravimui. Manau, kad forumas tam skirtas. Pasirodo čia visi tik žinutes renka ir skaičiuoja. Šiek tiek nusivyliau.

Tikrai ne visi cia skaiciuoti ateje g.gif schmoll.gif
Isvis nebutu prasme tada jungtis. As asmeniskai esu labai patenkinta siuo puslapiu, labai daug naudingos informacijos cia radau, ir padejo sie pokalbiai man daug ka istverti ir suprasti, tikiuosi, kad ir as kam nors kazka gero patariau, o kiek zinuciu, ir ar visos isiskaiciuoja - man tikrai nerupi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeliukas: 02 kovo 2006 - 12:13
QUOTE(Ingeliukas @ 2006 03 02, 13:12)
Tikrai ne visi cia skaiciuoti ateje  g.gif  schmoll.gif
Isvis nebutu prasme tada jungtis. As asmeniskai esu labai patenkinta siuo puslapiu, labai daug naudingos informacijos cia radau, ir padejo sie pokalbiai man daug ka istverti ir suprasti, tikiuosi, kad ir as kam nors kazka gero patariau, o kiek zinuciu, ir ar visos isiskaiciuoja - man tikrai nerupi  rolleyes.gif

Aš irgi nieko neskaičiuoju.Dažniausiai lankausi SVETIMO SKAUSMO NEBŪNA ,toj temoj radau vieno likimo žmonių,kur galime pasiguosti ir pasidalinti savo skausmu. g.gif
Atsakyti
Na tikrai įdomu kad bendraujat galima ne tik sužinoti naujo, bet dar ir kažko kito pasiekti. thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif mmm...cia galima dar kazkokiu surinkt zinuciu kieki,bet juk nerasysi nesamoniu i visas temas,kad tik surinktum daugiau..viskam savas laikas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 06 27, 11:30)
dalyvius-s - tuos kurie gali redaguoti savo žinutes, pavyzdžiui tokie kurie veda įvairius sąrašiukus, taip pat paskiria Supermama, pagal atskiro dalyvio prašymą.

nepaskiria verysad.gif prašau, prašau, o atsakymo taip ior nesulaukiu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
va va, neveltui naujoke esu..tik dabar suzinojau,kad surinkus kazkiek zinuciu galima gauti kita statusa ax.gif ..
bet man swarbiausia yra sis tinklalapis, nes esu naujai iskepta mamyte ir daznai nerimaujanti del savo maziuko doh.gif - o cia labai smagu pasiskaityneti, ir pastebeti kad ne viena tokia esu ax.gif ..ir zinoma nusiraminti ir kazka nuraminti savo atsakymais 4u.gif
Atsakyti
O asisvis cia nesusigaudau,zinutes dar rinkt ,kam taip viska apsunkint g.gif
Atsakyti