Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter firmos gaminiai

As konkurencija nelabai kam sudarau cool.gif , nes nerengiu jokiu prezentaciju nei pas save, nei pas kitus, neturiu tam laiko blink.gif . Tiesiog pasiulau ir jei zmogus susidomejo, tai kvieciu i ofisa ar i rengini. Jei daiktas patiko ir nusprende, kad reikia pirmyn, o jei ne, tai ne.
Galiu informuoti visus, kad yra siuo metu rinkinys su 33% nuolaida i kuri ieina masazuoklis, depiliatorius ir kristalinis kremas. (Galima lizingu).
Atsakyti
QUOTE(vau @ 2006 05 12, 15:22)
Galiu informuoti visus, kad yra siuo metu rinkinys su 33% nuolaida i kuri ieina masazuoklis, depiliatorius ir kristalinis kremas. (Galima lizingu).

o tai kiek visas tas rinkinys kainuoja? Ir kuo ypatingas tas kristalinis kremas? Su kosmetika dar neužsiimu, tai nelabai ką ir žinau.
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis @ 2006 05 12, 14:53)
Aaaa, tai visai nekonkurentė (beveik)  biggrin.gif
Beje, visoms(-iems) Kaunietėms (-čiams), besidominčioms(-tiems) Zepter  aš galiu pasiūlyti sudalyvauti prezentacijoje bei skaniai pasivaišinti (už dyką  bigsmile.gif) .

konkurenciu turi.Ne tu viena Kaune dirbi.As taip pat.
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2006 05 11, 21:17)
As tos lempos kaina noriu suzinoti, ir ar gali ji kisti, jei iskart sumoki grynais? Ir kada kokios akcijos ar nulaidos buna?
Aciu

bet kokio mokejimo atveju kaina nesikeicia..as turiu pasiulyma su 10 % nuolaida. uz 1386 ir su stovu.
Papildyta:
As tos lempos kaina noriu suzinoti, ir ar gali ji kisti, jei iskart sumoki grynais? Ir kada kokios akcijos ar nulaidos buna?
Aciu

bet kokio mokejimo atveju kaina nesikeicia..as turiu pasiulyma su 10 % nuolaida. uz 1386 ir su stovu.
Atsakyti
Aciu

siaip kainuoja 1540 lt su stovu.Galiu psiulyti su 10% nuolaida uz 1386 lt.
Atsakyti
Galit pirkti vieną puodą su 20 proc. nuolaida iš manęs, nereiks pirkti rinkinio, jei nenorit, skelbimas yra ''skelbimų lentoje'' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vau @ 2006 05 12, 12:36)
Keptuviu yra:
0.9l 20 cm, 2 rank-569 lt
0.9l  20 cm, 1 rank-409 lt
1.5 l 20 cm, 2 rank-609 lt
1.5 l 24 cm, 2 rank-739 lt
2.7 l 24 cm, 2 rank-699 lt
Issimoketinai(tai moki uz preke ir tik kada ismoki gauni produkta). Issimokejimo salygos(max 18 men), kad 20% sumos turi buti apmoketa per 60 dienu, o 50 % per 12 men.
O lizingu-gauni produkta iskart po dokumentu sutvarkymo(max po 3 d) ir tik po to pradedi moketi.

Niu, ačiū. 4u.gif dabar galėsiu pagalvoti ir ką nors išsirinkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2006 05 12, 18:47)
siaip kainuoja 1540 lt su stovu.Galiu psiulyti su 10% nuolaida uz 1386 lt.

Tai cia kaip suprantu nauja supakuota ar kazkiek panaudota?
Norejau suzinoti kur butu galima atvaziuoti ja apziureti ir issiaiskinti kada ji naudojama. As siaip noriu vaikui imuniteta stiprinti, nes per sia ziema turejom istisai problemas su gerkle.
Tiesa, o kiek laiko duodama garantija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 13 gegužės 2006 - 07:11
QUOTE(Gintarėlis @ 2006 05 12, 15:39)
o tai kiek visas tas rinkinys kainuoja? Ir kuo ypatingas tas kristalinis kremas? Su kosmetika dar neužsiimu, tai nelabai ką ir žinau.

Rinkinys 585 lt. Kremas ypatingas tuo, kad atstato lasteliu struktura(nuo rauksliu, nuo randu, po depiliacijos, labai naudojamas su spalvu terapija).
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2006 05 13, 08:10)
Norejau suzinoti kur butu galima atvaziuoti ja apziureti ir issiaiskinti kada ji naudojama. As siaip noriu vaikui imuniteta stiprinti, nes per sia ziema turejom istisai problemas su gerkle.

Pati matau is Kauno esi, tai i Vilniu vargu ar vaziuosi i lempas ziureti bigsmile.gif , bet jei Kaunieciai nepades-lauksim Vilniuje smile.gif , o garantija bioptronui 2 metai, visai kitai produkcijai-metai.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 05 13, 08:10)

JI bus nauja,ipakuota kaip priklauso. garantija duodama 24 men.I tavo el, pasta as parasysiu savo telefono nr.ir susitarsim kada galim pasimatyt As irgi kauniete.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2006 05 13, 12:25)
JI bus nauja,ipakuota kaip priklauso. garantija duodama 24 men.I tavo el, pasta as parasysiu savo telefono nr.ir susitarsim kada galim pasimatyt As irgi kauniete.

Man geriausia jauciu butu pirmadieni vakare arba antradieni.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 05 13, 15:32)

Gerai,man tinka.Tel. mano radai?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 05 13, 15:32)

labas.niekaip negalejau atsidaryti tavo laisko,tik siandien pavyko.siandien as laisva,jei tau tinka,tai skambink.Rysi geriausia palaikyti telefonu.mano numeri tu turi.iki
Atsakyti