Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter firmos gaminiai

QUOTE(Maite @ 2007 01 27, 18:14)
Merginos, gal kuri is jusu turie ir naudojate Tutto Jebbo garu siurbli?
Nu labai jis man patraukliai atrodo, bet daiktas brangus, negaliu pirkti neisitikinusi, ar tikrai jisai toks efektyvus, kaip reklamuoja g.gif 
Kaip su juo plaunasi grindys? Ar tikrai nereikia ju pries tai apvalyti, uztenka susiurbti/isplauti garais ir jos lieka idealiai svarios, be jokiu zymiu? Ar tikrai susiurbia didesnes siuksles, pvz suns plaukus?
Ar siurbimo/garu putimo tuo pat metu funkcija veikia tik valant grindis ar visada, pvz valant vonia, tualetus, spinteles?
Vienzo, gal kas is naudojanciu sita masina galite pasidalinti ispudziais 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Maite @ 2007 01 27, 18:14)
Merginos, gal kuri is jusu turie ir naudojate Tutto Jebbo garu siurbli?
Nu labai jis man patraukliai atrodo, bet daiktas brangus, negaliu pirkti neisitikinusi, ar tikrai jisai toks efektyvus, kaip reklamuoja g.gif 
Kaip su juo plaunasi grindys? Ar tikrai nereikia ju pries tai apvalyti, uztenka susiurbti/isplauti garais ir jos lieka idealiai svarios, be jokiu zymiu? Ar tikrai susiurbia didesnes siuksles, pvz suns plaukus?
Ar siurbimo/garu putimo tuo pat metu funkcija veikia tik valant grindis ar visada, pvz valant vonia, tualetus, spinteles?
Vienzo, gal kas is naudojanciu sita masina galite pasidalinti ispudziais 4u.gif

Tai labai fainas siurblys. As ji jau turiu beveik metus ir esu labai patenkinta. Galima siurbti ir nenaudojant garu, galima siurbti ir su jais. yra toks labai fainas turbo antgalis, kuris susiurbia visus plaukus (ir suns taip pat), visus nesvarumus. antgaliu yra labai daug, jie skirti ivairioms vietoms issiurbti. Na o su garais galima visus plyselius kuo puikiausiai isvalyti, tarpelius tarp plyteiu ir pan, grindis taip pat kuo puikiausiai galima issivalyti. dar man labai patinka lygintuvas, kuris labai gerai islygina perdziuvusius drabuzius. Jei susidomejai, parasyk i sau30le@one.ltgalesiu papasakoti daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meeda: 14 vasario 2007 - 14:25
Na aš taippat dabar taupysiu noriu dideęlio puodo ir didelio garų puodo tai dabar reikia atsigaut po šio pirkimo dar neatvežė penktadienį tikriausiai gausiu
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 02 14, 17:48)
Na aš taippat dabar taupysiu noriu dideęlio puodo ir didelio garų puodo tai dabar reikia atsigaut po šio pirkimo dar neatvežė penktadienį tikriausiai gausiu

Tai, kad jei neklystu, tai garų puodas (dar kitaip gali būti vadinamas kiauraindžiu) yra lyg ir vieno dydžio?

Mergytės konsultantės ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 15, 01:38)
Tai, kad jei neklystu, tai garų puodas (dar kitaip gali būti vadinamas kiauraindžiu) yra lyg ir vieno dydžio?

Mergytės konsultantės ar aš klystu?

Regis yra 2-jų dydžių, nes skiriasi puodų diametrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 02 14, 16:48)

O tai ką jau gausi, kad sakai reikia atsigauti po pirkimo?

Garų puodai yra dviejų dydžių: vienas 20cm skersmens 2,4l, o kitas 24cm skersmens ir 5,1l talpos.
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2007 02 15, 14:19)
Regis yra 2-jų dydžių, nes skiriasi puodų diametrai mirksiukas.gif

Aš ir nerašiau, kad tiksliai tik 1 dydžio yra. Sakiau, kad tiksliai nežinau. O va dabar ir aš žinosiu, kad yra du. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tuk tuk tuk! Šluotos galu į ekraną barbenu.
man nereikia pinigų, duokit maišą šypsenų.
Jei tuoj pat nenusijuoksit,
Šimtą kirčių jums užtvosiu...

Su blyndieniu visus! Skanių blynų!
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2007 01 26, 00:00)
Ar kas nors kepat Zepter keptuvėj faršą ir kaip sekasi tai daryti?

Sekmadieni gavau keptuve. 4u.gif Ir kepiau kugeli, slauneles marinuotas,kotletus. Viskas gavosi kuo puikiausiai. thumbup.gif Jei neine apversti,reiskia dar neiskepe. Uzdengiu, leidziu dar pakepti ir veliau apverciu. bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2007 01 28, 01:17)
tai kad ta mano konsultantė jau seniausiai nebedirba  doh.gif  Zepter puodų rinkinį ir keptuvę turiu beveik nuo jų atsiradimo LT pradžios ir naudoju juos kaip paprastus puodus  doh.gif  reikės naujos konsultantės ieškotis  smile.gif

Reikia ant pacios silpniausios ugnies pastatyti uzdengta keptuve. mirksiukas.gif Ir laukti kada ikais. Kai ikaista ipilk vandens sauksteli, vanduo turi begioti po keptuve. bigsmile.gif Jei nebegioje,dar neikaito. Uzdenk ir tegul kaista. Jei begioje, idek kotletus ir prispausk su sakute. ax.gif Uzdenk ir tegul kepa. Kai rodykle bus zaliam laukeli ant antro bruksniuko,bandyk apversti. Jei nesivercia,palik dar kepti. Jei verciasi,apverti ir toliau kepi. As leidziu rodyklej pakilti virs trecio bruksniuko zaliam laukeli ir isjungiu. Neatidarau laikau dar uzdarius. Po 10min.valgau. Nors pirma karta kepiau gavosi viskas puikiai. Ir be jokio aliejaus. thumbup.gif Sekmes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis @ 2007 02 20, 14:17)
Tuk tuk tuk! Šluotos galu į ekraną barbenu.
man nereikia pinigų, duokit maišą šypsenų.
Jei tuoj pat nenusijuoksit,
Šimtą kirčių jums užtvosiu...

Su blyndieniu visus! Skanių blynų!

nors ir pavėluotai, bet ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ar jau gana?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 21, 12:18)
nors ir pavėluotai, bet ...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ar jau gana?

Pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis @ 2007 02 21, 15:33)
Pakankamai  biggrin.gif

tai gerai tadu mirksiukas.gif
o tai manaiu, gal dar reikes biggrin.gif
Atsakyti