niu pvz man kotletukai nuostabiai gaunasi is kiaulienos. bet kai kepiau is versienos, tai man jie neatkibo, nors keptuves ikaitima visada tikrinu su vandeniu. ir pastebejau, kad kepsniai turi buti gana stori, nes vienasyk pasitaike toks plonutis gabaliukas, tai jis man akyse sudege net neatkibes.
QUOTE(vassara @ 2007 02 05, 02:51)
niu pvz man kotletukai nuostabiai gaunasi is kiaulienos. bet kai kepiau is versienos, tai man jie neatkibo, nors keptuves ikaitima visada tikrinu su vandeniu. ir pastebejau, kad kepsniai turi buti gana stori, nes vienasyk pasitaike toks plonutis gabaliukas, tai jis man akyse sudege net neatkibes.
mėsytė ten ir sudegti nesudėtingai gali
Kai matau, kad jau gali sudegti, užpilu truputį vandens ir išgelbsčiu, žodžiu, gesinu numatomą gaisrą
QUOTE(MELDA @ 2007 02 05, 09:39)
Kai matau, kad jau gali sudegti, užpilu truputį vandens ir išgelbsčiu, žodžiu, gesinu numatomą gaisrą
Tikrai geras pasiūlymas "gaisrui"gęsinti
Kiek kainuoja vakumo indeliai ir tas kur istraukia ora nezinau kaip jis vadinas
QUOTE(vyvytė @ 2007 02 06, 14:37)
Kiek kainuoja vakumo indeliai ir tas kur istraukia ora nezinau kaip jis vadinas
Vakumo siurblys kainuoja 479 lt , o indai nuo 149 ir daugiau.Taip pat yra ir komplektai - Mini 1029 lt ,Standart 1549lt , Family 2619 Lt .
Puodu komplektas siuo metu yra Ketuve 2.7l ,puodas4.7 l ,puodas 5.6 l- dovana peiliu rinkinys ,kulinarine receptu knyga ir plovimo priemone.Kompleko pilna kaina 2347 lt ,o dabar 1999 lt.
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 01, 17:47)
Šiaip nesu aš konsusltantė. Bet kiek teko girdėti, tai ir turi iš pradžių gaminamą patiekalą pritraukti prie dugno, o kai ta pusė jau kaip ir iškepus, tada jis lengvai pats atšoka. Negaliu pasakyti ar tai taip pat taikoma ryžiams ir omletui, bet tiek mėsa, tiek kotletukai tai taip kepami.
O beje jei na paslaptis kaip tą ryžių patiekaliuką darai?
O beje jei na paslaptis kaip tą ryžių patiekaliuką darai?
oi, sorry, buvau truputį apleidus šią temą kinietiškus ryžius dabar gaminu ne zepter, o tefloninėj keptuvėj. kaip sakiau zepteryje prikimba ir gaunasi prikibę ryžiai su neaišku kuo. o gaminu taip: išverdu ryžius ir keptuvėj juos dar pakepinu su aliejum, tada keptuvės vidury padarau vietos išskirstydama ryžius į šalis, į tą vidurį įmušu kiaušinį ir tada jau visaip kaip makaluoju gaunasi tokie suplėšyti kiaušinienės gabaliukai. berods Kinų maisto temoj ir radau šį receptuką.
QUOTE(LoJoo @ 2007 02 07, 23:26)
oi, sorry, buvau truputį apleidus šią temą kinietiškus ryžius dabar gaminu ne zepter, o tefloninėj keptuvėj. kaip sakiau zepteryje prikimba ir gaunasi prikibę ryžiai su neaišku kuo. o gaminu taip: išverdu ryžius ir keptuvėj juos dar pakepinu su aliejum, tada keptuvės vidury padarau vietos išskirstydama ryžius į šalis, į tą vidurį įmušu kiaušinį ir tada jau visaip kaip makaluoju gaunasi tokie suplėšyti kiaušinienės gabaliukai. berods Kinų maisto temoj ir radau šį receptuką.
Ačiū už receptuką . Reiks ir man pabadyti tokius ryžius pasigaminti. O prieskokių ar daug dedi? O gal kažkokius įpatingus naudoji?
Tefloninią keptuvę turiu Tefalio tai manau turėtų gerai gautis
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 08, 00:47)
Ačiū už receptuką . Reiks ir man pabadyti tokius ryžius pasigaminti. O prieskokių ar daug dedi? O gal kažkokius įpatingus naudoji?
Tefloninią keptuvę turiu Tefalio tai manau turėtų gerai gautis
Tefloninią keptuvę turiu Tefalio tai manau turėtų gerai gautis
prieskonių kažkokių specialių nededu, tik virdama ryžius truputį vandenį pasūdau. dažniausiai tie ryžiai pas mane būna kaip garnyras prie traškios vištienos su saldžiarūgščiu padažu, tai skonio užtenka iš kitur... bet manau su prieskoniais galima eksperimentuot, pvz., kas mėgsta karį tai tikrai jis ten nemaišytų. tik vat aš nemėgstu.
QUOTE(LoJoo @ 2007 02 08, 18:16)
prieskonių kažkokių specialių nededu, tik virdama ryžius truputį vandenį pasūdau. dažniausiai tie ryžiai pas mane būna kaip garnyras prie traškios vištienos su saldžiarūgščiu padažu, tai skonio užtenka iš kitur... bet manau su prieskoniais galima eksperimentuot, pvz., kas mėgsta karį tai tikrai jis ten nemaišytų. tik vat aš nemėgstu.
Man tai karis skanu su ryziais prie traskios vistienos.
QUOTE(LoJoo @ 2007 02 08, 19:16)
prieskonių kažkokių specialių nededu, tik virdama ryžius truputį vandenį pasūdau. dažniausiai tie ryžiai pas mane būna kaip garnyras prie traškios vištienos su saldžiarūgščiu padažu, tai skonio užtenka iš kitur... bet manau su prieskoniais galima eksperimentuot, pvz., kas mėgsta karį tai tikrai jis ten nemaišytų. tik vat aš nemėgstu.
O vištieną, kad traški būtų kepi Zeptery? Jei ne paslaptis kaip darai saldžiarūgštį padažą?
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 10, 01:04)
O vištieną, kad traški būtų kepi Zeptery? Jei ne paslaptis kaip darai saldžiarūgštį padažą?
nebūtinai Zeptery kinietišką vištieną, kad būtų traški verdu gerai įkaitintam aliejuje, tai imu mažesnę tefloninę keptuvę. Zepterio man per didelė, dviems porcijoms vištienos daug aliejaus "susigadina", nes reikia, kad taip gerokai apsemtų mėsą. su padažu nesivarginu, perku "Uncle Bens", nes pačiai kol kas nieko skanesnio pagaminti nepavyko. o toks rudas saldžiarūgštis (kur būna kiniečių restoranose) tai skaičiau, kad gaminamas iš sojos, medaus, krakmolo ir acto ar vyno.