Sveikutės,
Aš irgi turiu puodų ir keptuvių iš Zepter, bet gal "dirbt" su jais nemoku, kad pvz kotletų iškept zepterio keptuvėj nesugebu taip, kad būtų apskrudę. Jei troškinu viškas gerai, puiku, nuostabu ir t.t., bet jei tik noriu iškept ka nors kad būtų apskrudę, tai niekas nepasiseka prikimba prie dugno ir viskas. Klausiau ir konsultantų, vis pasako kaip daryt, atrodo taip ir darau, bet nepavyksta.
Ar Jums pavyksta kotletus ar ka kita iškept ir kaip tai darot????
Kepu tai ant aliejaus...
mano mama turi puodus ir yra labai patenkinta kiek man teko naudotis irgi patiko, dar turim aqua jaba irgi pasakiskas daigtas:)
QUOTE(lape_apykakle @ 2006 11 24, 16:38)
dar turim aqua jaba irgi pasakiskas daigtas:)
O kas cia toks? Gal kokia vandens valymo sistema? Kiek kainuoja?
QUOTE(lape_apykakle @ 2006 11 24, 16:38)
mano mama turi puodus ir yra labai patenkinta kiek man teko naudotis irgi patiko, dar turim aqua jaba irgi pasakiskas daigtas:)
Tai vat, kad su puodais viskas tvarkoj, ir su keptuvėm viskas tvarkoj, kai tušinu, o kaip apskrudint kotletą jose, kad neprikibtų, arba kita kokia mėsą. Visos mėsos man "kimba" prie dugno
QUOTE(Wiolla @ 2006 11 24, 16:53)
Tai vat, kad su puodais viskas tvarkoj, ir su keptuvėm viskas tvarkoj, kai tušinu, o kaip apskrudint kotletą jose, kad neprikibtų, arba kita kokia mėsą. Visos mėsos man "kimba" prie dugno
Na nežinau,kodėl jums neapskrunda aš kepu ir žuvį, ir karbonadus,ir kotletus.... man viskas Gal reikia neskubėti apversti,mėsa pati atšoka,aš daug ką kepu su aliejum.
QUOTE(Wiolla @ 2006 11 24, 16:53)
Tai vat, kad su puodais viskas tvarkoj, ir su keptuvėm viskas tvarkoj, kai tušinu, o kaip apskrudint kotletą jose, kad neprikibtų, arba kita kokia mėsą. Visos mėsos man "kimba" prie dugno
As irgi kazkaip apskrudinu - ikaitinu keptuve iki beveik zalio laukelio, pilu aliejuko ir dedu tuos kotletus, uzdengiu, sumazinu ugni, kaitinu iki mazdaug antro tasko, tada bandau apverst, jei buna jau atsoke kotletukai, jei ne, tai dar uzdarau ir po kokios minutes jau apverciu.
Tada vel didinu ugni ir bandau apskrudint antra puse (cia sunkesnis variantus) Uzdengiu, paskrudinu iki 3 tasko, isjungiu ugni ir ten dasunta viskas. Visai skanu...
Jei kepu be aliejaus, gaunasi mini netikri zuikuciai
QUOTE(Katu @ 2006 11 24, 16:51)
O kas cia toks? Gal kokia vandens valymo sistema? Kiek kainuoja?
Aqua Jebbo - tai valymo garais sistema. Apie jį gali pasiskaityti čia Aqua Jebbo. Jo kaina berods 2039,- (be nuolaidų!)
QUOTE(Katu @ 2006 11 24, 17:16)
As irgi kazkaip apskrudinu - ikaitinu keptuve iki beveik zalio laukelio, pilu aliejuko ir dedu tuos kotletus, uzdengiu, sumazinu ugni, kaitinu iki mazdaug antro tasko, tada bandau apverst, jei buna jau atsoke kotletukai, jei ne, tai dar uzdarau ir po kokios minutes jau apverciu.
Tada vel didinu ugni ir bandau apskrudint antra puse (cia sunkesnis variantus) Uzdengiu, paskrudinu iki 3 tasko, isjungiu ugni ir ten dasunta viskas. Visai skanu...
Jei kepu be aliejaus, gaunasi mini netikri zuikuciai
Tada vel didinu ugni ir bandau apskrudint antra puse (cia sunkesnis variantus) Uzdengiu, paskrudinu iki 3 tasko, isjungiu ugni ir ten dasunta viskas. Visai skanu...
Jei kepu be aliejaus, gaunasi mini netikri zuikuciai
Nu reiks dar pabandyt, gal gausis
QUOTE(ramybė @ 2006 11 24, 18:18)
Sveikos,
Norejau paklausti apie zepter mikseri. ar su juo galima bulviu kose daryti ar nelabai? jei galima tai su kokiu peiliuku? Man atrodo, kad tik kudikiams tyreles
Norejau paklausti apie zepter mikseri. ar su juo galima bulviu kose daryti ar nelabai? jei galima tai su kokiu peiliuku? Man atrodo, kad tik kudikiams tyreles
Na čia skonio reikalas,gal patiks,pabandyk.Man asmeniškai ne,gaunasi tokia vientisa ,tąsi masė.
QUOTE(vilma27 @ 2006 11 24, 21:24)
Na čia skonio reikalas,gal patiks,pabandyk.Man asmeniškai ne,gaunasi tokia vientisa ,tąsi masė.
be abejo, košė gaunasi tąsesnė, bet sutrinti ją tikrai galima.
Aš tai iš savo praktikos susidariau vaizdelį, kad kotletus pritraukia, jei į per šaltą keptuvę įdėjau, o jei kaip reikalas įkaitinta, tai gerai, bet tada reikia saugoti, kad nesudegintum