QUOTE(DovileG. @ 2006 05 09, 22:50)
Agentai per daug ikiroki.
del konsultantu tai nesiginciju - ikyroki, bet ju toks darbas. net neisivaizduoji, kaip per save reikia perzengti, kad uzdirbtum.
QUOTE(DovileG. @ 2006 05 09, 22:50)
O skonis gaminant toks pats,
o del skonio, as skirtuma jauciu, ypac del prieskoniu: jeigu mesa ismarinuoji iprastai, tai iskepta man ji buna per astri ar per suri. vadinasi prieskoniai tauposi. o cia svarbiausia sveikatai maziau kenkia. ir visai be priekoniu mesa iskepus pilnai galima valgyti ir nesislyksteti.
QUOTE(DovileG. @ 2006 05 09, 22:50)
pas mano drauge yra tai net gailisi ,kad pirko nieko ipatingo uz tokius pinigus.
o tai del ko ji pirko? del skonio ar del sveikatos? jeigu tinkamai gaminsi, pinigai atsipirks per ilgesni laika, kai pajusi kad maziau skauda viena ar kita sona.
Papildyta:
QUOTE(rutakuc @ 2006 05 10, 15:28)
Mama pirko Zepter puodų rinkinį ir man vieną padovanojo. Patį didžiausią.
man idomu koks tas "pats didziausias"? 5,6 l? tai pats tas virti cepelinams, troskiniams, plovui. be to, gali naudoti ir kaip keptuve, jeigu reikia didesni kieki produktu iskepti.
QUOTE(rutakuc @ 2006 05 10, 15:28)
Kai pradėjo pasakoti instrukciją, kaip juo naudotis, pasidarė bloga. Dabar guli gerai padėtas.
tai kad beveik jokios instrukcijos nera: troskinant produktus dedi i salta, kepant - i karsta inda. tik reikia savo virykles karstuma suprasti, kad neperkaitintum ir neprisviltu. bet tai ateina su patirtim. o be to, tau jis niekuomet nepatiks, jeigu gules "gerai padetas". istrauk ir naudok.