QUOTE(ziza @ 2006 10 13, 09:41)
Nu, dar taip negirdėjau, kad konsultantai pardavinėtu brangiau negu yra , dar kaip tik stengiesi pritaikyti nuolaidas...
Bet mergaitės žinokit, kad taip yra. Ir tai ne mano išgalvota. Kolegė iki šiol sakė nepalietė tų, dovanų žadėtų peilių už kuriuos ne 250 Lt pasirodo priskaičiavo, o 320 Lt. Paprašė manęs ir į forumą parašyt apie tai. Sako šitaip apgaut... tiek įkalbinėjo pirkt tuos puodus, kaip kokia dėlė sako lysdavo į akis, pasakė peiliai dovanų ir apgavo . Labai pasipiktino moterėlė tikia konsultante. Aš ir pasipiktinčiau. Ir dar nuvažiavus pasakyčiau ką apie ją galvoju ir praneščiau Zepter atstovybei Vilniuje. Ir gražintų ji man pinigus kaip laba diena....va
Papildyta:
Ai teisa... dar koncertas jubiliejaus progai. Taigi paskambino man ir čia tokia viena konsultantė, sako oi oi turim bilietėlių už pusė kainos į koncertą, gerose vietose, gal sako norėtumėt sudalyvaut. Na sakau pasitarsiu su draugėm gal ir visai gerai būtų. Tai sako pasuksiu jum rytoj sutartą valandą. Na sakau liuks. Jau žinojom kelios eisim, bet skambučio nesulaukėm, kadangi ji nepaskambino mes nusprendėm, kad tai nerimta ir pačios neskambinsim, kadangi ji mums siūlė bilietus, o ne mes jai, vadinas ji ir turėjo pranešt ar bus tiek bilietų ar ne, ar jau išparduoti. Nieko. Tyluma. Po šiai dienai džiaugiamės Zepter jubiliejum . Va taip mes sudalyvavom koncerte. Gal ir nieko tas koncertas... tik neteko pamatyt. Nes sakė bus Boni M, Cicinas, ves koncertą Valinskas su Baukute... linksma bus. Tai matyt kažkam ir buvo linksma, bet mes su kolegėm eilinį kartą nusivylėm, na jei pažadėjai paskambint na tai skambink bet kokiu atveju ar tie bilietai yra ar ne. Kam žmonis klaidint. Subalamūtina ir pššš...
ikisss