Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter firmos gaminiai

QUOTE(*CACA* @ 2006 10 15, 23:01)

Gal kas galite pasakyti kiek kainuoja Zepter plaukų džiovintuvas? Ir depiliatorius ?

As uz depiliatoriu moekejau 200lt, bet man jis labai nepatinka. (noriu parduoti)
Apie dziovintuva neturiu jokiu ziniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 10 15, 23:01)
Sveikinu visas Zepter vadybininkes ir konsultantes su 10 metuku jubiliejumi.

Koncertas, kurį Zepter dovanojo savo klientams buvo  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Gal kas galite pasakyti kiek kainuoja Zepter plaukų džiovintuvas? Ir depiliatorius ?

4u.gif Džiovintuvas kainuoja apie 150 Lt., depiliatorius (atrodo) - 259 Lt. (vakar konsultantė sakė).
Atsakyti
Uz plauku dziovintuva pries menesi gal mokejau 145 lt. Superinis daiktas, negaliu atsidziaugti. Anksciau be aliejuko negalejau plauku issukuoti, labai sausi buvo, o dabar jo nereikia ir plauaki labai graziai gula ir be putu. Tikrai geras daiktas. ir mano drauge ne viena turi,taip pat dziaugiasi...
Atsakyti
domina puodu rinkiniai
Atsakyti
4u.gif Mane domina kosmetika ir juvelyrika. Gal kokia konsultante galetu katalogeli suorganizuot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 10 17, 08:14)
domina puodu rinkiniai

Yra vienas puodų rinkinukas už 2999 lt(gauni dovanų mikserį už 699 lt)
kitas rinkinukas 3299 lt, dovana sincro click už 1019 lt
Papildyta:
QUOTE(Kera @ 2006 10 17, 10:14)
4u.gif Mane domina kosmetika ir juvelyrika. Gal kokia konsultante galetu katalogeli suorganizuot? blush2.gif

Jei Kaune nieks nepadės-atvažiuok į Vilnių- parodysim mirksiukas.gif
Atsakyti
tiek pinigeliu puodams negaliu leisti doh.gif Negi nera pigesniu rinkiniu - o tik tokie?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 10 17, 14:48)
tiek pinigeliu puodams negaliu leisti  doh.gif Negi nera pigesniu rinkiniu - o tik tokie?

Tai gali pirkt issimoketinai arba lizingu. As pernai pasiemiau lizingu rinkini uz beveik 2000 Lt, na, nesigailiu. Si menesi padariau paskutine imoka, mokejau kazkur po 170 Lt, pabrangimo nebuvo (buvo kazkokia akcija tuo metu)
Dabar jais negaliu atsidziaugt ir dar bandysiu viena maza puoduka pirkt, mes kol kas dviese, tai tu dideliu beveik nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(amaliuke @ 2006 10 16, 01:41)
Kokios dabar puodų kainos? Gal kokios akcijos gimtadinieo proga taikomos? Esu Kaune - gal kuri atstovė pasakytų? dėkui wink.gif

Gimtadienio proga visai produkcijai taikoma 20 % nuolaida.Ir yra 2 neblogi komplektai su dovanomis,Jei dar nori pasinaudoti nuolaidom tai paskubek.Parasysiu tau savo tel numeri i AZ
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2006 10 17, 10:14)

aš ne platintoja, bet pati pažiūrėti gali, turiu bižuterijos, ji tikrai kokybiška
http://www.zepter-lu...index.php?m=130
Atsakyti
4u.gif Ačiū. Vakar jau žiūrėjau katalogą, bet tikėjausi platesnio asortimento. Šiaip labai gražūs papuošalai.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 10 17, 14:48)
tiek pinigeliu puodams negaliu leisti  doh.gif Negi nera pigesniu rinkiniu - o tik tokie?

Pigesnių aišku yra pvz 1699 lt mirksiukas.gif , bet, tikėtis komplekto už 500 lt, tai nėra prasmės, nes už tokią sumą gali nugriauti tik mažiausią keptuvę ar puodą.
Jei TIKRAI nori rinkinio, tai jis tikrai bus virš tūkstančio smile.gif , okiek bus virš, tai priklauso nuo to kokį komplektą pasirenki 4u.gif
Atsakyti