QUOTE(ksena7 @ 2006 06 07, 03:30)
ZEPTER puodus turiu jau 7 metus,bet ir dabar plaudama juos paglostau .Kad labai jau jie man patinka .Ir laiko sutaupo,ir kaloriju, ir vaizdas malonus!Gaminu juose viska-ir sudetingesnius, ir paprastus lietuviskus patiekalus. Vaikai kituose puoduose net nemoketu gaminti Mielos supermamos, daugiau drasos ir kurybiskumo.Skaiciau siame forume, kad instrukcijos gasdina .Betgi cia tik puodas, o ne koks laineris .Galiu ir papasakoti, jei kas domina, bet kad perdaug neuzterstume temos rasykite i AZ
man tai Mama beveik visus Zepter puodus perleido, jai jie nepatiko visiškai nepatiko, nes sunkūs ir tuo nepatogūs. be to, netyčia brūkštelėjus dangtį šiurkštesne poroloninės kempinėlės puse, taip ir liko brūžis. negražios žymės liko ant dangčių ir tose vietose, kur dangtis užkabinamas už puodo rankenos (na kad nereiktų jo karšto kur į šalį dėti). o tuo tarpu juos pardavinėjusi konsultantė skiedė, kad puodai pagaminti iš chirurginio metalo, kuris turi savybę laikui bėgant kisti ir visokie metalinių įrankių padaryti įbrėžimai užsilygina per aštuonis metus kol kas neužsilygino vienintelis dalykas, kuris tikrai pasiteisino, tai dangtis, paverčiantis puodą greitpuodžiu. Tokiame pagamintai perlinių kruopų, žirnių, pupelių košei tiesiog nėra lygių. Ir greitai ir labai skaniai.
man Zepter keptuvė kol kas nepakeičiama, kai gaminu čili arba šiaip kokį troškinį. ir prideginus ne kartą esu iki juodumo, užuomarša... tai viens du ir išsiplovė be mirkymo