QUOTE(insi @ 2008 06 05, 17:04)
tai vis dėl to, esat nepatenkinta, kade šeimos paramą gaus, o nepilnos šeimos ne? visgi pinigai terūpi
QUOTE(insi @ 2008 06 05, 19:11)
4. parama yra pinigai. jūs nepatenkinta, kad šeimos juos gaus, o nepilnos - ne. preziumuoju, kad jums tai rūpi, jei jau nuomonę turit.
Mano sutuoktinis nėra miręs, kodėl nusprendėt, kad esu nepilnos šeimos narė.
Daugybė dalykų man
rūpi pasaulyje, nors su pinigais tai niekaip nesusiję. O jums tipo rūpi tik materialinė nauda gyvenime? Žiauru...
QUOTE(rainiukas @ 2008 06 06, 07:45)
As apie tai, kad vienisos mamos iki pazaliavimo aiskina, kad nerupi joms jokie pinigai, kad jos "is idejos", nes ju nevadina seima isizeide. O visgi pingai yra visko variklis. Bent jau daugumos
QUOTE(Siracusa @ 2008 06 06, 11:00)
aš ir manau, kad dėl pinigų tas šaršalas kyla.
QUOTE(Redike @ 2008 06 06, 12:13)
Darnioje šeimoje auginu vaikutį, su vyru planuojam daugiau. Rodos, turėčiau džiaugtis tokia šeimos koncepcija, juk dabar būsiu "lygesnė tarp lygių" (žinoma tuoj kitos puls aiškinti, kad nėra koncepcijoje tokio termino
).
QUOTE(Hmmm... @ 2008 06 06, 13:45)
Aš susituokusi ir "teisinga". O man vis tiek pikta.
Rainiuk, Insi, Siracusa, šioje temoje
prieš Šeimos koncepciją pasisako SUSITUOKUSIOS "teisingosios" mamos (įskaitant mane). Tai KUR jūs įžiūrėjote vienišų mamų plėšymąsi, ir dar dėl pinigų?
Aišku, kiekvienas pagal save sprendžia... Man tai šiek tiek jūsų gaila, jei nesuvokiate, kad žmogus gali turėti nesusijusią su asmenine nauda nuomonę.
Labai gerai matosi, kad kieno pirštai į save lenkti, kas vertina viską tik per babkių prizmę, tas preziumuoja ir apie kitus tą patį. Gal ir neverta gailėti. Kiekvienam savo.
QUOTE(insi @ 2008 06 06, 17:14)
aš nesakau, kad dangus žalias, tai jūs bandote taip pasakyti. ir jūsų subjektyvi nuomonė nėra vienintelė teisinga
Jūs tikrai neturite nė menkiausio supratimo apie tai, ką kalbate.
Neteigiu, kad aš viską išmanau - to ir neįmanoma, koncepcijoje per daug teisinių spragų, pvz. "nepilna šeima" yra viena iš jų. Bet pati esu teisininkė, ir ginčytis su jumis tiesiog per daug sudėtinga. Tas pats kas aš nueičiau su architektorium pasiginčyt, miglotai žinodama porą terminų, tipo "pastatas", "konstrukcija", "pamatai". Tai tie jūsų teisiniai komentarai maždaug tokio lygio, kaip mano architektūroj būtų... Pastudijuokite tai bent porą metų, gal tada bent suprasite, ką jums čia bandė Hmmm, aš ir kitos moterys pasakyti
Papildyta:
Apskritai man atrodo, kad ginčytis su tokiomis komentatorėmis yra laiko gaišatis.
Jų nuomonės nepakeis niekas
Mano irgi
Tai kam gaišti laiką? Tik atsitiktinį įspūdį gali pakeisti, pateikiant teisingą informaciją, o gilių (religinių, moralinių, ar asmeninių) įsitikinimų niekaip nepakeisi. Galiausiai viskas tiesiog baigiasi įžeidinėjimais
Geriau būtų pasukti galvą, KĄ galime realaus nuveikti....
Gal reikia rašyti savo apylinkėj išrinktiems Seimo nariams laiškus, raginti juos nebalsuot už Šeimos pagrindų įsįatymą? Beje, jį jau patvirtino žmogaus teisių komitetas.
http://www.elta.lt/z...p?inf_id=749585