Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ooo sita daug geresne thumbup.gif grazi zolyte, tik kamienai medziu vistiek melsvai nenaturalus topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 18, 14:36)
Ooo sita daug geresne  thumbup.gif grazi zolyte, tik kamienai medziu vistiek melsvai nenaturalus  topsecret.gif

Medžiai natūraliai tokie buvo biggrin.gif Sakau tam lauke kažkoks neįprastas rūkas blink.gif g.gif
Atsakyti
mano lakstūno nuotrauka. žinau, kad sujudėjusi, bet mane sužavėjo emocionalumas, energija ir t.t. smile.gif jis ten nėra piktas, tik baisiai stengiasi greit bėgti smile.gif
"maratono finišas"
user posted image
Atsakyti
Sveiki iš po savaitgalio bigsmile.gif

Ar buvot kas penktadienį vėlų vakarą Trakuose? Buvo renginys iš ciklo "Muziejų naktis" ax.gif Žmonių buvo milijonai ax.gif
Keli kadrai ax.gif

Vakarėja...

user posted image

Pabaiga.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 18, 18:31)
"maratono finišas"
Tikrai faina foto,emocionalumas paperka biggrin.gif
Atsakyti
Degutė pirmoji wub.gif wub.gif wub.gif tiesiu taikymu ant sienos, tokiu diiiideliu iiiiilgu formatu thumbup.gif visa spalvų gama tokia kabinanti. antroji man nelabai. fonas super, o įstriža lenta per sunki kažkaip g.gif objektas neapetitiškas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 05 18, 21:08)
Keli kadrai  ax.gif

Nu pirma tai visiskai nereali bigsmile.gif bravo bravysimo!

Atsakyti
Maratono finišas toks tikroviškas... Super nuotrauka.

Degute, kaip gražu... Pirmoje foto užfiksuotas nuostabus vaizdas, nuostabiai ryški ir graži foto. Bet antroji man netgi labiau patiktų negu pirmoji, jei ta įstriža linija nebūtų tokia juoda. Gaila, kad nesimato medžio faktūros pvz... Vat šone linija ne tokia sunki...

Ačiū labai visoms už nuomonę dėl mano foto 4u.gif Labai labai tai vertinu.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 18, 11:14)
O as turiu klausima blush2.gif  o fotoaparatai kurie turi didesnes galimybes (bet neveidrodiniai) pvz (Canon PowerShot G9,Canon PowerShot S5 IS,Nikon Coolpix P80,Olympus SP-560 UZ,Olympus SP-570 UZ), kas turejo, ar labai skiriasi pati nuotrauku kokybe nuo veidrodiniu, ir ar yra Av, TV rezimas, galima be blikstes fotografuoti? Ir aplamai ar verta pakeisti veidrodini i toki?

o kam? g.gif manau, su tavos susidomejimo lygiu neverta. sian kaip tik apziurejau kaimyno Nikon coolpix - maziukas, visi rezimai yra, tasku daug - kokybe lyg ir normali, be blykstes gali fotkint. Bet objketyvu negali keist, ir f ribotas - 2,7 - 7,6 kam tau to reikia?

Degute, o tavo peizaziukas sujungtas su PS ar placiakampis cia taip ima? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 18 gegužės 2008 - 20:47
Dėkui už komentarus bigsmile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 18, 21:40)

Degute, o tavo peizaziukas sujungtas su PS ar placiakampis cia taip ima? g.gif

Čia yra horizontaliai pilnas kadras, tik nukirpti viršus ir apačia, nes tiesiog tuščias dangus ir tuščias vanduo. Fotkinta su 50'tuku.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 18, 21:40)
o kam? g.gif manau, su tavos susidomejimo lygiu neverta. sian kaip tik apziurejau kaimyno Nikon coolpix - maziukas, visi rezimai yra, tasku daug - kokybe lyg ir normali, be blykstes gali fotkint. Bet objketyvu negali keist, ir f ribotas - 2,7 - 7,6 kam tau to reikia?
Aciu Gaziulkina 4u.gif Kazkaip pagalvojau, kad mano fotikui (ar man hihihi.gif ) vis reikalingas kazkoks objektyvas, tai ir pagalvojau, kam nesioti su savom du objektyvus (cia dar be teleobjektyvo doh.gif ) jei galima nupirkti gera paprastesni fotoaparata, tik bijau kad f bus didelis ten kur man noresis mazesnio.

Degute, tavo pirmoji foto pakerejo 4u.gif Antra jos fone nelabai, nors voratinklis visai idomus.

Sansara truksta plakato su uzrasu "Finisas" bigsmile.gif nu labai emocingas jis pas tave bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 18, 11:14)
O as turiu klausima blush2.gif  o fotoaparatai kurie turi didesnes galimybes (bet neveidrodiniai) pvz (Canon PowerShot G9,Canon PowerShot S5 IS,Nikon Coolpix P80,Olympus SP-560 UZ,Olympus SP-570 UZ), kas turejo, ar labai skiriasi pati nuotrauku kokybe nuo veidrodiniu, ir ar yra Av, TV rezimas, galima be blikstes fotografuoti? Ir aplamai ar verta pakeisti veidrodini i toki?

Anasko, pas mane yra Canon G9. Turi jis visas AV, M ir pan.... Ar geras, net nezinau, nes sunkiai sekasi perprasti man tuos M ir pan. funkcijas bigsmile.gif ..... nors ir istisai skaitau si skyreli..... va iki siol nesugebu padaryti isplaukusio fono. Atrodo perpratau fokusavima kazkiek, po to kai neseniai siame skyrelyje buvo labai issamiai diskutuota 4u.gif Stai vienas is mano pavasariniu ieskojimu:

Oi, ir nesugebejau ideti, kazkodel kompe visoso foto tapo mazos apimties ir nesuprantu kaip tai ivyko unsure.gif

Degute, labai grazi ta foto is Traku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 18 gegužės 2008 - 21:26