Ooo sita daug geresne grazi zolyte, tik kamienai medziu vistiek melsvai nenaturalus
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 18, 14:36)
Ooo sita daug geresne grazi zolyte, tik kamienai medziu vistiek melsvai nenaturalus
Medžiai natūraliai tokie buvo Sakau tam lauke kažkoks neįprastas rūkas
Sveiki iš po savaitgalio
Ar buvot kas penktadienį vėlų vakarą Trakuose? Buvo renginys iš ciklo "Muziejų naktis" Žmonių buvo milijonai
Keli kadrai
Vakarėja...
Pabaiga.
Ar buvot kas penktadienį vėlų vakarą Trakuose? Buvo renginys iš ciklo "Muziejų naktis" Žmonių buvo milijonai
Keli kadrai
Vakarėja...
Pabaiga.
QUOTE(Sansara @ 2008 05 18, 18:31)
"maratono finišas"
Tikrai faina foto,emocionalumas paperka QUOTE(Degutė @ 2008 05 18, 21:08)
Keli kadrai
Nu pirma tai visiskai nereali bravo bravysimo!
Maratono finišas toks tikroviškas... Super nuotrauka.
Degute, kaip gražu... Pirmoje foto užfiksuotas nuostabus vaizdas, nuostabiai ryški ir graži foto. Bet antroji man netgi labiau patiktų negu pirmoji, jei ta įstriža linija nebūtų tokia juoda. Gaila, kad nesimato medžio faktūros pvz... Vat šone linija ne tokia sunki...
Ačiū labai visoms už nuomonę dėl mano foto Labai labai tai vertinu.
Degute, kaip gražu... Pirmoje foto užfiksuotas nuostabus vaizdas, nuostabiai ryški ir graži foto. Bet antroji man netgi labiau patiktų negu pirmoji, jei ta įstriža linija nebūtų tokia juoda. Gaila, kad nesimato medžio faktūros pvz... Vat šone linija ne tokia sunki...
Ačiū labai visoms už nuomonę dėl mano foto Labai labai tai vertinu.
QUOTE(Anasko @ 2008 05 18, 11:14)
O as turiu klausima o fotoaparatai kurie turi didesnes galimybes (bet neveidrodiniai) pvz (Canon PowerShot G9,Canon PowerShot S5 IS,Nikon Coolpix P80,Olympus SP-560 UZ,Olympus SP-570 UZ), kas turejo, ar labai skiriasi pati nuotrauku kokybe nuo veidrodiniu, ir ar yra Av, TV rezimas, galima be blikstes fotografuoti? Ir aplamai ar verta pakeisti veidrodini i toki?
o kam? manau, su tavos susidomejimo lygiu neverta. sian kaip tik apziurejau kaimyno Nikon coolpix - maziukas, visi rezimai yra, tasku daug - kokybe lyg ir normali, be blykstes gali fotkint. Bet objketyvu negali keist, ir f ribotas - 2,7 - 7,6 kam tau to reikia?
Degute, o tavo peizaziukas sujungtas su PS ar placiakampis cia taip ima?
Dėkui už komentarus
Čia yra horizontaliai pilnas kadras, tik nukirpti viršus ir apačia, nes tiesiog tuščias dangus ir tuščias vanduo. Fotkinta su 50'tuku.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 18, 21:40)
Čia yra horizontaliai pilnas kadras, tik nukirpti viršus ir apačia, nes tiesiog tuščias dangus ir tuščias vanduo. Fotkinta su 50'tuku.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 18, 21:40)
o kam? manau, su tavos susidomejimo lygiu neverta. sian kaip tik apziurejau kaimyno Nikon coolpix - maziukas, visi rezimai yra, tasku daug - kokybe lyg ir normali, be blykstes gali fotkint. Bet objketyvu negali keist, ir f ribotas - 2,7 - 7,6 kam tau to reikia?
Aciu Gaziulkina Kazkaip pagalvojau, kad mano fotikui (ar man ) vis reikalingas kazkoks objektyvas, tai ir pagalvojau, kam nesioti su savom du objektyvus (cia dar be teleobjektyvo ) jei galima nupirkti gera paprastesni fotoaparata, tik bijau kad f bus didelis ten kur man noresis mazesnio. Degute, tavo pirmoji foto pakerejo Antra jos fone nelabai, nors voratinklis visai idomus.
Sansara truksta plakato su uzrasu "Finisas" nu labai emocingas jis pas tave
QUOTE(Anasko @ 2008 05 18, 11:14)
O as turiu klausima o fotoaparatai kurie turi didesnes galimybes (bet neveidrodiniai) pvz (Canon PowerShot G9,Canon PowerShot S5 IS,Nikon Coolpix P80,Olympus SP-560 UZ,Olympus SP-570 UZ), kas turejo, ar labai skiriasi pati nuotrauku kokybe nuo veidrodiniu, ir ar yra Av, TV rezimas, galima be blikstes fotografuoti? Ir aplamai ar verta pakeisti veidrodini i toki?
Anasko, pas mane yra Canon G9. Turi jis visas AV, M ir pan.... Ar geras, net nezinau, nes sunkiai sekasi perprasti man tuos M ir pan. funkcijas ..... nors ir istisai skaitau si skyreli..... va iki siol nesugebu padaryti isplaukusio fono. Atrodo perpratau fokusavima kazkiek, po to kai neseniai siame skyrelyje buvo labai issamiai diskutuota Stai vienas is mano pavasariniu ieskojimu:
Oi, ir nesugebejau ideti, kazkodel kompe visoso foto tapo mazos apimties ir nesuprantu kaip tai ivyko
Degute, labai grazi ta foto is Traku