Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 06 02, 17:59)
Aš Al servo

Va ant to nustatymo daryta foto

Nugi gerai pagauta. Tik nesuprantu, ko tvora priekyje? Ji prieš buvo? Jei taip, tai kodėl nėra prieš dešinį vaiką?

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 02, 19:35)
....Is po priedangos...

Pirmoji įdomiai žiūrisi bigsmile.gif O spalvos čia natūraliai tokios? Patiko man smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 02, 20:29)
Keliu murziaus nuotrauka- kritikai smile.gif

Galiu tik pasakyt, kad gražu smile.gif Nu bet koks taviškis panašus į mano murzių prieš kokius du metus ax.gif Ir dar maikutė tokia pati bigsmile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 20:30)
Va idesiu savo ieskojimus sode ax.gif

Ooo, labai patiko. Įdomiai šviesa-tamsa žaidžia.

QUOTE(Sansara @ 2008 06 02, 21:36)
dėl prizo. tai jau turiu  mirksiukas.gif
pirmąją vietą laimėjau  thumbup.gif fotoapratas Pentax Optio M40.
už nuotrauką "sudėtingi santykiai"
buvom susitikė su M.Kavaliausku, organizatorium. tai perdavė prizus, nufotografavo mus su prizu  doh.gif įdės internetan mus  lotuliukas.gif
sakė, tik pamatė foto, tuoj nusprendė, kad laimėtoja garantuota  rolleyes.gif
ech, smagu  wub.gif

Nu šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 06 02, 21:41)
Jei turit kokiu argumentu pries, mielai isklausysiu smile.gif Aciu  4u.gif

Nugi tikrai nieko prieš. Ypač po tokio gyvenimo aprašymo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 02, 17:49)

Turiu klausima, veidrodiniu fotoaparatu savininkams, ant ko dazniausiai nustatyta aparata naudojat :  One shot , Al focus , Al servo?

Aš fokusuoju vienu tašku ir pagal poreikį keičiu jo vietą. Tik vat pavadinimų nžn. Dar galima keliais taškais, kuriuos paduoda pagal kažkokią sistemą, bet taip nepatogu, nes nžn, koks variantas paklius. O trečio pasirinkimo ko gero ir nėr, arba gal nžn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 01, 07:58)
mano įdomesnės šviesos paieškos  4u.gif

user posted image

Pukiai wub.gif
Ir SVEIKINIMAI laimejus konkursa 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 01, 09:36)
Ca-girl, puikus kadras 4u.gif Ir ramunes labai labai, fotolamos WB man labiau patinka :ax:

Aciukas. O man fotolamos wb stipriai uzsiltintas, todel nelabai...mergina nera tokia geltona visgi, ir zole saulei nusileidus buvo tokia kaip mano variante tamsiai/saltai zalia...As po to siek tiek pasiltinau, bet tik siek tiek....praktiskai nepasikeite zoles spalva, tik merginos oda neber i melsvuma.

QUOTE(Degutė @ 2008 06 01, 10:33)
Californiagirl, labai patiko tavo nuotrauka. Ypač ta ramunė dešinėj nuotaikos tokios vasariškos priduoda  smile.gif  O smilga per nosį gal kiek ir trukdo, geriau ji būtų kur per plaukus ėjus. Bet bendrai labai smagu žiūrėti, jaučiasi tokia valiūkiška, nerūpestinga nuotaika  thumbup.gif  Jei nebūčiau pirma tavo varianto nemačius, fotolamos korekcija gerai atrodytų. Bet dabar palyginant, daug labiau patinka šaltos spalvos - žolė tokia tikra atrodo.

Aciu 4u.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 01, 18:30)
CaGirl, puikus portretas!

4u.gif

QUOTE(Elina @ 2008 06 02, 16:59)

Gerai pagautas kadras thumbup.gif
Fauna tavoji nekabina verysad.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 19:30)

Super, net labai patinka thumbup.gif

Zu zu, is tavo gelyciu... gal tik gele pirmoji idomesne, bet rakurso galima ir geresnio paieskoti 4u.gif Antra...gele ir tiek.

Stebukle, kokybes man truksta. O murzius grazus i seimos albuma 4u.gif

As buvau labai nustebus, kad Mylia dar neturi slaptazodzio blink.gif doh.gif Ji man jau senai senbuve g.gif 4u.gif Visom keturiom UZ 4u.gif
Papildyta:
Dar keleta nuotrauku...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 02 birželio 2008 - 23:38
Ca_Girl man paskutinioji tavoji labai limpa 4u.gif į kitas manau dar reikia pažiūrėti nes kolkas man jos kažkaip neužkabino blush2.gif

O čia mano naktiniai badymai prisiaukinti PS blush2.gif Nujaučiu kad visiškas šuduks ale man patinka (tiksliau patiko pats kūrybos procesas) tongue.gif

''Spalvotas musiakojo gyvenimas''

user posted image
Atsakyti
Getter, dekui 4u.gif
Tavo menas- nelabai suprantu... biggrin.gif Oooo tik dabar musiakoji isziurejau biggrin.gif per mazas jis ax.gif

Mylia, noriu tau slaptazodi issiusti, bet tavo AZ dezute pilna...Jei dar negavai slaptazodzio, pravalyk dezute ir sakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 birželio 2008 - 07:19
Labas rytas,

aciu visoms uz slaptazodi bigsmile.gif Oi kaip smagu!!! biggrin.gif

Ca-girl, antroji foto suzavejo spalvomis, pasakiska. O labiausiai kabina trecioji, tokia naturali, nesuvaidinta, gera kompozicija, saunuole. O treciosios spalvotas variantas nesiziuri? Pirmojoje siaip sau kadravimas. Ir kadangi veluoju su komentarais, tai dar pasakysiu, kad ir mergaite pievoje su ramunemis labai patiko smile.gif
Atsakyti
Elina, nuotraukytes kokybe super. Kompozicija kliuva. Nors ziuriu fotografavai per tinkla smile.gif

c-girl, 1 ir 3 fainos, ne todel kad j/b , norisi ir spalvoto varianto, ypac 3 smile.gif del 2 nuotraukos, man per geltona ir nesiziuri pakeltos kojos sitam kadre, tas kojas nuemus daug graziau ziuretusi wink.gif

Getter, svarbu tau patinka smile.gif Nors man nesiziuri kaip vientisas darbas, akys pacios sokineja nuo vieno prie kito.

Degute, parodyk savo murziu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 02, 23:20)
O spalvos čia natūraliai tokios?

aha bigsmile.gif aisku, deta bilenkiek mano mylimo sharpo hihihi.gif contrasto, truputi sviesinta, tiesinta, apkarpyta ir viskas. o spalva manau tokia gavosi del blico, buvo labai sauleta bet aguona biski prisdengta medelio tai tarpais seselis, tarpais ryski saule.. su M ir Av nieko grazaus nesigavo tai pabandziau ta maza gelyte (kur mazus daikciukus fotkinti) issoko blicas, nusistate islaikymas ir va taip gavosi... ax.gif
Gaila, neaisku kada dar i soda vaziuosiu bandyciau dar ta aguona "prievartauti" tongue.gif
Va taip atrodo be blico:
user posted image
ir dar....
...Zalia bet ne zole...
user posted image
P.s. pas mus Kauno vandenys uzsuko vandeni blink.gif doh.gif tai jauciu kraustysimes labai greit pas diedukus tai gali but kad kuri laika nesirodysiu cia verysad.gif

Merginos, naujos temos reik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 03 birželio 2008 - 09:46
QUOTE(californiagirl @ 2008 06 03, 07:16)
Mylia, noriu tau slaptazodi issiusti, bet tavo AZ dezute pilna...Jei dar negavai slaptazodzio, pravalyk dezute ir sakyk mirksiukas.gif

Aciu labai, jau gavau ir net du biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, sveikinu su laimėjimu 4u.gif
Nuotrauka labai šauni, buvo verta pirmos vietos thumbup.gif
Atsakyti
Einu atidarysiu tema....
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti