Sorris, kad nekomentuoju, labai busy
Įkeliau sąrašą į pirmą puslapį, jei dar kas norite į jį patekti paskelbkit čia temoje (nerašykit man až, nenoriu kad persipildytų) ir aš jus ten įrašysiu.
Kolkas bėgu, tikiuosi ryt bus laiko pakomentuoti jūsų nuotraukas, mačiau kelios tiesiog įspūdingos
Sea nu nerealiai Pirma tai nors į žurnalo viršelį dėk, antra irgi super, tik sparnelio vieno gaila (beveik įsitikinusi, kad ir tau), trečia - įdomi, turi savotiško šarmo, bet nublanksta prieš pirmąsias dvi
Labas rytas
5v , man šita labai gerai žiūrisi - kaip iš žurnalo reklaminių nuotraukų . Tau puikiai sekasi auto. Gal galima pas tave į kursus įsirašyti?
Gražios foto.
Pirmojoj iki idealo trūksta labiau palieto fono, kad voveriukas labiau išsiskirtų. Bet kokybė puiki.
Antroji įdomi. Antis su propeleriais Gaila kad dešinėje vietos pritrūko.
Trečiosios idėja graži, bet gal kokybė pavedė - bent jau aš fokuso neįžiūriu...
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 23:29)
na as pries miega dar pasivaidensiu
pabandziau su ta pacia juostele ir auto.. sunku fotkint,nes zinai kad juosta ir nepripleskinsi, o kas gausis tas o darfotika laikiau rankoj (nes neradau timerio), kitoj rankoj sirdi ir va rezultatas toks kazkoks keistas, bet akzkuo ir patrauke..
pabandziau su ta pacia juostele ir auto.. sunku fotkint,nes zinai kad juosta ir nepripleskinsi, o kas gausis tas o darfotika laikiau rankoj (nes neradau timerio), kitoj rankoj sirdi ir va rezultatas toks kazkoks keistas, bet akzkuo ir patrauke..
5v , man šita labai gerai žiūrisi - kaip iš žurnalo reklaminių nuotraukų . Tau puikiai sekasi auto. Gal galima pas tave į kursus įsirašyti?
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 15, 03:42)
Labukas,
dedu keleta sios dienos kadru kritikai
Gražios foto.
Pirmojoj iki idealo trūksta labiau palieto fono, kad voveriukas labiau išsiskirtų. Bet kokybė puiki.
Antroji įdomi. Antis su propeleriais Gaila kad dešinėje vietos pritrūko.
Trečiosios idėja graži, bet gal kokybė pavedė - bent jau aš fokuso neįžiūriu...
vvvvv, grazus autoportretas. mane visad zavi, tavo sviesios akys jb nuotraukose - kazkas tokio neitiketino
Sea - tikra gamtininke. smagi voveriuko nuotrauka, gaila anteles sparniuko - bet ji tokia zavi judesy... Geles - tiesiog grazios geles, bet man patinka spalvu derme.
Sansara - kazkaip negaliu nieko nusprest del tavo "manevro", as be nuomones (labiau ne, nei taip).
As cia perziurejau savo muilines nuotraukas ir ka su veidrodiniu nuveikiau - nu kosmaras, su muiline buvo geriau. Visai nemoku fotografuot, fokusuot ir bendrai kazkoks muilas. Pradedu manyt, kad: 1) man su akim negerai; 2) nereikejo to veidrodinio, geriau muiline remontuot; 3) nu neturiu as fotografo gysleles, neturiu reikiamo matymo.
Dedu pora vakaryksciu eksperimentu; jei negaila laiko - pakritikuokit; o man reikia pertraukos.
astrus liezuvelis
Sea - tikra gamtininke. smagi voveriuko nuotrauka, gaila anteles sparniuko - bet ji tokia zavi judesy... Geles - tiesiog grazios geles, bet man patinka spalvu derme.
Sansara - kazkaip negaliu nieko nusprest del tavo "manevro", as be nuomones (labiau ne, nei taip).
As cia perziurejau savo muilines nuotraukas ir ka su veidrodiniu nuveikiau - nu kosmaras, su muiline buvo geriau. Visai nemoku fotografuot, fokusuot ir bendrai kazkoks muilas. Pradedu manyt, kad: 1) man su akim negerai; 2) nereikejo to veidrodinio, geriau muiline remontuot; 3) nu neturiu as fotografo gysleles, neturiu reikiamo matymo.
Dedu pora vakaryksciu eksperimentu; jei negaila laiko - pakritikuokit; o man reikia pertraukos.
astrus liezuvelis
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 15, 16:33)
[As cia perziurejau savo muilines nuotraukas ir ka su veidrodiniu nuveikiau - nu kosmaras, su muiline buvo geriau. Visai nemoku fotografuot, fokusuot ir bendrai kazkoks muilas.
bald.nomad tai jau isaugai is muilinukes? vaje, tai as cia viena su savo muilinele lieku
nu tai reik man eiti "kurybiniu"atostogu nebeturiu ka parodyti, kol kas tyliai pasimokysiu.
kaip pasiziureti nuotraukos EXIF?
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 15, 19:43)
bald.nomad tai jau isaugai is muilinukes? vaje, tai as cia viena su savo muilinele lieku
nu tai reik man eiti "kurybiniu"atostogu nebeturiu ka parodyti, kol kas tyliai pasimokysiu.
Kaktuke, nesuk sau galvos muilinė - nemuilinė. Kokybė tavo foto nėra prasta. Tai gal geriau paieškok kokio įdomesnio kampo ar pan.
Mano geriausiai įvertintos foto vistik buvo padarytos su Canon Powershot S3
o nuotraukos exif galima pasižiūrėti su tam tikromis programomis pvz. opanda
vvvvv, labai faini visi tavo kadrai. Visur tokios nerealios vaikučio išraiškos Labai mielos nuotraukos, smagu į jas žiūrėti. Didinčiau, ir kabinčiau ant sienos.
Čia man kiek nesižiūri tas lango/balkono rėmas. Gal jei jis būtų ne tas šiuolaikinis/plastikinis, o koks medinis paprastas, geriau žiūrėtusi.
Ši taip pat nuotaikinga, linksma, gražiai apšviestas veidukas.
Ir vėl pagauta akimirka ir nuotaika. Man tai šitie kadrai įdomūs, nors nei tavęs, nei vaikučio nepažįstu.
Ir vėl išraiška!
Labai liuks. Patiko
Papildyta:
Nu fainai! Kaip visada! Ir man visai netrukdo išsiliejęs veidukas pirmojoje. Labai gražus gėliukas Kitos taip pat labai patinka.
Ir pasiguosiu.. nu maniškiai visiškai atsisako fotkintis. Ir saldainiais jų neišeina suvilioti. Didžkis beveik visada nusisuka, pamatęs, kad taikausi, mažius išsidirbinėja....
Žiūrisi įdomiai, tik trukdo tie triukšmai apie akytes ir neryškumas.
O as dedu savo eiline gele tiesiog gavosi taip kad iseina visa serija su mano eilinem gelem ant palanges Palange naturaliai tokia tiesiog dabar nera tikslo cia daryti remonta
Na, nepasakyčiau, kad eilinė Įdomiai sugretinta, gerai jaučiasi faktūros. Patiko
Linksmai maivosi
Lyg ir šuniukas, bet per drabužius vos matosi. Kokybiškas.
Papildyta:
1. Smalsuolis atrodo specialiai pozuoja. Gražiai ir kokybiškai
2. Koks fainas kadras Kažkiek gaila to sparno, bet vistiek gera nuotrauka.
3. Močiutės darželyje Man kiek per marga.
Jei būtų kokia serija tų manevruotojų, įdomiai atrodytų
Abejose man trūksta ryškumo. Ir nepatinka fono spalva.
Labai gerai Su mintim Gal reiktų šiek tiek apačios, kadbatas nesiliestų su kraštu. Bet šiaip smagi
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 13, 17:48)
na va.. antroji mano juostele.. pirmasis labiausiai man mamai patikes kadras
idesiu i abi temas. idomu butu suzinot kaip mato kiti
idesiu i abi temas. idomu butu suzinot kaip mato kiti
Čia man kiek nesižiūri tas lango/balkono rėmas. Gal jei jis būtų ne tas šiuolaikinis/plastikinis, o koks medinis paprastas, geriau žiūrėtusi.
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 00:47)
p.s. kol kas fotografuodama vaika ir svetimus zmones negaliu atsikratyti jausmo, kad va tuoj tuoj ir kadras pabegs, butinai turiu paspausti. nesugebu islaukti..
bet va pvz del sio kadro, kad ir koks jis apkapotas ar keistos kompozicijos as ji myliu.. nes kartais svarbiau visgi yra akimirka, o ne taistykles.. nebent kai istobulesim iki negalejimo sugebesim ir akimirka ir taisykles suderinti nederindami
bet va pvz del sio kadro, kad ir koks jis apkapotas ar keistos kompozicijos as ji myliu.. nes kartais svarbiau visgi yra akimirka, o ne taistykles.. nebent kai istobulesim iki negalejimo sugebesim ir akimirka ir taisykles suderinti nederindami
Ši taip pat nuotaikinga, linksma, gražiai apšviestas veidukas.
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 15:30)
na dar idedu viena nuotrauka, bet ne kaip fotografe, o kaip mama
Ir vėl pagauta akimirka ir nuotaika. Man tai šitie kadrai įdomūs, nors nei tavęs, nei vaikučio nepažįstu.
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 15:50)
na ir paskutine siandien
Ir vėl išraiška!
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 23:29)
na as pries miega dar pasivaidensiu
Labai liuks. Patiko
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 08:37)
O as ateinu su linksmom rytinem nuotraukom...nors dabar mano skraidunas jau miega
Nu fainai! Kaip visada! Ir man visai netrukdo išsiliejęs veidukas pirmojoje. Labai gražus gėliukas Kitos taip pat labai patinka.
Ir pasiguosiu.. nu maniškiai visiškai atsisako fotkintis. Ir saldainiais jų neišeina suvilioti. Didžkis beveik visada nusisuka, pamatęs, kad taikausi, mažius išsidirbinėja....
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 14, 10:34)
keliu vakaryksti bandyma tesiant vaiku tema:
Žiūrisi įdomiai, tik trukdo tie triukšmai apie akytes ir neryškumas.
QUOTE(Anasko @ 2008 05 14, 11:56)
O as dedu savo eiline gele tiesiog gavosi taip kad iseina visa serija su mano eilinem gelem ant palanges Palange naturaliai tokia tiesiog dabar nera tikslo cia daryti remonta
Na, nepasakyčiau, kad eilinė Įdomiai sugretinta, gerai jaučiasi faktūros. Patiko
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 17:58)
Linksmai maivosi
QUOTE(Elina @ 2008 05 14, 18:26)
Mano bandymas
Lyg ir šuniukas, bet per drabužius vos matosi. Kokybiškas.
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 15, 03:42)
Labukas,
1.Voveriukas berniukas savo zemuogiu niekam neatiduos
2. burzgia burzgia motoriukas ruosias kilti lektuviukas
3.viena trecioji
1.Voveriukas berniukas savo zemuogiu niekam neatiduos
2. burzgia burzgia motoriukas ruosias kilti lektuviukas
3.viena trecioji
1. Smalsuolis atrodo specialiai pozuoja. Gražiai ir kokybiškai
2. Koks fainas kadras Kažkiek gaila to sparno, bet vistiek gera nuotrauka.
3. Močiutės darželyje Man kiek per marga.
QUOTE(Sansara @ 2008 05 15, 13:24)
"manevras"
Jei būtų kokia serija tų manevruotojų, įdomiai atrodytų
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 15, 17:33)
Abejose man trūksta ryškumo. Ir nepatinka fono spalva.
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 15, 17:43)
Ka manot?
Labai gerai Su mintim Gal reiktų šiek tiek apačios, kadbatas nesiliestų su kraštu. Bet šiaip smagi
Vvvvv, puikus auto, net ir su juosta tau iseina padaryti toki kadra, man su skaitmena reikia kokiu 50 Gerai kad ta sirdute nefokuse, nes ji man jau kaip sviestas sviestuotas, tu ir pati grazi, manau nereikia visokiausiu tokiu dalyku pagrazinimui
Sea, tavo berniukas pakerejo su helikopteriu Kaip rase Dejavu, pirmam kadrui norisi isplaukusio fono, bet ir taip man patinka, gal is kaires erdve tik prasosi. Antra foto super! tik is desines pritruko erdves. Trecias ladras grazus, bet nekabina.
Sansara, sugalvok tu man paspausti uzrakta tokiu momentu, juk sekundinis momentas, bet is tikruju gaila man tos mergynos, pati nei karta buvau tokioje situacijoje su savo kreivom kojom
B.Nomad kokia dar pertrauka sugalvojai??? darysi pertrauka, neismoksi fotografuoti. Gal kad lengviau butu su veidrodiniu, is pradziu daryk ant auto, ziurek nustatymus, o po to pakartok su AV rezimu Prasom jokiu nusivilimu! Viskas iseis, tik kantrybes reikia. Tu saunuole, kad be PS viska darai, o as tai visas foto per ji praleidziu
Degute, aciu kaip malonu, kad patiko
Sea, manau kad liuks! Tik norisi vos vos daugiau apacios. Dar kaip man tai prasosi j/b ir su baltu remeliu tada tos erdves nebus stokos.
Sea, tavo berniukas pakerejo su helikopteriu Kaip rase Dejavu, pirmam kadrui norisi isplaukusio fono, bet ir taip man patinka, gal is kaires erdve tik prasosi. Antra foto super! tik is desines pritruko erdves. Trecias ladras grazus, bet nekabina.
Sansara, sugalvok tu man paspausti uzrakta tokiu momentu, juk sekundinis momentas, bet is tikruju gaila man tos mergynos, pati nei karta buvau tokioje situacijoje su savo kreivom kojom
B.Nomad kokia dar pertrauka sugalvojai??? darysi pertrauka, neismoksi fotografuoti. Gal kad lengviau butu su veidrodiniu, is pradziu daryk ant auto, ziurek nustatymus, o po to pakartok su AV rezimu Prasom jokiu nusivilimu! Viskas iseis, tik kantrybes reikia. Tu saunuole, kad be PS viska darai, o as tai visas foto per ji praleidziu
Degute, aciu kaip malonu, kad patiko
Sea, manau kad liuks! Tik norisi vos vos daugiau apacios. Dar kaip man tai prasosi j/b ir su baltu remeliu tada tos erdves nebus stokos.
Na, kasytė buvo kaip kasytė...
O čia jų daaaug
ir ką man su jom veikt...
O čia jų daaaug
ir ką man su jom veikt...