Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sorris, kad nekomentuoju, labai busy blush2.gif
Įkeliau sąrašą į pirmą puslapį, jei dar kas norite į jį patekti paskelbkit čia temoje (nerašykit man až, nenoriu kad persipildytų) ir aš jus ten įrašysiu.

Kolkas bėgu, tikiuosi ryt bus laiko pakomentuoti jūsų nuotraukas, mačiau kelios tiesiog įspūdingos bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas,
dedu keleta sios dienos kadru kritikai 4u.gif

Voveriukas berniukas savo zemuogiu niekam neatiduos biggrin.gif
user posted image

burzgia burzgia motoriukas ruosias kilti lektuviukas
user posted image

viena trecioji biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sea nu nerealiai bigsmile.gif Pirma tai nors į žurnalo viršelį dėk, antra irgi super, tik sparnelio vieno gaila (beveik įsitikinusi, kad ir tau), trečia - įdomi, turi savotiško šarmo, bet nublanksta prieš pirmąsias dvi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 23:29)
na as pries miega dar pasivaidensiu smile.gif
pabandziau su ta pacia juostele ir auto.. sunku fotkint,nes zinai kad juosta ir nepripleskinsi, o kas gausis tas biggrin.gif o darfotika laikiau rankoj (nes neradau timerio), kitoj rankoj sirdi ir va rezultatas biggrin.gif toks kazkoks keistas, bet akzkuo ir patrauke..

5v , man šita labai gerai žiūrisi - kaip iš žurnalo reklaminių nuotraukų smile.gif. Tau puikiai sekasi auto. Gal galima pas tave į kursus įsirašyti?

QUOTE(Sea_ @ 2008 05 15, 03:42)
Labukas,

Gražios foto.
Pirmojoj iki idealo trūksta labiau palieto fono, kad voveriukas labiau išsiskirtų. Bet kokybė puiki.
Antroji įdomi. Antis su propeleriais smile.gif Gaila kad dešinėje vietos pritrūko.
Trečiosios idėja graži, bet gal kokybė pavedė - bent jau aš fokuso neįžiūriu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 15 gegužės 2008 - 07:54
na žinokit, visai aš kvakt. pradėjau kompleksuot dėt nuotraukas doh.gif va ką reiškia, nuolat nedėti. lotuliukas.gif

senas kadras, naujai atrastas. vis dar žavi tai, kas žavėjo ir padarius jį
(jb nuimti margumui pasirinktas)
"manevras"
user posted image

P.S. visi ten labai judėjo, tai nesu tikra dėl fokuso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 gegužės 2008 - 12:29
vvvvv, grazus autoportretas. mane visad zavi, tavo sviesios akys jb nuotraukose - kazkas tokio neitiketino smile.gif
Sea - tikra gamtininke. smagi voveriuko nuotrauka, gaila anteles sparniuko - bet ji tokia zavi judesy... Geles - tiesiog grazios geles, bet man patinka spalvu derme.
Sansara - kazkaip negaliu nieko nusprest del tavo "manevro", as be nuomones (labiau ne, nei taip).

As cia perziurejau savo muilines nuotraukas ir ka su veidrodiniu nuveikiau - nu kosmaras, su muiline buvo geriau. Visai nemoku fotografuot, fokusuot ir bendrai kazkoks muilas. Pradedu manyt, kad: 1) man su akim negerai; 2) nereikejo to veidrodinio, geriau muiline remontuot; 3) nu neturiu as fotografo gysleles, neturiu reikiamo matymo.
Dedu pora vakaryksciu eksperimentu; jei negaila laiko - pakritikuokit; o man reikia pertraukos.

user posted image

astrus liezuvelis wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 15 gegužės 2008 - 16:36
Sansara, man patinka vertimas i j/b bet pati nuotrauka nekabina visai.

Bald.nomad, grazios spalvos, bet fokuso truksta.

Ka manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 15, 16:33)
[As cia perziurejau savo muilines nuotraukas ir ka su veidrodiniu nuveikiau - nu kosmaras, su muiline buvo geriau. Visai nemoku fotografuot, fokusuot ir bendrai kazkoks muilas.

bald.nomad tai jau isaugai is muilinukes? vaje, tai as cia viena su savo muilinele lieku doh.gif
nu tai reik man eiti "kurybiniu"atostogu g.gif nebeturiu ka parodyti, kol kas tyliai pasimokysiu.

kaip pasiziureti nuotraukos EXIF?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 15, 19:43)
bald.nomad tai jau isaugai is muilinukes? vaje, tai as cia viena su savo muilinele lieku  doh.gif
nu tai reik man eiti "kurybiniu"atostogu  g.gif  nebeturiu ka parodyti, kol kas tyliai pasimokysiu.

kaip pasiziureti nuotraukos EXIF?

Kaktuke, nesuk sau galvos muilinė - nemuilinė. Kokybė tavo foto nėra prasta. Tai gal geriau paieškok kokio įdomesnio kampo ar pan.
Mano geriausiai įvertintos foto vistik buvo padarytos su Canon Powershot S3 smile.gif

o nuotraukos exif galima pasižiūrėti su tam tikromis programomis pvz. opanda
Atsakyti
vvvvv, labai faini visi tavo kadrai. Visur tokios nerealios vaikučio išraiškos bigsmile.gif Labai mielos nuotraukos, smagu į jas žiūrėti. Didinčiau, ir kabinčiau ant sienos.

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 13, 17:48)
na va.. antroji mano juostele.. pirmasis labiausiai man mamai patikes kadras smile.gif
idesiu i abi temas. idomu butu suzinot kaip mato kiti smile.gif

Čia man kiek nesižiūri tas lango/balkono rėmas. Gal jei jis būtų ne tas šiuolaikinis/plastikinis, o koks medinis paprastas, geriau žiūrėtusi.

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 00:47)
p.s. kol kas fotografuodama vaika ir svetimus zmones negaliu atsikratyti jausmo, kad va tuoj tuoj ir kadras pabegs, butinai turiu paspausti. nesugebu islaukti..
bet va pvz del sio kadro, kad ir koks jis apkapotas ar keistos kompozicijos as ji myliu.. nes kartais svarbiau visgi yra akimirka, o ne taistykles.. nebent kai istobulesim iki negalejimo sugebesim ir akimirka ir taisykles suderinti nederindami smile.gif

Ši taip pat nuotaikinga, linksma, gražiai apšviestas veidukas.

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 15:30)
na dar idedu viena nuotrauka, bet ne kaip fotografe, o kaip mama biggrin.gif

Ir vėl pagauta akimirka ir nuotaika. Man tai šitie kadrai įdomūs, nors nei tavęs, nei vaikučio nepažįstu.

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 15:50)
na ir paskutine siandien  lotuliukas.gif

Ir vėl išraiška!

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 23:29)
na as pries miega dar pasivaidensiu smile.gif
pabandziau su ta pacia juostele ir auto.. sunku fotkint,nes zinai kad juosta ir nepripleskinsi, o kas gausis tas biggrin.gif o darfotika laikiau rankoj (nes neradau timerio), kitoj rankoj sirdi ir va rezultatas biggrin.gif toks kazkoks keistas, bet akzkuo ir patrauke..

Labai liuks. Patiko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 08:37)
O as ateinu su linksmom rytinem nuotraukom...nors dabar mano skraidunas jau miega biggrin.gif

Nu fainai! Kaip visada! Ir man visai netrukdo išsiliejęs veidukas pirmojoje. Labai gražus gėliukas smile.gif Kitos taip pat labai patinka.

Ir pasiguosiu.. nu maniškiai visiškai atsisako fotkintis. Ir saldainiais jų neišeina suvilioti. Didžkis beveik visada nusisuka, pamatęs, kad taikausi, mažius išsidirbinėja....

QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 14, 10:34)
keliu vakaryksti bandyma tesiant vaiku tema:

Žiūrisi įdomiai, tik trukdo tie triukšmai apie akytes ir neryškumas.

QUOTE(Anasko @ 2008 05 14, 11:56)

O as dedu savo eiline gele biggrin.gif  tiesiog gavosi taip kad iseina visa serija su mano eilinem gelem ant palanges rolleyes.gif Palange naturaliai tokia blush2.gif  doh.gif tiesiog dabar nera tikslo cia daryti remonta blush2.gif

Na, nepasakyčiau, kad eilinė bigsmile.gif Įdomiai sugretinta, gerai jaučiasi faktūros. Patiko smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 17:58)

As idedu viena, turbut jums dar nematyta, juostini kadra.

Linksmai maivosi smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 05 14, 18:26)
Mano bandymas blush2.gif

Lyg ir šuniukas, bet per drabužius vos matosi. Kokybiškas.

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 15, 03:42)
Labukas,

1.Voveriukas berniukas savo zemuogiu niekam neatiduos biggrin.gif
2. burzgia burzgia motoriukas ruosias kilti lektuviukas
3.viena trecioji biggrin.gif

1. Smalsuolis atrodo specialiai pozuoja. Gražiai ir kokybiškai smile.gif
2. Koks fainas kadras bigsmile.gif Kažkiek gaila to sparno, bet vistiek gera nuotrauka.
3. Močiutės darželyje smile.gif Man kiek per marga.

QUOTE(Sansara @ 2008 05 15, 13:24)
"manevras"

Jei būtų kokia serija tų manevruotojų, įdomiai atrodytų smile.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 15, 17:33)
Dedu pora vakaryksciu eksperimentu; jei negaila laiko - pakritikuokit; o man reikia pertraukos.

Abejose man trūksta ryškumo. Ir nepatinka fono spalva.

QUOTE(Sea_ @ 2008 05 15, 17:43)

Labai gerai bigsmile.gif Su mintim smile.gif Gal reiktų šiek tiek apačios, kadbatas nesiliestų su kraštu. Bet šiaip smagi smile.gif
Atsakyti
Vvvvv, puikus auto, net ir su juosta tau iseina padaryti toki kadra, man su skaitmena reikia kokiu 50 smile.gif Gerai kad ta sirdute nefokuse, nes ji man jau kaip sviestas sviestuotas, tu ir pati grazi, manau nereikia visokiausiu tokiu dalyku pagrazinimui g.gif

Sea, tavo berniukas pakerejo su helikopteriu smile.gif Kaip rase Dejavu, pirmam kadrui norisi isplaukusio fono, bet ir taip man patinka, gal is kaires erdve tik prasosi. Antra foto super! tik is desines pritruko erdves. Trecias ladras grazus, bet nekabina.

Sansara, sugalvok tu man paspausti uzrakta tokiu momentu, juk sekundinis momentas, bet is tikruju gaila man tos mergynos, pati nei karta buvau tokioje situacijoje su savo kreivom kojom blush2.gif

B.Nomad kokia dar pertrauka sugalvojai??? darysi pertrauka, neismoksi fotografuoti. Gal kad lengviau butu su veidrodiniu, is pradziu daryk ant auto, ziurek nustatymus, o po to pakartok su AV rezimu g.gif Prasom jokiu nusivilimu! Viskas iseis, tik kantrybes reikia. Tu saunuole, kad be PS viska darai, o as tai visas foto per ji praleidziu blush2.gif

Degute, aciu bigsmile.gif kaip malonu, kad patiko rolleyes.gif blush2.gif

Sea, manau kad liuks! Tik norisi vos vos daugiau apacios. Dar kaip man tai prasosi j/b ir su baltu remeliu ax.gif tada tos erdves nebus stokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 15 gegužės 2008 - 21:22
Na, kasytė buvo kaip kasytė...
O čia jų daaaug bigsmile.gif

ir ką man su jom veikt...

user posted image
Atsakyti