Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Anasko, man patiko 4u.gif

dėl prizo. tai jau turiu mirksiukas.gif
pirmąją vietą laimėjau thumbup.gif fotoapratas Pentax Optio M40.
už nuotrauką "sudėtingi santykiai"
buvom susitikė su M.Kavaliausku, organizatorium. tai perdavė prizus, nufotografavo mus su prizu doh.gif įdės internetan mus lotuliukas.gif
sakė, tik pamatė foto, tuoj nusprendė, kad laimėtoja garantuota rolleyes.gif
ech, smagu wub.gif
Atsakyti
Ir dar noriu vieno dalyku jusu paklausti 4u.gif
as prie sios temos prisijungiau sausi po nauju metu, ir jau kelis menesius dalyvauju ne tik kaip tylus stebetojas. Esu dalyvavusi du kartus namu darbuose (medzio ir ritmo temose) ir tikrai dalyvausiu geliu temoje. Esu idejusi tikrai daugiau negu du darbus viesam aptarimui. Apskritai man cia patinka, mokausi ir ruosiuos ir toliau tobuleti su jumis. Todel labai noreciau, kad apsvarstytumete galimybe man suteikti slaptazodi ax.gif Jei turit kokiu argumentu pries, mielai isklausysiu smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sansara, labai nuosirdziai uz tave dziaugiuosi thumbup.gif:

Mylia, aciu 4u.gif

Va del murziaus, specialiai palikau ta melyna "siupele" kampe, kad butu pateisinimas tam murzinumui... bet turbut kai as zinau, kas ten, tai ir taip stipriai neblasko blush2.gif O del pakausio kipimo... tai tada reik daryt kvadrata, o taip nemegstu as tos formos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 02, 20:36)
ech, smagu  wub.gif

Smagu smile.gif prizas visada yra gerai, bet cia kaip smagu sulaukti visiskai nesalisko ivertinimo, kuris parodo, kad kazka, ka darai, darai gerai smile.gif saunuole!
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 02, 20:44)
Va del murziaus, specialiai palikau ta melyna "siupele" kampe, kad butu pateisinimas tam murzinumui... bet turbut kai as zinau, kas ten, tai ir taip stipriai neblasko blush2.gif O del pakausio kipimo... tai tada reik daryt kvadrata, o taip nemegstu as tos formos doh.gif  blush2.gif

kartais tokie sulieti daiktai fone man pasiteisina, nes suteikia fonui reikiama spalvine gama. Bet cia man nuotraukos spalvos ir be jos grazios. O kad siupele, tai nelabai aisku... blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones mano foto 4u.gif Kazkaip norejosi siek tiek sviesos joje, o spalvotame variante tokio kantrasto nesimato ax.gif Nezinau kodel patrauke i toki kontrastinguma, bet dabar labai patinka zaisti su juo smile.gif

As uz suteikima Myliai slaptazodi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 22:14)
Aciu uz nuomones mano foto 4u.gif  Kazkaip norejosi siek tiek sviesos joje, o spalvotame variante tokio kantrasto nesimato ax.gif Nezinau kodel patrauke i toki kontrastinguma, bet dabar labai patinka zaisti su juo smile.gif

As uz suteikima Myliai slaptazodi 4u.gif  mirksiukas.gif

Po tavo tokiu nuotrauku, man neviltis ir noras vaziuot i botanikos soda, gal ten netycia kas nors gausis smile.gif

Ir man negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 02, 17:49)
Tiesa isbandziau jau fotoaparata,tai nebera tu tasku ir demiu bigsmile.gif

Turiu klausima, veidrodiniu fotoaparatu savininkams, ant ko dazniausiai nustatyta aparata naudojat :  One shot , Al focus , Al servo?
As ant one shot g.gif al servio-blasko objektyvo judejimas blush2.gif bet reikes pabandyti, jie Wyshnia rekomendavo ax.gif

Stebukle, ma truksta ryskumo unsure.gif ir kaip sake tas melynas kazkas blasko ax.gif Pakausis kazkaip netrukdo

Zuzu, 2oje foto truksta ryskumo, pirma abstraktiska, bet man kazkodel nelabai patinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 22:26)
As ant one shot g.gif  al servio-blasko objektyvo judejimas blush2.gif bet reikes pabandyti, jie Wyshnia rekomendavo ax.gif

Stebukle, ma truksta ryskumo unsure.gif ir kaip sake tas melynas kazkas blasko ax.gif Pakausis kazkaip netrukdo

biggrin.gif

Ar geriau?
http://i22.photobuck.../_MG_6570-1.jpg

dar bajeris, MB nupirko man ne pompyte, o rinkinuka matricai valyt.... tai dabar ziuriu kaip varna i suri ir nezinau ka kur kist ir ka kur pilt.... cry.gif

Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 02, 20:35)
Idedu pora savaitgaliniu bandymu..
1ma, kabina savo spalvom, tokia taybiska, ale nefotografiska ax.gif tas ale remelis man visai nepatinka
antra neidomi, savaitgali meginau tas pacias geles fotografuoti, kokios nedekingos jos smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 02, 21:29)
Keliu murziaus nuotrauka- kritikai smile.gif
Man patinka ir tas melynas kazkas suteikia nuotraukai gyvumo, neblasko mano demesiaus smile.gif bet ir apkrapytas variantas geras, nors desines dar truputi noretus

QUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 21:30)
Va idesiu savo ieskojimus sode ax.gif
Tikrai truputi niuru ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 02, 22:36)
sakė, tik pamatė foto, tuoj nusprendė, kad laimėtoja garantuota  rolleyes.gif
ech, smagu  wub.gif
Tikrai labai smagu, dar kart sveikinu 4u.gif rimtas paskatinimas toliau dirbti wink.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 06 02, 22:41)
Ir dar noriu vieno dalyku jusu paklausti 4u.gif
as prie sios temos prisijungiau sausi po nauju metu, ir jau kelis menesius dalyvauju ne tik kaip tylus stebetojas. Esu dalyvavusi du kartus namu darbuose (medzio ir ritmo temose) ir tikrai dalyvausiu geliu temoje. Esu idejusi tikrai daugiau negu du darbus viesam aptarimui. Apskritai man cia patinka, mokausi ir ruosiuos ir toliau tobuleti su jumis. Todel labai noreciau, kad apsvarstytumete galimybe man suteikti slaptazodi  ax.gif Jei turit kokiu argumentu pries, mielai isklausysiu smile.gif Aciu  4u.gif
O as maniau kad Mylia jau seniai turi slaptazodi!
mano manymu seniai reikejo ji duoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 02 birželio 2008 - 21:41
tai aš tada įgyvendinu visų valią ir tiesiog išsiunčiu Myliai slaptažodį mirksiukas.gif
Atsakyti
As vos vos daugiau palikciau is desines puses, bet taip kaip padarei man geriau, bet ryskumo vis tiek mazai, o originale taip kaip cia g.gif

Sansara 4u.gif Saunuole tu thumbup.gif thumbup.gif

Stebukle, i botanikos sode nereikia mirksiukas.gif cia eiline sodo gele bigsmile.gif
As vakar irgi patikrinau savo fotoaparata unsure.gif irgi demiu yra unsure.gif
Atsakyti
Grethenn, aciu uz nuomone.

Anasko, ryskumas toks kaip cia... bet fokusas buvo i akyte.
Del demiu tai jo... peizazai gaunasi purvini ir baisus sad.gif(
Atsakyti