Anasko, man patiko
dėl prizo. tai jau turiu
pirmąją vietą laimėjau fotoapratas Pentax Optio M40.
už nuotrauką "sudėtingi santykiai"
buvom susitikė su M.Kavaliausku, organizatorium. tai perdavė prizus, nufotografavo mus su prizu įdės internetan mus
sakė, tik pamatė foto, tuoj nusprendė, kad laimėtoja garantuota
ech, smagu
Ir dar noriu vieno dalyku jusu paklausti
as prie sios temos prisijungiau sausi po nauju metu, ir jau kelis menesius dalyvauju ne tik kaip tylus stebetojas. Esu dalyvavusi du kartus namu darbuose (medzio ir ritmo temose) ir tikrai dalyvausiu geliu temoje. Esu idejusi tikrai daugiau negu du darbus viesam aptarimui. Apskritai man cia patinka, mokausi ir ruosiuos ir toliau tobuleti su jumis. Todel labai noreciau, kad apsvarstytumete galimybe man suteikti slaptazodi Jei turit kokiu argumentu pries, mielai isklausysiu Aciu
as prie sios temos prisijungiau sausi po nauju metu, ir jau kelis menesius dalyvauju ne tik kaip tylus stebetojas. Esu dalyvavusi du kartus namu darbuose (medzio ir ritmo temose) ir tikrai dalyvausiu geliu temoje. Esu idejusi tikrai daugiau negu du darbus viesam aptarimui. Apskritai man cia patinka, mokausi ir ruosiuos ir toliau tobuleti su jumis. Todel labai noreciau, kad apsvarstytumete galimybe man suteikti slaptazodi Jei turit kokiu argumentu pries, mielai isklausysiu Aciu
Sansara, labai nuosirdziai uz tave dziaugiuosi :
Mylia, aciu
Va del murziaus, specialiai palikau ta melyna "siupele" kampe, kad butu pateisinimas tam murzinumui... bet turbut kai as zinau, kas ten, tai ir taip stipriai neblasko O del pakausio kipimo... tai tada reik daryt kvadrata, o taip nemegstu as tos formos
Mylia, aciu
Va del murziaus, specialiai palikau ta melyna "siupele" kampe, kad butu pateisinimas tam murzinumui... bet turbut kai as zinau, kas ten, tai ir taip stipriai neblasko O del pakausio kipimo... tai tada reik daryt kvadrata, o taip nemegstu as tos formos
QUOTE(Sansara @ 2008 06 02, 20:36)
ech, smagu
Smagu prizas visada yra gerai, bet cia kaip smagu sulaukti visiskai nesalisko ivertinimo, kuris parodo, kad kazka, ka darai, darai gerai saunuole!
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 02, 20:44)
kartais tokie sulieti daiktai fone man pasiteisina, nes suteikia fonui reikiama spalvine gama. Bet cia man nuotraukos spalvos ir be jos grazios. O kad siupele, tai nelabai aisku...
QUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 22:14)
Aciu uz nuomones mano foto Kazkaip norejosi siek tiek sviesos joje, o spalvotame variante tokio kantrasto nesimato Nezinau kodel patrauke i toki kontrastinguma, bet dabar labai patinka zaisti su juo
As uz suteikima Myliai slaptazodi
As uz suteikima Myliai slaptazodi
Po tavo tokiu nuotrauku, man neviltis ir noras vaziuot i botanikos soda, gal ten netycia kas nors gausis
Ir man negaila
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 02, 17:49)
Tiesa isbandziau jau fotoaparata,tai nebera tu tasku ir demiu
Turiu klausima, veidrodiniu fotoaparatu savininkams, ant ko dazniausiai nustatyta aparata naudojat : One shot , Al focus , Al servo?
As ant one shot al servio-blasko objektyvo judejimas bet reikes pabandyti, jie Wyshnia rekomendavo Turiu klausima, veidrodiniu fotoaparatu savininkams, ant ko dazniausiai nustatyta aparata naudojat : One shot , Al focus , Al servo?
Stebukle, ma truksta ryskumo ir kaip sake tas melynas kazkas blasko Pakausis kazkaip netrukdo
Zuzu, 2oje foto truksta ryskumo, pirma abstraktiska, bet man kazkodel nelabai patinka
QUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 22:26)
As ant one shot al servio-blasko objektyvo judejimas bet reikes pabandyti, jie Wyshnia rekomendavo
Stebukle, ma truksta ryskumo ir kaip sake tas melynas kazkas blasko Pakausis kazkaip netrukdo
Ar geriau?
http://i22.photobuck.../_MG_6570-1.jpg
dar bajeris, MB nupirko man ne pompyte, o rinkinuka matricai valyt.... tai dabar ziuriu kaip varna i suri ir nezinau ka kur kist ir ka kur pilt....
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 02, 20:35)
Idedu pora savaitgaliniu bandymu..
1ma, kabina savo spalvom, tokia taybiska, ale nefotografiska tas ale remelis man visai nepatinkaantra neidomi, savaitgali meginau tas pacias geles fotografuoti, kokios nedekingos jos
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 02, 21:29)
Keliu murziaus nuotrauka- kritikai
Man patinka ir tas melynas kazkas suteikia nuotraukai gyvumo, neblasko mano demesiaus bet ir apkrapytas variantas geras, nors desines dar truputi noretusQUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 21:30)
Va idesiu savo ieskojimus sode
Tikrai truputi niuru QUOTE(Sansara @ 2008 06 02, 22:36)
Tikrai labai smagu, dar kart sveikinu rimtas paskatinimas toliau dirbti QUOTE(Mylia @ 2008 06 02, 22:41)
Ir dar noriu vieno dalyku jusu paklausti
O as maniau kad Mylia jau seniai turi slaptazodi!as prie sios temos prisijungiau sausi po nauju metu, ir jau kelis menesius dalyvauju ne tik kaip tylus stebetojas. Esu dalyvavusi du kartus namu darbuose (medzio ir ritmo temose) ir tikrai dalyvausiu geliu temoje. Esu idejusi tikrai daugiau negu du darbus viesam aptarimui. Apskritai man cia patinka, mokausi ir ruosiuos ir toliau tobuleti su jumis. Todel labai noreciau, kad apsvarstytumete galimybe man suteikti slaptazodi Jei turit kokiu argumentu pries, mielai isklausysiu Aciu
mano manymu seniai reikejo ji duoti
Grethenn, aciu uz nuomone.
Anasko, ryskumas toks kaip cia... bet fokusas buvo i akyte.
Del demiu tai jo... peizazai gaunasi purvini ir baisus (
Anasko, ryskumas toks kaip cia... bet fokusas buvo i akyte.
Del demiu tai jo... peizazai gaunasi purvini ir baisus (