QUOTE(Grethenn @ 2008 06 02, 16:16)
Tokiu atveju as siulau konkursa pratesti, neteisinga jei temos autore nesudalyvaus ir dar nebalsuos. prie juros galima prifotkint visokiu pumpureliu, o tada ir prabalsuosim spesim
Pries?
Pries?
Nune, tikrai ne prieš
Vasarą viskas labai sulėtėja... net ir ND
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 02, 17:49)
Tiesa isbandziau jau fotoaparata,tai nebera tu tasku ir demiu
Turiu klausima, veidrodiniu fotoaparatu savininkams, ant ko dazniausiai nustatyta aparata naudojat : One shot , Al focus , Al servo?
Turiu klausima, veidrodiniu fotoaparatu savininkams, ant ko dazniausiai nustatyta aparata naudojat : One shot , Al focus , Al servo?
Aš Al servo
Va ant to nustatymo daryta foto
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 02, 17:49)
Tiesa isbandziau jau fotoaparata,tai nebera tu tasku ir demiu
Saunumelis, as vakare valysiu...
Ant al servo. Tik nezinau kodel, kazkada wyshnia patare, nusistaciau ir taip stovi....
p.s. O kur Uzuolaida* dingus?
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 02, 18:01)
kazkada wyshnia patare, nusistaciau ir taip stovi....
lygiai ta pati norejau rasyt
Idedu pora savaitgaliniu bandymu.. nesuprantu, ar cia manes jokios geles nekabina, ar nuotaika tokia, ar cia aplamai niekas nekabina...
....Is po priedangos...
...Stiebkis paskui, mazyli...
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 02, 19:35)
lygiai ta pati norejau rasyt
Idedu pora savaitgaliniu bandymu.. nesuprantu, ar cia manes jokios geles nekabina, ar nuotaika tokia, ar cia aplamai niekas nekabina...
....Is po priedangos...
....Is po priedangos...
pirma gelyte faina, tik neisbaigta, kazko dar truksta. Antra... pabodus kazko norisi toookio pamatyt )
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 02, 19:54)
pirma gelyte faina, tik neisbaigta, kazko dar truksta.
nu zinai kaip su aguonos lapais "rapugos" vejas pute fotikas vienoj rankoj, kitoj- jos kotas, kad biski i sviesa istraukt bandziau pritraukt kad tik viduriukas but tai lapai visaip maskatavosi tai sita buvo geriausias variantas, bet... ir dar vienas bet kai "tiesinau" neapziurejau kad jos tie "kabalaikos" i sona pasviro
nu bandysim dar 101 (kazin kiek nuliu pridet reikia ) kart
Keliu murziaus nuotrauka- kritikai
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 02, 16:16)
Tokiu atveju as siulau konkursa pratesti, neteisinga jei temos autore nesudalyvaus ir dar nebalsuos. prie juros galima prifotkint visokiu pumpureliu, o tada ir prabalsuosim spesim
Pries?
As pries juk galiu ir paieskoti kur interneta, del svento reikalo Nebent kas nors tikrai nori ilgiau sita tema palaikyti Pries?
Va idesiu savo ieskojimus sode
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 02, 20:29)
Keliu murziaus nuotrauka- kritikai
Blasko kazkoks svieciantis daiktas desineje. pakausis arba viso norisi arba dar biski kirpt, kad butu vien veidas... turbut... mano skoniui o kas labai akys
QUOTE(Anasko @ 2008 06 02, 20:30)
Va idesiu savo ieskojimus sode
man per daug juodos
Prisedau atidziau nuotraukas paziureti...
Getter, tavo pirma sraige zydro dangaus fone visai nieko bandymas, labai stipriai nekabina, bet siluetai ir labai aiski sraiges forma zydrame fone visai graziai isryskeja. Antra foto nelabai, nei kokybe, nei kompozicija.
Sansaros zalioje nuotraukoje graziai zaidzia sviesa, kaip suprantu, sviesa cia ir tampa esminiu dalyku. Galbut noretusi kokio nors nors mazycio akcentuko, kad ta nuotrauka nebutu pernelyg zalia
Zuzu, pirma nuotrauka eina i 'kazko idomesnio' puse, bet kazko truksta, o ir spalvos atrodo nelabai naturalios. O antra foto nelabai... pernelyg vienisas ziedelis pernelyg tamsiame fone, norisi nors siek tiek sviesos ir kad tas pumpurelis isrysketu ir igautu kazkokia prasme, tada ir kompozicija pasikeistu, nebutu vienas geltonas ziedas per pat nuotraukos viduri Nors rakursas is virsaus nustebino, pagalvojau, kodel as taip savaitgali nesugalvojau
Stebukle, pirmiausia prisidedu prie pagyrimu tavo pasakai, laiku neparasiau, bet man ji labai patiko, o ypac ta nuotrauka, kur tavo avatare O murzius irgi patiko, tik jeigu imanoma, palikciau pakausi ir nukirpciau ta melyna daikta desiniame kampa, kad demesio neblaskytu
Anasko, nuotrauka idomi ir kokybiska, bet man sita tema asocijuojasi su spalvomis, na tiesiog sita tema as taip matau, todel si nuotrauka kaip siai temai man per niuri.
Getter, tavo pirma sraige zydro dangaus fone visai nieko bandymas, labai stipriai nekabina, bet siluetai ir labai aiski sraiges forma zydrame fone visai graziai isryskeja. Antra foto nelabai, nei kokybe, nei kompozicija.
Sansaros zalioje nuotraukoje graziai zaidzia sviesa, kaip suprantu, sviesa cia ir tampa esminiu dalyku. Galbut noretusi kokio nors nors mazycio akcentuko, kad ta nuotrauka nebutu pernelyg zalia
Zuzu, pirma nuotrauka eina i 'kazko idomesnio' puse, bet kazko truksta, o ir spalvos atrodo nelabai naturalios. O antra foto nelabai... pernelyg vienisas ziedelis pernelyg tamsiame fone, norisi nors siek tiek sviesos ir kad tas pumpurelis isrysketu ir igautu kazkokia prasme, tada ir kompozicija pasikeistu, nebutu vienas geltonas ziedas per pat nuotraukos viduri Nors rakursas is virsaus nustebino, pagalvojau, kodel as taip savaitgali nesugalvojau
Stebukle, pirmiausia prisidedu prie pagyrimu tavo pasakai, laiku neparasiau, bet man ji labai patiko, o ypac ta nuotrauka, kur tavo avatare O murzius irgi patiko, tik jeigu imanoma, palikciau pakausi ir nukirpciau ta melyna daikta desiniame kampa, kad demesio neblaskytu
Anasko, nuotrauka idomi ir kokybiska, bet man sita tema asocijuojasi su spalvomis, na tiesiog sita tema as taip matau, todel si nuotrauka kaip siai temai man per niuri.