Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

c-girl, atspalvis matosi kad saltokas, bet kad labai jau kitokio noretusi tai ne. Man vienintelis dalykas siek tiek kliuna - zolyte per pati veida einanti. Ramunes ir tolumoj isplaukusios plikos baltos(!) kojos zavi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 31, 17:18)
Sveiki. Tylu...turbut, kad savaitgalis. Idedu viena foto, pasakykit ar norisi jums siltesnio spalvu tono g.gif

Man norisi. Ir dar ta ta ramunė kadro dešinėje kažkaip blaško dėmesį.

Leidau sau WB patampyti...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 31 gegužės 2008 - 23:03
QUOTE(Sansara @ 2008 05 31, 19:32)
ca_girl portretukas tiesiog NUOSTABUS. Nuostabių nuostabiausias  thumbup.gif dvi ramunės, panelė, žolė ant veido. mane pavergė....  doh.gif einu padėsiu fotiką savaitei ir nežiūrėsiu jo pusėn, nes pavydas suėmė dėl tokios tobulos foto  blink.gif

Oi tu cia rimtai??? blush2.gif Nu ACIU 4u.gif Tik tu fotiko savaitei nebandyk padeti, nuo to geriau nebus biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 31, 21:25)
c-girl, atspalvis matosi kad saltokas, bet kad labai jau kitokio noretusi tai ne. Man vienintelis dalykas siek tiek kliuna - zolyte per pati veida einanti. Ramunes ir tolumoj isplaukusios plikos baltos(!) kojos zavi rolleyes.gif

Jo, zole per veida man irgi kazkaip kliuna...bet va Sansarai patiko ax.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 05 31, 22:56)
Man norisi. Ir dar ta ta ramunė kadro dešinėje kažkaip blaško dėmesį.

Leidau sau WB patampyti...

Del ramunes gincysiuos biggrin.gif As ja specialiai komponavau i kadra, man ji patinka ax.gif O tonas tavo pataisytas, man odoje patinka, bet realiai zole tokia gelsva nebuvo. Spalva tikrovej artimesne buvo kaip mano fotografijoj, nes saule jau nusiritus uz kalno buvo, praktiskai temo...Visad buvau siltu spalvu megeja, bet kazko siame kadre man visai maloniai ziuris salta spalva..gal del to kad relybe atspindi g.gif

Aciu didelis 4u.gif

Turiu ir daugiau tos mergaites foto...gal ryt, nes dabar turiu begti... smile.gif
Atsakyti
mano įdomesnės šviesos paieškos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 01 birželio 2008 - 08:04
Ca-girl, puikus kadras 4u.gif Ir ramunes labai labai, fotolamos WB man labiau patinka ax.gif

Dovute, labai miela mergyte ir gavosi neblogai, kiek kadravimas kliuna 2foto, kontrasto prideciau ir pasarpinciau, nes lyg tai ryskumo truksta, ir sunku pasakyti ar nuo mazinimo ar taip gavosi 4u.gif

Sansara, nu zinai man labai patiko tavo sviesa, dabar kiek apacios norisi, o gal ir kad vienas stiebas butu g.gif nors ir nezinau g.gif as pati ieskau tokio apsvietimo, vakar is sodo tiek daug man graziu kadru atveziau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 01 birželio 2008 - 09:37
vajeee, ką tik paskambino iš Kauno Photo to konkurso kur Puriena nuorodą buvo įdėjus, kad laimėjau vieną pagrindinių prizų blink.gif o mes jau suplanavę dieną, mašina dabar su vyru išvažiavus ir t.t. doh.gif niu niekaip negalėsiu atsiimti iškilmingai Kaune doh.gif ir sakė, kad abi foto eksponuojamos Molo PC blush2.gif
ir pikta, kad tik dabar pranešė, ir liūdna, kad įteikime nedalyvausiu doh.gif ai, bus tų įteikimų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 01 birželio 2008 - 09:54
Sansara, liuuuks thumbup.gif Sveikinu nugalėjus clap.gif clap.gif clap.gif

Californiagirl, labai patiko tavo nuotrauka. Ypač ta ramunė dešinėj nuotaikos tokios vasariškos priduoda smile.gif O smilga per nosį gal kiek ir trukdo, geriau ji būtų kur per plaukus ėjus. Bet bendrai labai smagu žiūrėti, jaučiasi tokia valiūkiška, nerūpestinga nuotaika thumbup.gif Jei nebūčiau pirma tavo varianto nemačius, fotolamos korekcija gerai atrodytų. Bet dabar palyginant, daug labiau patinka šaltos spalvos - žolė tokia tikra atrodo.

Dovute, na aš vistiek nesuprantu - tau sako lauke mažint ISO, o tu padidini ir dar blicą jungi doh.gif

Sansara, labai gražiai saulutė žaidžia smile.gif

O aš tuoj darban čiuošiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 01 birželio 2008 - 10:34
Sansara 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif sveikinimai didziausi!!!!!!!!!!! o kas tas MoloPC blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sansara, sveikinu 4u.gif . Idek foto, kuri laimeji ir cia
Atsakyti
Pirmiausiai labai labai labai sveikinu Sansara. Kurios nuotraukos nuskyne laurus?

c-girl, imesiu nuotrauka vakare, kai prie kito kompo prisesiu. tik ziuriu reik kazka naujo mastyt del pozu gamtoj... g.gif

Sea, saunuole kad isdrysai, reiks ir man ryt nupirkt pompa ir ispust... arba nuvaziuosiu i parde ir paprasysiu kad man ten jie isvalytu su mano pirkta pompa smile.gif)) Kazkaip kukluma siuo atveju prarasiu smile.gif

Reiks varyt i miesta, tiek daug renginiu....
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 01, 08:58)
mano įdomesnės šviesos paieškos  4u.gif

Labai patiko 4u.gif

O čia vėl mano fauna doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 01, 12:04)
o kas tas MoloPC blush2.gif  ax.gif

Taigi Kaune, Baršausko gt prekybcentris - tipo Akropolis - "Molas" vadinasi.
Atsakyti