Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 05 30, 15:10)
totalus pravalas tada blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  cool.gif bet ten stovi 100% unsure.gif

Ne, negali taip būti. Tavo nuotrauka „sveria“ viso labo 64 kilobaitus. Reiškia ji yra tikrai stipriai suspausta.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 30, 16:17)

O tu gyveni pasilaiciuose? kur ten tokie namai su rusais stovi?  blink.gif
ar as cia nesusgaudau..

smile.gif ne ne... as gyvenu vilniaus rajone. Iki pasilaiciu 2km smile.gif Nori i rusi? hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2008 05 30, 16:17)
Ne, negali taip būti. Tavo nuotrauka „sveria“ viso labo 64 kilobaitus. Reiškia ji yra tikrai stipriai suspausta.

mastau.gif aisku dabar jau. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 30, 17:26)
smile.gif ne ne... as gyvenu vilniaus rajone. Iki pasilaiciu 2km smile.gif Nori i rusi? hihihi.gif
Jei atvirai, tai amno svajoniu aplinka blink.gif
turiu omeny fonas fotografijai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 30, 16:46)
Jei atvirai, tai amno svajoniu aplinka  blink.gif
turiu omeny fonas fotografijai  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Antakalny yra labai graziu apleistu namu... Netoli vasaros g. 5 smile.gif Su tokiais apzelusiais kiemais... Greiciau tie vaikai uzaugtu, tai galeciau laisvai fotografuot....
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 30, 17:56)
hihihi.gif
Antakalny yra labai graziu apleistu namu... Netoli vasaros g. 5 smile.gif Su tokiais apzelusiais kiemais... Greiciau tie vaikai uzaugtu, tai galeciau laisvai fotografuot....
hihihi.gif reik auklyte samdyt
o as be vaiku, bet aptingejus visai..
Atsakyti
QUOTE(Lukrieša @ 2008 05 30, 15:14)
pasirodė užrašas ant ekrano "Change battery pack". Ar paprasčiausiai reiktų pakrauti bateriją ar čia reikalauja naujos????

Nesijuoksim tikrai 4u.gif
Pasikraut baterija reikia ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Lukriesa, pas mane irgi 400 eos, tik as neatsimenu, ar buna toks uzrasas blush2.gif Patikrink, pakrauk baterija iki zalios lemputes, po to idek i fotika, ir viskas paaiskes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 30 gegužės 2008 - 16:49
QUOTE(Anasko @ 2008 05 30, 16:46)
Pas mane irgi 400 eos, tik as neatsimenu, ar buna toks uzrasas blush2.gif 

Buna buna mirksiukas.gif Man daznai taip buna....Turbut niekad iki pilno issikrovimo nefotkinai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Kazko baisu truputi, bet valysiu siandien savo aparata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 30, 18:20)
Aciu 4u.gif  Kazko baisu truputi, bet valysiu siandien savo aparata smile.gif

Parasyk kaip sekesi smile.gif O pas tave visad buna tos demes?
Nes pas mane su 50-tuku viskas ok. O va su situ, nuo zoom'o 150 pradeda atsirast, o prie visisko visiskas praliotas. O tai gal cia mano objektyvas baisus? g.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 30, 09:24)
Parasyk kaip sekesi smile.gif O pas tave visad buna tos demes?
Nes pas mane su 50-tuku viskas ok. O va su situ, nuo zoom'o 150 pradeda atsirast, o prie visisko visiskas praliotas. O tai gal cia mano objektyvas baisus? g.gif  dirol.gif

Pastebejau neseniai, i debesu nuotraukas ziuredama, is pradziu galvojau,gal cia monitorius, bet atidziau paziurejau daugiau nuotrauku, tai jau daugiau kaip menuo matau tuos taskus tokius . Seniau nieko nebuvo. As su 50-uku fotografuoju.
Butinai parasysiu, tik laukiu kol vyras is darbo gris, kartu bus drasiau valyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 30, 18:35)
Pastebejau neseniai, i debesu nuotraukas ziuredama, is pradziu galvojau,gal cia monitorius, bet atidziau paziurejau daugiau nuotrauku, tai jau daugiau kaip menuo matau tuos taskus tokius . Seniau nieko nebuvo. As su 50-uku fotografuoju.
Butinai parasysiu, tik laukiu kol vyras is darbo gris, kartu bus drasiau valyti smile.gif

pas mane va kas gaunasi unsure.gif (bet ziuriu zoom'as nedidelis...
user posted image
nu lauksiu tavo valymu ir gal isdrysiu irgi valyt smile.gif
Atsakyti