QUOTE(Sea_ @ 2008 05 29, 20:18)
O dabar pasiguosiu, ant mano nuotrauku matosi visokie nesvarumai, dulkes. Ar nesti i taisykla ar paciai valyti?
sergitoj berods komplekčiukai yra su keliom švabrom ir skysčiu. kaina 75 lt. tai manau, kad su tokiu pati galėsi nesunkiai ir dar kelis kartus.
QUOTE(bellla @ 2008 05 30, 11:33)
laba diena,norėčiau jūsų patarimo man reikia iš parsiūstos iš interneto nuotraukos pasidaryti nemažą fototapetą,bet jos l maža rezoliucija.tai susikūriau veiksmų planą aš tą foto perfotografuoju(kaip kokybiškiausiai tai padaryt )tada nunešu į kokią tai foto atelje ir ten ją sutvarko,t.y. apkarpo,nuima šešėliukus,padaro sepia(ar iškart perfotografuojant tai daryt).ir tokiu būdu gaunu aukštos rezoliucijos nuotrauką.kaip manot,logiška?
kad ir skaniausias suvalgytas pyragas, iškritęs pro kitą galą, nebegrįžtamai suvirškintas ir nebeatgaus savo pirminio skonio.... iš kur atsiras detalės? iš kur bus ryškumas? jei ta nuotrauka 600x400 tai fototapetų nepadarysi... padarysi, bet žiūrėti į juos bus galima iš 100 metrų. jei labai patiko, gal susisiek su autoriumi ir susitark dėl normalaus kadro? juk tai civilizuotas ir geras būdas.