Stebukle, saunuole Grazios labai nuotraukos Is palepes irgi sauni, nors del kadravimo sutinku su fotolama.
Pavydziu as tau tokio namo
O kodel tu bijai rusiu??? As pirma i tokias vietas lysciau
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 29, 17:17)
Stebukle, saunuole Grazios labai nuotraukos Is palepes irgi sauni, nors del kadravimo sutinku su fotolama.
Aciu visoms.
c-girl, bijau rusiu, nes vaikysteje mes visokias nesamones darydavom, po katelines landziodavom, po sulinius ir t.t. Bet po to karto, kai kiemo bernai katei kaili nunere rusi daugiau i tokias vietas iki siol bijau eit...
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 29, 16:23)
Bet po to karto, kai kiemo bernai katei kaili nunere rusi daugiau i tokias vietas iki siol bijau eit...
Nu jooo... Aciu dievui man tokiu kiemo bernu neteko sutikti
Dabar ne i tema...po Stebukles parasymo apie kiemo bernus pagalvojau- o kas is tokiu bernu isauga? Arba chirurgai arba galvazudziai
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 29, 17:27)
Nu jooo... Aciu dievui man tokiu kiemo bernu neteko sutikti
Dabar ne i tema...po Stebukles parasymo apie kiemo bernus pagalvojau- o kas is tokiu bernu isauga? Arba chirurgai arba galvazudziai
aha... ir vis draugu manau itaka.
Vienas kalejime "puva" (nors mieste galima sutikti, pinigai savo daro) uz keleta zmogzudysciu, kitas sedejo irgi, bet isejo ir pasikore. ....
Laaabai patiko Stebuklės foto visos
Labadiena
Atleiskit, pakomentuosiu kas labiau istrigo, nes labai jau daug priraset per ta laika kol cia nesilankiau
Beveik baigesi didieji darbai, nuo siol pazadu viska be isimciu komentuoti ir pati sudalyvauti, nes dabar nelieka laiko net fotikui
Bet siam kadrui reiktu erdves mano manymu ir ta siena tikrai.. per daug komplikuota nuotrauka, nors siaip is esmes labai idomu
ir apskritai, profesionaliai vertinant nuotrauka svabu visos detales ir negalima buti atlaidiems, o juk to mes cia ir susirinkom - mokytis ne siaip megejiskai pafotografuot (bent jau as taip suprantu)
Atleiskit, pakomentuosiu kas labiau istrigo, nes labai jau daug priraset per ta laika kol cia nesilankiau
Beveik baigesi didieji darbai, nuo siol pazadu viska be isimciu komentuoti ir pati sudalyvauti, nes dabar nelieka laiko net fotikui
QUOTE(Stikline @ 2008 05 25, 12:51)
O šis gal geresnis variantas?
Geresnis, geriausias Graziulkos Bet siam kadrui reiktu erdves mano manymu ir ta siena tikrai.. per daug komplikuota nuotrauka, nors siaip is esmes labai idomu
QUOTE(Getter @ 2008 05 25, 16:18)
bet pargrįžtu su naujom foto
Antra man labiausiai, tik pazvelgus is kart iskilo tokiu senoviniu amerikonisku filmu vaizdas kokia tai nuotrauka su dvasia QUOTE(Getter @ 2008 05 25, 17:01)
Na žinai, kai nori kad kas nors trukdytų tai trukdo ir laidai aišku kad čia nėra super duper nuotrauka kad bandyt juos klonuot, bet man dėmesys nesikoncentruoja į laidus
Atleisk, bet tikrai koncentruojasi ir apskritai, profesionaliai vertinant nuotrauka svabu visos detales ir negalima buti atlaidiems, o juk to mes cia ir susirinkom - mokytis ne siaip megejiskai pafotografuot (bent jau as taip suprantu)
QUOTE(Mylia @ 2008 05 25, 19:55)
Sugrizau
Na antra nuotrauka tai nuostabi jau tie medeliai, net kvepavima stabdo manau truputi padirbejus, pakontrastinus ir pan. galima isgaut visai gera foto QUOTE(Sea_ @ 2008 05 25, 22:32)
Keletas mano bandymu senesniu
Antra labai zavinga QUOTE(Sea_ @ 2008 05 25, 22:45)
Emocijos, man juokas ima i ja ziurint, o jus ka manot?
Juokas tikrai jama
Sveikos
Dovute, man antroji foto patiko, tokios grazios uzuolaidos, tik tamsoka siek tiek
stebukle, saunuole
Man kudroje azartas dabar
Tik nusivyliau truputi, nes galvojau ten tikrai visi ispruse, o kai paskaitinejau komentarus (foto nuogos moters kunas) ,kaip vyrai aptarineja, pakraupau
O dabar pasiguosiu, ant mano nuotrauku matosi visokie nesvarumai, dulkes. Ar nesti i taisykla ar paciai valyti?
Dovute, man antroji foto patiko, tokios grazios uzuolaidos, tik tamsoka siek tiek
stebukle, saunuole
Man kudroje azartas dabar
Tik nusivyliau truputi, nes galvojau ten tikrai visi ispruse, o kai paskaitinejau komentarus (foto nuogos moters kunas) ,kaip vyrai aptarineja, pakraupau
O dabar pasiguosiu, ant mano nuotrauku matosi visokie nesvarumai, dulkes. Ar nesti i taisykla ar paciai valyti?
QUOTE(Mylia @ 2008 05 25, 23:12)
Smagu yra atostogos, bet jos labai greitai prabega.
Man labiausiai patiko su sieno kupetom, tik noretusi kitokio kadravimoir su langinem
QUOTE(Anasko @ 2008 05 26, 00:09)
As siandien fotkinau su televyku, rezultatai beveik patenkinami tik
Paskutine grazi QUOTE(Mylia @ 2008 05 27, 22:13)
As irgi noriu ideti viena nuotrauka kritikai.
Kas tai keista su tuo rakursu, ir virsus nukapotas, o tas zmogenas arti trukdo, bet is emes patinka QUOTE(Degutė @ 2008 05 27, 23:25)
Gintarinė ašara
Super QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 28, 00:01)
Nu as dabar grynai is smalsumo klausiu - tu kas dalyvauja kudroj
As kai neilgai dalyvauju, tai man azartas na ir zinoma taip pat tikrinu foto, pati dar nevisada sugebu suprast ar kadras ko vertas, tai imetu ten bet komentaru tai nulis... del to liudna, cia buti tikrai naudingiau
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 29, 09:59)
Nu sakes netikejau, kad tu taip moki. super pasakos fotosesija, as ne tiek foto kokybe vertinu, kiek pacia kompozicija, vaikai super apengti, rusio siena tobulai tinka, tas didelis kepalas duonos modeliukai, i madu zurnala. tik visoj serijoj labai skiriasi spalvu ryskumas, tas labai maiso, vienoj zhiu suknele net i akis spigina, o kitoj jau ruku padengta.. ta tai taisyciau
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 29, 21:31)
Nu sakes netikejau, kad tu taip moki. super pasakos fotosesija, as ne tiek foto kokybe vertinu, kiek pacia kompozicija, vaikai super apengti, rusio siena tobulai tinka, tas didelis kepalas duonos modeliukai, i madu zurnala.
tik visoj serijoj labai skiriasi spalvu ryskumas, tas labai maiso, vienoj zhiu suknele net i akis spigina, o kitoj jau ruku padengta.. ta tai taisyciau
Del spalvu zinau, tik as jas kroviau is pradziu po viena, o po to atsiodo ir sudejau visas. Kai spausdinsiu tai susitvarkysiu. Aciu uz patarima.
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 29, 22:35)
o as tave visai netycia radau, labai ta nuotrauka gamtos grazi. O atpazinau is dukrytes spiriancios kamuoli.
malonu, kad patiko mano siti purvini darbai
laba diena,norėčiau jūsų patarimo man reikia iš parsiūstos iš interneto nuotraukos pasidaryti nemažą fototapetą,bet jos l maža rezoliucija.tai susikūriau veiksmų planą aš tą foto perfotografuoju(kaip kokybiškiausiai tai padaryt )tada nunešu į kokią tai foto atelje ir ten ją sutvarko,t.y. apkarpo,nuima šešėliukus,padaro sepia(ar iškart perfotografuojant tai daryt).ir tokiu būdu gaunu aukštos rezoliucijos nuotrauką.kaip manot,logiška?