c-girl, šauni, labai nuotaikinga paskutinioji nuotrauka. Nerandu prie ko prikibti. Norėčiau ir aš tokią savo vaiko albume turėti...
nelengva tuos vaikiukus fotografuoti, kadro nepakartosi , visiskai sutinku, kad kokybes truksta , zaidziau su ISO, matomai per dideli paemiau, remeliu nelabai moku deti, tai kaip jau isejo, taip. O kontrasto cia nedeta, tik su levelius gal stiprokai pastumdziau, bet tokio rezultato ir norejau
Sveikos
Labai dziaugiuosi atradus sia tema. Viskas taip graziai susisteminta Deja skaitau dar tik 2 tema, tad junksiuosi prie jusu dar negreitai
Labai dziaugiuosi atradus sia tema. Viskas taip graziai susisteminta Deja skaitau dar tik 2 tema, tad junksiuosi prie jusu dar negreitai
Elina, Ca-Girl mane aplenke, nes as buciau sakius ta pati - technika yra, o kur eksperimentai? Simpatiskas tas tavo Arrigo, nor sne mano skonio (nemoku paruosti ), bet as tai pamenu tavo deputata, vyresnelio portretus, pirmus blykstes bandymus... Gal cia tokia faze? Bet tikrai gali rasti geriau
Chenelle, jei cia skaitysi - paskaityk geriau bloga ir kokias 5-6 paskutines temas. Pirmose nebera daugumos nuotrauku, nelabai aisku kas aptariama, o bloge yra naudingu linku, susistemintos info. Galu gale - ir ND musu temos yra - tuos paziurek, ir junkis drasiai
Chenelle, jei cia skaitysi - paskaityk geriau bloga ir kokias 5-6 paskutines temas. Pirmose nebera daugumos nuotrauku, nelabai aisku kas aptariama, o bloge yra naudingu linku, susistemintos info. Galu gale - ir ND musu temos yra - tuos paziurek, ir junkis drasiai
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 14, 21:56)
Chenelle, jei cia skaitysi - paskaityk geriau bloga ir kokias 5-6 paskutines temas. pirmose nebera daugumos nuotrauku, nelabai aisku kas aptariama, o bloge yra naudingu linku, susitemintos info. galu gale - ir ND musu temos yra - tuos paziurek, ir junkis drasiai
aciu Bet esu visiskai zalia. Man vis dar sunku isikirsti, kad nuotraukos centre neturi buti pagrindinio objekto,- priestarauja visoms mano nuostatoms bet praeita savaite nusipirkom veidrodini fotoaparata, tai kaip ir priversta buvau pradeti gilintis O fotografija visada zavejo
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 14, 12:23)
Aciu uz nuomone QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 14:32)
Anasko, man patinka tavo paieskos.. ir stilius
kazkuo primeni mane kai cia atejau... stengiaus ne eiti pirmyn, o begti.. kiek tik kojos nesa.. ieskoti, daryti, atrasti... tad nesustok!!
Aciu sustosiu trumpam, pailsesiu bet svarbiausia atgal nepradeti eiti kazkuo primeni mane kai cia atejau... stengiaus ne eiti pirmyn, o begti.. kiek tik kojos nesa.. ieskoti, daryti, atrasti... tad nesustok!!
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 14, 16:10)
Anasko, kadras tvarkingas, bet nesukelia jokiu emociju ziurint i nuotrauka, gal ,kad gele jau sudziuvus, truksta nuotraukai gyvumo.
Aciu uz nuomone QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 17:58)
Anasko, idomiai ziuris tavoji negyva gele. Ir surask tu man siena tokia tinkanciaNors as daugiau rozes kadre noreciau
Pamirsau pamineti, kad is praeitos temos patiko tavo dukrytes portretukas, bet labai blaskantis tas kilimas ant grindu, daug geriau butu ziurejesi lygiame fone O mergyte kokiu ryskiu bruozu, saldainiukas
Aciu as ja apkirpau, nes ten seselis labai negrazus ir niekaip negalejau pasalinti kitaip Pamirsau pamineti, kad is praeitos temos patiko tavo dukrytes portretukas, bet labai blaskantis tas kilimas ant grindu, daug geriau butu ziurejesi lygiame fone O mergyte kokiu ryskiu bruozu, saldainiukas
O del kilimo man jis irgi, man dabar taip niezti rankas Vvvvv varianta i kudra ideti
QUOTE(Elina @ 2008 05 14, 18:26)
Anasko, sužavėta
Aciu Sansara, Dejavu aciu uz atsakymus
Siaip geles labai sunku fotografuoti kitaip vis ieskau ir ieskau kartais iseina, kartais nelabai Kadangi visi jau mano tikslai pasiekti o be ju negaliu mokytis ( ipratis blogas ) tai sugalvojau dabar ismokti geles fotografuoti, kai bus tele, tada gamta noreciau ismokti
QUOTE(Chenelle @ 2008 05 14, 22:00)
aciu Bet esu visiskai zalia. Man vis dar sunku isikirsti, kad nuotraukos centre neturi buti pagrindinio objekto,- priestarauja visoms mano nuostatoms bet praeita savaite nusipirkom veidrodini fotoaparata, tai kaip ir priversta buvau pradeti gilintis O fotografija visada zavejo
Visos(i) pradejo cia zalios(i) nebijok ir svarbiausia teigiamai priimk kritika, is pradziu sunku buna kai kritikuoja tavo foto, o veliau priprasi Tai kad laukiam tavo foto P.S. as irgi pradejau iskart nuo veidrodinio, ir tai buvo didziulis stimulas ismokti fotografuoti. Tiesiog kazkas viduje neleisdavo ijungti auto rezima ir viska mesti.
Papildyta:
Vvvvv, labai momentas pirmoje patiko mano abi mergickos irgi kankina vargse kate, ir ta panasiai ginasi Prie ko prikibti noriu norisi daugiau apacios. O antra sakyciau tiesiog i seimos albuma grazi foto
Ca-girl, nereikia i j/b man spalvotas labai graziai ziurisi, nors itariu ir j/b turetu gautis neblogai o paskutine foto tokia nuosirdi, vaikiska, linksma. Kazkoks pasalinis objektas isipaiso i kadra, itariu tavo ranka
Elina, kokybe tavo tikrai pavydetina, bet foto nelabai, ir dar kazkos seselis ten maiso.
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 19:38)
Šiais rūbeliais aprengiau, nes matavau atsiųstą rūbų siuntą . Jie- rudeniui. Šiuos šunis-jorkšyro terjerus reikia rengti, nes jie neturi poplaukio, serga peršalimo ligom, jų plaukas- kaip žmogaus, dabar, vasarą- dėvim tik šilkinį chalačiuką, kad kailio neišsipurvintų, arba, jei planuoju greitai maudyti, nieko nerengiu. O kuomet vėsiau ar vakare- velku megztuką. Tokia veislė, reikia saugoti ir plauką ( nuo saulės, vėjo, drėgmės, purvo) ir sveikatėlę
QUOTE(Anasko @ 2008 05 14, 21:58)
Elina, o kas ten pas tave per Si cu? ir sfinksas dar
uzeik ant nuorodos elinos parase ir juos pamatysi
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 14, 23:09)
uzeik ant nuorodos elinos parase ir juos pamatysi
Aha . Dar jų neturiu namie, pas mamytes auga. Jau greit parsivešiu
na as pries miega dar pasivaidensiu
pabandziau su ta pacia juostele ir auto.. sunku fotkint,nes zinai kad juosta ir nepripleskinsi, o kas gausis tas o darfotika laikiau rankoj (nes neradau timerio), kitoj rankoj sirdi ir va rezultatas toks kazkoks keistas, bet akzkuo ir patrauke..
beje, Anasko jei dar neidejai tai zinoma isidek foto
Elina, o tave pabarsiu kodel nebeieskai idomaus kazko?? su savo mazyliu gali tooookiu kadru padaryt, tik pasuk galva ir igyvendink!! laukiam!!!
pabandziau su ta pacia juostele ir auto.. sunku fotkint,nes zinai kad juosta ir nepripleskinsi, o kas gausis tas o darfotika laikiau rankoj (nes neradau timerio), kitoj rankoj sirdi ir va rezultatas toks kazkoks keistas, bet akzkuo ir patrauke..
beje, Anasko jei dar neidejai tai zinoma isidek foto
Elina, o tave pabarsiu kodel nebeieskai idomaus kazko?? su savo mazyliu gali tooookiu kadru padaryt, tik pasuk galva ir igyvendink!! laukiam!!!