Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 05 29, 11:10)
reikejo skaityt pasaka iki galo smile.gif

net nemaciau, kad ir pasaka parasyta blush2.gif bet matai iskart kitu minciu nekilo tik "joniukas su gretute" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 29, 11:15)
net nemaciau, kad ir pasaka parasyta  blush2.gif bet matai iskart kitu minciu nekilo tik "joniukas su gretute" biggrin.gif

as tuuoj seriala sukursiu smile.gif
Niu, kadras is palepes smile.gif Laukiu komentaru. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 29 gegužės 2008 - 11:51
Stebukle, man labai patinka thumbup.gif kažkokia gera aura jaučiasi ir rusy ir palėpėj tam name wub.gif Na ir vaikučiai šaunuoliai, kantrūs smile.gif Nors jaučiu jiems ne mažiau įdomu pabuvot tose vietose smile.gif galvojau gal reikia kitokio kadarvimo, bet jei bandai nors kiek nuimti, tai foto lyg išsibalansuoja . ta erdvė irgi turi savo žavesio .
Atsakyti
stebukle, šaunuolė 4u.gif idėjos pasipylė kaip iš gausybės rago. paskutinė foto ypač wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 29, 13:09)
Stebukle, man labai patinka  thumbup.gif kažkokia gera aura jaučiasi ir rusy ir palėpėj tam name  wub.gif Na ir vaikučiai šaunuoliai, kantrūs  smile.gif Nors jaučiu jiems ne mažiau įdomu pabuvot tose vietose  smile.gif galvojau gal reikia kitokio kadarvimo, bet jei bandai nors kiek nuimti, tai foto lyg išsibalansuoja . ta erdvė irgi turi savo žavesio .

Nu jo... patinka man cia... Tik kad sito namo nebeparduoda, tai ner ir ko tvarkyt, tai fotogeniskas bardakas namuose yra smile.gif Nu vaikuciai "svarus" gryzo doh.gif Del kadravimo, norisi ir man desinej erdves, bet ten siena buvo uzkrauta, tai nebuvo kaip sad.gif
Atsakyti
Sorry uz off topic 4u.gif

help.gif

Siandien einu pirkti fotoaparato canon powershot s5 is, gal galit rekomenduoti geras baterijas ir ikrovikli is savo patirties? nes parduotuvej ju daugybe,o man svarbu kokybe smile.gif bijau nusipirkt prastas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 29, 13:13)
stebukle, šaunuolė  4u.gif idėjos pasipylė kaip iš gausybės rago. paskutinė foto ypač  wub.gif

nail.gif oro_buckis.gif aciu. Tikiuosi tas ragas greitu laiku nepasibaigs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IsgaLvoTa @ 2008 05 28, 21:07)
noriu paklausti patarimo.. ka manote apie fotoaparata  OLYMPUS E-410.. svajoju apie nauja fotika, o cia tokia akcija papuole.. 700 lt maziau smile.gif esu tik megeja.. smile.gif noriu tiesiog geros kokybes nuotrauku.. nes dabartinis per migla fotkina doh.gif 
Is anksto dekoju  smile.gif

Šio fotoaparato minusas yra tas, kad neturi stabilizavimo sistemos. Kitiems gali būti nepriimtinas ir kadro formatas, Olympus fotoaparatuose kadras yra ne 3:2 kaip kituose veidrodiniuose bei juostelėje, o 4:3 kaip daugelyje muilinių.

QUOTE(frigidiska @ 2008 05 28, 21:23)
Vyra prase perduot, kad uz ta kaina geresnis yra sis http://www.trustedre...Shot-A720-IS/p1 ...Nors pats pirko sony H5, sake del zumo biggrin.gif

Na, na, klausė apie veidrodinį fotoaparatą, o siūlote muilinukę... Canon 720IS yra gera muilinė, bet nei iš tolo neprilygsta minėtam Olympus E-410.

QUOTE(Chansse @ 2008 05 29, 12:35)
Siandien einu pirkti fotoaparato canon powershot s5 is, gal galit rekomenduoti geras baterijas ir ikrovikli is savo patirties?  nes parduotuvej ju daugybe,o man svarbu kokybe smile.gif bijau nusipirkt prastas verysad.gif

Sanyo Eneloop. Galima kartu komplekte su Sanyo įkrovikliu.

Stebukle, gražios foto, ypač ta prie baltos sienos. Palėpėje spalvos gražios, vaikučio poza įdomi, bet kadravimas ne koks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 29 gegužės 2008 - 13:03
QUOTE(fotolama @ 2008 05 29, 14:00)
Stebukle, gražios foto, ypač ta prie baltos sienos. Palėpėje spalvos gražios, vaikučio poza įdomi, bet kadravimas ne koks.

Aciu 4u.gif Del kadravimo, bandysiu taisytis smile.gif

p.s. labai senai maciau jusu nuotraukas... dukrytes rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 29 gegužės 2008 - 13:11
Stebukle blink.gif spalvos! apsvietimas!!! Del kadruotes sutinku su Fotolama, as jei gelbyti sita kadra daryciau kvadrata, desn. kirpciau, o jei perfotografuosi, tada vos daugiau apacios norisi ir visa veiksma traukti i desine. Ir dar sarpo norisi siek tiek ax.gif Bet zinai, as bet kokiu atvieju palikciau ir sita savo albume, jei butu manoji ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 29, 15:02)
Stebukle blink.gif  spalvos! apsvietimas!!! Del kadruotes sutinku su Fotolama, as jei gelbyti sita kadra daryciau kvadrata, desn. kirpciau, o jei perfotografuosi, tada vos daugiau apacios norisi ir visa veiksma traukti i desine. Ir dar sarpo norisi siek tiek ax.gif  Bet zinai, as bet kokiu atvieju palikciau ir sita savo albume, jei butu manoji ten smile.gif
4u.gif
As turbut nemoku mazint. Nes kai sumazinu, tada islenda labai ryskios spalvos blink.gif ir sarpas dingsra, ant orginalo viskas ok.
(eisiu dar ten... nors ten laiptu nera, tik kopecios ohmy.gif man ten extreemas kazkoks tos patalpos )
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 29, 12:32)
as tuuoj seriala sukursiu smile.gif
Niu, kadras is palepes smile.gif Laukiu komentaru. ax.gif
user posted image

Šakės, kaip gražu bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti