Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Anasko, sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tema vėl vers galvą pasukti, kaip tas gėles nufotkint įdomiai ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 05 29, 08:22)

Nuostabus tavo zalias kadras wub.gif  Kokiu objektyvu fotografuotas? ax.gif

Dėkui ax.gif Fotkinau su kitiniu 28-80.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 29, 07:59)
Labas rytas  4u.gif

Stebukle, kaip tavo fotikas, ar jau sutaisė  g.gif Kodėl nebededi foto į temą, gal užpykai ko  unsure.gif pamačiau tavo avatarą ir pagalvojau , kad matyta foto, tai apžiūrėjau kūdroj visas taviškes ten sudėtas, gražių nuotraukyčių turi  thumbup.gif Nugi dėk ir čia, nespausk  mirksiukas.gif

Labukas, Smiltis tikrai nepykstu. As nemoku tai daryt smile.gif O objektyva jau savaite kaip turiu, negaliu juo atsidziaugt. Kaip Anasko man pasake, kad kai atgavau savo objektyva tai naujas ikvepimas atejo, ir ji neklydo smile.gif
Ok, idesiu ka nors i raudonosios serijos smile.gif nors, visas jau i kudra sukisau... Bet ziuriu ten beveik visi is sm tupi, tik kai kiti nickai, tai nelabai atpazystu, va taves nerandu unsure.gif

Anasko, sveikinu 4u.gif Nebalsavau, nes nedalyvavau, bet kadras tikrai vertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 28, 20:03)
drinks_cheers.gif 100%
beje, fotografuojant lauke diena (prie gero apsvietimo) ISO reik ne didint, o mazint  mirksiukas.gif

Sutinku, aciu uz pastebejimus, kol kas ir nefotografuoju, neieskau to, kas kabintu, dabar stengiuos ismokt taisyklingai fotografuot... blush2.gif
Atsakyti
Anasko, SVEIKINIMAI 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 05 29, 08:53)
Anasko, sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 05 29, 08:59)
Anasko, sveikinu 4u.gif Nebalsavau, nes nedalyvavau, bet kadras tikrai vertas thumbup.gif

Aciu 4u.gif bet tikrai nelaimeciau jei butu daugiau balsuojanciu smile.gif

Marakes, ir man tavo foto pilkoka, kontrasto daugiau pridek ir pilkumas dings, tik nepersistenk. O virsutini kampa as klonuociau, bet jei foto bus albume, tada nieko nedaryciau smile.gif

Zuzu, man kaip ir minejo dauguma pirma irgi nelabai 4u.gif o antra patinka momentu ir kaip pagavai lasiukus thumbup.gif norisi irgi kontrasto prideti bet tada rankute del blykstes visai isdeginta bus. Bardakelio yra, bet manau su patirtim mokesi ji isvengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 29, 08:59)
Labukas, Smiltis tikrai nepykstu. As nemoku tai daryt smile.gif O objektyva jau savaite kaip turiu, negaliu juo atsidziaugt. Kaip Anasko man pasake, kad kai atgavau savo objektyva tai naujas ikvepimas atejo, ir ji neklydo smile.gif
Ok, idesiu ka nors i raudonosios serijos smile.gif nors, visas jau i kudra sukisau... Bet ziuriu ten beveik visi is sm tupi, tik kai kiti nickai, tai nelabai atpazystu, va taves nerandu unsure.gif

tai gerai, kad nepyksti smile.gif

aš kūdroj neprisijungus, tik šiaip pažioplinėju ten dažnai smile.gif

o tavo seriją dar kartą apžiūrėjau, nu labai labai geros foto, ir idėja ir atlikimas, viskas thumbup.gif tikrai išsiskiria iš kitų wub.gif
Atsakyti
O as negaliu atsidziaugti savo objektyvu bigsmile.gif nors kartais pamirstu is ipracio kad galima zoominti doh.gif Si karta jau dedu kritikai ax.gif pagavau vakar momenta, tik nezinau ar i j/b versti, tik spalvu gaila g.gif gal dar kas uzklius 4u.gif

Svajuokliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 28, 20:51)
Labukas,
Sansara, tu cia su savo filtru fotkinai? Ar pasiteisina tas filtras? Kur daugiau nuotrauku biggrin.gif Vis laukiu kol idesi smile.gif Idomu, kokie rezultatai su filtru fotografuojant.

na ką aš žinau. dar nefotkinau tiek. čia tik poliarizacinis. iš jo stebuklų nėra ko laukti. na dangus pagražėja, bet jį atostogoms ir pirkau. kai link vandenų trauksim. vat gradual turėtų labiau pasijausti, kad turi kažką kito, kad padeda spęsti technines problemas ir panašiai.

kas ten fotografavo vyrą atrakcionuose g.gif vat ką norisi išvysti tokios nuotraukose. o pamatėm ką? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 29, 09:34)
tai  gerai, kad nepyksti  smile.gif

aš kūdroj neprisijungus, tik šiaip pažioplinėju ten dažnai  smile.gif

o tavo seriją dar kartą apžiūrėjau, nu labai labai geros foto, ir idėja ir atlikimas, viskas  thumbup.gif tikrai išsiskiria iš kitų  wub.gif

Ai idesiu viena smile.gif cia...
user posted image

o visas serijalas patalpintas cia:
http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=

Kazkaip kai buvau likus tik su 50-tuku, buvo liudna, dabar vel sviesu akyse... Isdrysau net i rusi nueit, ko labai bijau smile.gif Dabar drasinuosi i palepe eit, ten tai zinau kad lobynai... bet... vis drasinuosi 2 metus, nes tiek cia gyvenam, gal siandien isdrysiu smile.gif

Sansara, aciu uz atsakyma.
p.s. tai kada tas meet'as? As tai turiu pasiulyma daryt meet'a botanikos sode. Ten labai labai siuo metu jau grazu. Galima bus ir su vaikais varyt, net ir su antrom pusem, ras ten ir jie ka veikt smile.gif
Atsakyti
O su kokiu objektyvu čia fotografavai g.gif Lauksim foto iš palėpės smile.gif Ir kokiam tu čia dvare gyveni, kad tokie rūsys ir palėpė kad net eit bijai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 29 gegužės 2008 - 08:53
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 29, 09:53)
O su kokiu objektyvu čia fotografavai  g.gif Lauksim foto iš palėpės  smile.gif Ir kokiam tu čia dvare gyveni, kad tokie rūsys ir palėpė kad net eit bijai  g.gif  bigsmile.gif

Su savo tamron'u 18-250 smile.gif kuri taise visa menesi, jei ne daugiau...
Nuomuojames mes nama smile.gif Toki kaimietiska smile.gif Kur net arkliuka esu radus jame toki senovini senovini...
va sita:
http://i22.photobuck...ai/DSC02403.jpg
ir jis buvo palepej. .... O as bijau rusiu ir neaiskiu patalpu. Turbut dar nesuaugau, nes vis dar bijau biggrin.gif
Nu bet kai prisizadu, tai padarau, teks eit cool.gif
Atsakyti
Zuzu, (nepyk tik blush2.gif )

Aciu uz komentara. ir tikrai nepykstu, nes man ji kaip bebutu miela vien del to kad ten MANO vaikas, o cia kalbam tik apie foto kokybe ir kai pas Tave patirties sitame reikale 100kart daugiau nei pas mane tai as tik dekinga kad galiu mokytis is Taves ir kitu "paparaciu" smile.gif Aciu uz tai 4u.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 29, 09:50)

wow wow wow bigsmile.gif labai grazu wub.gif man labai patiko su bonka mazius apsikabines, labai nuotaika thumbup.gif
tik paskutinej juokingai atrodo vaikai kaip pakibe ant sienos tongue.gif
"Joniukas ir Gretute" wub.gif man kazkuom sita serija panasi i Anne Geddes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 29 gegužės 2008 - 10:11
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 29, 11:03)

tik paskutinej juokingai atrodo vaikai kaip pakibe ant sienos tongue.gif

gi jie su raganos sluota, taip ir turi atrodyt... reikejo skaityt pasaka iki galo smile.gif
Atsakyti