Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2008 05 28, 20:54)
Dovute man kažkaip  nei viena nekabina  unsure.gif  bet šaunu, kad bandai ir ieškai  4u.gif

drinks_cheers.gif 100%
beje, fotografuojant lauke diena (prie gero apsvietimo) ISO reik ne didint, o mazint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 28 gegužės 2008 - 20:04
QUOTE(Sansara @ 2008 05 27, 20:28)

aš su savo vakaro nuotrauka. kiek pilkoka, bet nepavyko nukontrastinti tiek, kad ir detalės sienos išliktų ir dar pakankamai kontrastinga būtų  doh.gif
user posted image

Labukas,
Sansara, tu cia su savo filtru fotkinai? Ar pasiteisina tas filtras? Kur daugiau nuotrauku biggrin.gif Vis laukiu kol idesi smile.gif Idomu, kokie rezultatai su filtru fotografuojant.
Atsakyti
Sveiki,
Is kart atsiprasau jei ne cia rasau.. jau nepykit ant manes labai 4u.gif
noriu paklausti patarimo.. ka manote apie fotoaparata OLYMPUS E-410.. svajoju apie nauja fotika, o cia tokia akcija papuole.. 700 lt maziau smile.gif esu tik megeja.. smile.gif noriu tiesiog geros kokybes nuotrauku.. nes dabartinis per migla fotkina doh.gif
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IsgaLvoTa @ 2008 05 28, 22:07)
Sveiki,
Is kart atsiprasau jei ne cia rasau.. jau nepykit ant manes labai  4u.gif
noriu paklausti patarimo.. ka manote apie fotoaparata  OLYMPUS E-410.. svajoju apie nauja fotika, o cia tokia akcija papuole.. 700 lt maziau smile.gif esu tik megeja.. smile.gif noriu tiesiog geros kokybes nuotrauku.. nes dabartinis per migla fotkina doh.gif 
Is anksto dekoju  smile.gif

Vyra prase perduot, kad uz ta kaina geresnis yra sis http://www.trustedre...Shot-A720-IS/p1 ...Nors pats pirko sony H5, sake del zumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2008 05 28, 22:23)
Vyra prase perduot, kad uz ta kaina geresnis yra sis http://www.trustedre...Shot-A720-IS/p1 ...Nors pats pirko sony H5, sake del zumo biggrin.gif

prie bajerio ziuriu jusu vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai Anasko laimėjus ND-uose 4u.gif 4u.gif . šaunuolė, puiki foto thumbup.gif

Nebespėjau nei sudalyvaut , nei prabalsuot, užsikasiau su darbais ir darbe ir namuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 28, 22:42)
prie bajerio ziuriu jusu vyras lotuliukas.gif

Kurioj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Smiltis blush2.gif 4u.gif tikrai nesitekejau kad laimesiu, idejau kad sudalyvauti rolleyes.gif
Bandziau objektyvo galimybes, cia max 300mm, ryskumo mazoka unsure.gif fotografavau nuo cup'o 3a balkono, o veiksmas vyko prie upes.
Nekankinsiu ilgai su nauja tema smile.gif noreciau kad butu GELES vis tiek dauguma naujoku pradeda nuo ju, ir man paciai idomu jas fotografuoti ax.gif Tai va, tokia ir tema. Lauksiu netiketu geliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 gegužės 2008 - 23:46
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 05 29, 00:44)
rykumo mazoka unsure.gif fotografavau nuo cup'o 3a balkono, o veiksmas vyko prie upes.

tai žiūriu kad dažnai gera idėja ar gerai pagautas momentas nusveria kokybės trūkumą. Aišku geriau kai yra ir tas ir tas mirksiukas.gif

Stebukle, kaip tavo fotikas, ar jau sutaisė g.gif Kodėl nebededi foto į temą, gal užpykai ko unsure.gif pamačiau tavo avatarą ir pagalvojau , kad matyta foto, tai apžiūrėjau kūdroj visas taviškes ten sudėtas, gražių nuotraukyčių turi thumbup.gif Nugi dėk ir čia, nespausk mirksiukas.gif
Papildyta:
Dėl kitų ND- vienatvė , gal jau planuojam pabaigą ateinančiam antradieniui, nes jaučiu kas įdėjo, tai jau pabodo ir laukt pabaigos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 29 gegužės 2008 - 06:55
įdedu trumpam - neatsiklausiau modelio smile.gif palaikysiu iki pirmo neigiamo komentaro smile.gif)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 05 29, 07:04)
įdedu trumpam - neatsiklausiau modelio smile.gif palaikysiu iki pirmo neigiamo komentaro smile.gif)

Tikiuos mano komentaras nebus neigiamas biggrin.gif
Modeliukas labai dekingas, bet pati fotografija gana pilka, truksta kontrasto ir virsutinis kairysis kampas mane blasko 4u.gif Dar gal kiek daugiau peciu noreciau.

Anasko, SVEIKINIMAI 4u.gif

Ir taip pat dekoju, kam dar nepadekpjau, uz komentarus mano besitaskanciu vaiku serijai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 05 27, 21:25)
Dar vienas mano žalias kadras smile.gif

Gintarinė ašara

user posted image

Nuostabus tavo zalias kadras wub.gif Kokiu objektyvu fotografuotas? ax.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 05 28, 11:34)
ziuriu ir nesuprantu lyg ir berysio foto, bardakas fone, erdves trukumas desinej(ten kitas bamblys sedejo), blykste blush2.gif bet kai atsveria nuotaika (labai patinka laseliai bigsmile.gif toks veiksmas: maudynes, taskymaisi, o cia STOP ir laseliai pakimba ore  wub.gif )
"istrige akimirkoj"
user posted image
o cia emocija  lotuliukas.gif tik jauciu perdaug nukontrastinau, bardakas ir fokusas  doh.gif
"Al Kapone"
user posted image

Zuzu, nelabai... blush2.gif Visu pirma blykse, antra per daug visko(gal ryskumo zonos daug siauresnes noretusi). Pirmoje nejauciu nuotaikos, nes vaikiuko veido nematau, ranka remiasi i nuotraukos krasta(kompozicija ni kokia)...Antra- i seimynini albuma, o pirmos turbut net nelaikyciau(nepyk tik blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 29, 08:22)
Tikiuos mano komentaras nebus neigiamas biggrin.gif
Modeliukas labai dekingas, bet pati fotografija gana pilka, truksta kontrasto ir virsutinis kairysis kampas mane blasko 4u.gif  Dar gal kiek daugiau peciu noreciau.

dėl pilkuvos - aš dar nemoku jos valdyti, na, nematau aš jos smile.gif) čia kaip pradžioj nepastebėdavau, kad nefokusas visiškai. nū bet, terpė tobulėjimui. viršutinis kampas blaško ir mane, bet nėr kaip nukirpt, erdvės neliks. o pečių galima pridėti smile.gif
Atsakyti