QUOTE(Žūžū @ 2008 05 28, 11:47)
Sveikinam nugaletoja ir laukiam naujos temos
taigi dar nesibaigė balsavimas
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 28, 11:55)
taigi dar nesibaigė balsavimas
Atsiprasau
Istryniau geda peleda galvojau, kad ta pati vakara prabalsuojat ir vsio
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 28, 10:47)
Arba... ideju gali buti pilna galva, o kokybes- nulis ir tada ta ideja tampa nieko verta...
Tuomet lieka tik kantriai mokytis technikos ir būsi tikrai įvertintas
QUOTE(laputaitė @ 2008 05 28, 12:23)
Tuomet lieka tik kantriai mokytis technikos
ziuriu ir nesuprantu lyg ir berysio foto, bardakas fone, erdves trukumas desinej(ten kitas bamblys sedejo), blykste bet kai atsveria nuotaika (labai patinka laseliai toks veiksmas: maudynes, taskymaisi, o cia STOP ir laseliai pakimba ore )
"istrige akimirkoj"
o cia emocija tik jauciu perdaug nukontrastinau, bardakas ir fokusas
"Al Kapone"
Pirmoj labai blykstė jaučiasi, o jos taip nesinorėtų
Antroji .. hmm man norėtųsi kito fotografavimo kampo ar tuomet, kad nesimatytų nukapoto čiaupo ir dušo šlangos
Antroji .. hmm man norėtųsi kito fotografavimo kampo ar tuomet, kad nesimatytų nukapoto čiaupo ir dušo šlangos
QUOTE(laputaitė @ 2008 05 28, 10:13)
Aš tai vis atkreipiu dėmesį į balsuotojus ir dažnai pastebiu kad klubo nariai (su 4-iais pagaliukais) labiau ieško idėjos, todėl duoda balsų jei ir būna problemu su kokybe, o visi kiti labai kritiškai žiūri į ryškumo, kontrasto ar kadravimo klaidas. O va labai kokybiškos nuotraukos bet be minties susilaukia labai daug balsų, bet būna ignoruojamos klubo narių. Tai kažkaip labiau linkus pasitikėti klubo narių nuomone Ypač idomu skaityti jų komentarus ir kritiką Kokybės gali išmokti o va idėjų reikia pačiam sugalvoti
Taip, šitą ir aš pastebėjau.
QUOTE(laputaitė @ 2008 05 28, 10:13)
Aš tai vis atkreipiu dėmesį į balsuotojus ir dažnai pastebiu kad klubo nariai (su 4-iais pagaliukais) labiau ieško idėjos, todėl duoda balsų jei ir būna problemu su kokybe, o visi kiti labai kritiškai žiūri į ryškumo, kontrasto ar kadravimo klaidas. O va labai kokybiškos nuotraukos bet be minties susilaukia labai daug balsų, bet būna ignoruojamos klubo narių. Tai kažkaip labiau linkus pasitikėti klubo narių nuomone Ypač idomu skaityti jų komentarus ir kritiką Kokybės gali išmokti o va idėjų reikia pačiam sugalvoti
Nors as ten nedalyvauju, bet manau, kad laputaites komentaras geriausiai atspindi mano poziuri. O nedalyvauju, nes: 1)neturiu ka deti; 2) neturiu poreikio ten deti. Man labai patinka musu tema, kur komentarai isamesni ir nuoseklesni, tinkamas tempas. O dar kaip saldaini galima "suvartoti" pazengusiu tema ar menines fotografijos tema - priimtinu tempu, perziurint nuorodas ir tt.
Imetu savo rakurso nuotrauka, taciau ji neatitinka ND laiko reikalavimu
Kazka eksperimentavau, dariau, o patiko sita, jau seniau daryta
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 28, 16:17)
Imetu savo rakurso nuotrauka
idomu bet as gal buciau simetriskiau kirpus ir ta gabala su raudono pastato atvaizdu nukirpus...
Visgi nugaletojas nd nuo ryto nepasikeite sveikinu
Siandien visa diena praleidau ekskursijoj su savo aukletiniais, tai si ta spejau nufotografuoti, o tikslas buvo pasimokyt fokusavimo ir macro, tik nezinau, ar taip darau... nes kai pradejau skaityt, t.y. gilintis, tai kuo toliau, tuo daugiau medziu sunku man
tik supratau, kad fotografuojant lauke geriau daugiau ISO. As taip dariau:
1. Ijungiau Av, macro, tuomet nuspaudziau f.2.7 kad butu arba f.8, ISO padidinau ir fotografavau, ar taip? ar kazka jau prispaudzius fotografavau...nuo skaitymu ir studijavimu:)
idedu kelias nuotraukas, vienos arytos su vienu fotoaparatu, kitos su kitu, nes vienas nusedo:)
as as jau kazin i tema nors siek tiek fotografuoju
Papildyta:
ir dar...
tik supratau, kad fotografuojant lauke geriau daugiau ISO. As taip dariau:
1. Ijungiau Av, macro, tuomet nuspaudziau f.2.7 kad butu arba f.8, ISO padidinau ir fotografavau, ar taip? ar kazka jau prispaudzius fotografavau...nuo skaitymu ir studijavimu:)
idedu kelias nuotraukas, vienos arytos su vienu fotoaparatu, kitos su kitu, nes vienas nusedo:)
as as jau kazin i tema nors siek tiek fotografuoju
Papildyta:
ir dar...
Dovute man kažkaip nei viena nekabina bet šaunu, kad bandai ir ieškai