Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zuzu, tai kad dar anksti sveikinti bigsmile.gif iki 20:00 balsavimas vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 28, 11:47)
Sveikinam nugaletoja ir laukiam naujos temos  4u.gif

taigi dar nesibaigė balsavimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 28, 11:55)
taigi dar nesibaigė balsavimas  doh.gif

Atsiprasau doh.gif blush2.gif doh.gif blush2.gif doh.gif
Istryniau ax.gif geda peleda doh.gif galvojau, kad ta pati vakara prabalsuojat ir vsio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 28, 10:47)
Arba... ideju gali buti pilna galva, o kokybes- nulis ir tada ta ideja tampa nieko verta...  mirksiukas.gif

Tuomet lieka tik kantriai mokytis technikos ir būsi tikrai įvertintas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 05 28, 12:23)
Tuomet lieka tik kantriai mokytis technikos

drinks_cheers.gif
ziuriu ir nesuprantu lyg ir berysio foto, bardakas fone, erdves trukumas desinej(ten kitas bamblys sedejo), blykste blush2.gif bet kai atsveria nuotaika (labai patinka laseliai bigsmile.gif toks veiksmas: maudynes, taskymaisi, o cia STOP ir laseliai pakimba ore wub.gif )
"istrige akimirkoj"
user posted image
o cia emocija lotuliukas.gif tik jauciu perdaug nukontrastinau, bardakas ir fokusas doh.gif
"Al Kapone"
user posted image
Atsakyti
Žūžū, pirmoji man per daug rimtu pavadinimu, kaip tokiam siužetui smile.gif aš panašią turiu, tai į šeimos albumą nukeliavo. bet palikau spalvotą
antroji kraupokai žiūrisi blush2.gif bet pavadinimas, veido išraiška, veiksmas - puikiai dera.
kontrasto nevertinsiu, per tamsų žiūriu, nusigrybausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmoj labai blykstė jaučiasi, o jos taip nesinorėtų ax.gif

Antroji .. hmm man norėtųsi kito fotografavimo kampo ar tuomet, kad nesimatytų nukapoto čiaupo ir dušo šlangos g.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 05 28, 10:13)
Aš tai vis atkreipiu dėmesį į balsuotojus ir dažnai pastebiu kad klubo nariai (su 4-iais pagaliukais) labiau ieško idėjos, todėl duoda balsų jei ir būna problemu su kokybe, o visi kiti labai kritiškai žiūri į ryškumo, kontrasto ar kadravimo klaidas. O va labai kokybiškos nuotraukos bet be minties susilaukia labai daug balsų, bet būna ignoruojamos klubo narių. Tai kažkaip labiau linkus pasitikėti klubo narių nuomone biggrin.gif Ypač idomu skaityti jų komentarus ir kritiką  ax.gif Kokybės gali išmokti o va idėjų reikia pačiam sugalvoti biggrin.gif

Taip, šitą ir aš pastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 05 28, 10:13)
Aš tai vis atkreipiu dėmesį į balsuotojus ir dažnai pastebiu kad klubo nariai (su 4-iais pagaliukais) labiau ieško idėjos, todėl duoda balsų jei ir būna problemu su kokybe, o visi kiti labai kritiškai žiūri į ryškumo, kontrasto ar kadravimo klaidas. O va labai kokybiškos nuotraukos bet be minties susilaukia labai daug balsų, bet būna ignoruojamos klubo narių. Tai kažkaip labiau linkus pasitikėti klubo narių nuomone biggrin.gif Ypač idomu skaityti jų komentarus ir kritiką  ax.gif Kokybės gali išmokti o va idėjų reikia pačiam sugalvoti biggrin.gif

Nors as ten nedalyvauju, bet manau, kad laputaites komentaras geriausiai atspindi mano poziuri. O nedalyvauju, nes: 1)neturiu ka deti; 2) neturiu poreikio ten deti. Man labai patinka musu tema, kur komentarai isamesni ir nuoseklesni, tinkamas tempas. O dar kaip saldaini galima "suvartoti" pazengusiu tema ar menines fotografijos tema - priimtinu tempu, perziurint nuorodas ir tt.

Imetu savo rakurso nuotrauka, taciau ji neatitinka ND laiko reikalavimu
user posted image

Kazka eksperimentavau, dariau, o patiko sita, jau seniau daryta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 28 gegužės 2008 - 15:19
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 28, 16:17)
Imetu savo rakurso nuotrauka

idomu 4u.gif bet as gal buciau simetriskiau kirpus ir ta gabala su raudono pastato atvaizdu nukirpus... ax.gif
Visgi nugaletojas nd nuo ryto nepasikeite biggrin.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Siandien visa diena praleidau ekskursijoj su savo aukletiniais, tai si ta spejau nufotografuoti, o tikslas buvo pasimokyt fokusavimo ir macro, tik nezinau, ar taip darau... g.gif nes kai pradejau skaityt, t.y. gilintis, tai kuo toliau, tuo daugiau medziu blink.gif sunku man smile.gif
tik supratau, kad fotografuojant lauke geriau daugiau ISO. As taip dariau:
1. Ijungiau Av, macro, tuomet nuspaudziau f.2.7 kad butu arba f.8, ISO padidinau ir fotografavau, ar taip? ar kazka jau prispaudzius fotografavau...nuo skaitymu ir studijavimu:)
idedu kelias nuotraukas, vienos arytos su vienu fotoaparatu, kitos su kitu, nes vienas nusedo:)
as as jau kazin i tema nors siek tiek fotografuoju blush2.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
ir dar...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 28 gegužės 2008 - 19:38
Dovute man kažkaip nei viena nekabina unsure.gif bet šaunu, kad bandai ir ieškai 4u.gif

Atsakyti