Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(fotolama @ 2008 05 27, 09:27)
Deja, draudimas tam žmogui nieko nepadengs. Tikiuosi, kad tave vis tik pričiups už pabėgimą iš įvykio vietos

devil.gif
Jeigu kaskinis- tai padengs.. ax.gif nu, any way, lb tikiuosi kad jam nelabai skaudziai buvo + dar stabtelejus paziurejau, kad faros stikliuku nebuvo tai dar variantas, kad jam nieko visiskai ir nesugadinau ax.gif nu.. pamoka man.. blush2.gif
sorry uz off topic'a
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 27, 09:11)
devil.gif
Jeigu kaskinis- tai padengs..  ax.gif nu, any way, lb tikiuosi kad jam nelabai skaudziai buvo + dar stabtelejus paziurejau, kad faros stikliuku nebuvo tai dar variantas, kad jam nieko visiskai ir nesugadinau ax.gif nu.. pamoka man..  blush2.gif 
sorry uz off topic'a

Beje, dabar, jei žmonės nesužaloti, o avarijoje sudalyvavusieji sutaria dėl to kuris kaltas, tai policijos po tokių įvykių kviesti nereikia. Uzpildot draudimo duotas formas ir į draudimą. Baudo niekas neskiria (nes policijos neįtraukiat), tik kitąmet kaltininkui draudimas brangsta.
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 26, 19:51)
beja, siand veziau vaikus i tuos atrakcijonus, bet deja  pavelavom.. jau pakuojasi.. o dar gryztant nubraukiau kt masinai subine  doh.gif ir kai dura issigandau ir pabegau  doh.gif tai dbr sedziu ir parinuosi, o vdrug kas numerius uzsirase  unsure.gif tai jam tai draudimas padengs o man tai bauda gali bilenkokia uzlupt uz pabegima...  unsure.gif  scare.gif pasiguodziau  blush2.gif

na ir sutapimas blink.gif
i mane vakar ivaziavo Toyota Camri tamsiai zalios spalvos, numerius spejau uzsirasyti, ir pabego! tikiuosi tai nebuvai tu! tai buvo apie 22 val
policija iskvieciau, bet surastajam bus labai riesta.. viena karta turejau jau toki ivyki kai pabego, tai per teismus tampemes.. bande gintis jis, bet nepavyko.. tikiuosi tau gerai baigsis, bet tikimybe maza
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 27, 10:11)
devil.gif
Jeigu kaskinis- tai padengs..  ax.gif nu, any way, lb tikiuosi kad jam nelabai skaudziai buvo + dar stabtelejus paziurejau, kad faros stikliuku nebuvo tai dar variantas, kad jam nieko visiskai ir nesugadinau ax.gif nu.. pamoka man..  blush2.gif 
sorry uz off topic'a

Na jei nebuvo stipriaus smūgio, tai nieko. Į mano mašiniuką buvo vaikinukas atsitrenkęs nestipriai, tai kviečiau policiją, nes mašina MB, o jis liepė policiją kviest biggrin.gif Nu ir be reikalo visai, būčiau jau geriau susitarus su juo gražiuoju. Atvažiavo, apžiūrėjo ir dar nepatenkinti labiausiai buvo kam kvietėm be reikalo, jokių nuostolių...
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 27, 10:30)
na ir sutapimas  blink.gif

nea ne as unsure.gif "as" sidabrine..
ten masinoje niekas nesedejo- parduotuvej buvo ir smugio nebuvo. as aiksteleje vaziavau tai greitis ten gal 10km/h buvo gynai nubrozdinau.. verysad.gif mano skarda lb minksta tai man biski dureles ilinko, tevas garaze atstumde, nupoliravo tai siand ne zymes nebera.. nu *****.. nu gal nieko tam zmogeliui unsure.gif
vyras dar velniu atrase kad susinervinus uz vairo sedau.. ai, karoc, bjauri diena buvo ir aciu D ji jau baiges..
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 27, 09:30)
na ir sutapimas  blink.gif
i mane vakar ivaziavo Toyota Camri tamsiai zalios spalvos, numerius spejau uzsirasyti, ir pabego! tikiuosi tai nebuvai tu! tai buvo apie 22 val
policija iskvieciau, bet surastajam bus labai riesta.. viena karta turejau jau toki ivyki kai pabego, tai per teismus tampemes.. bande gintis jis, bet nepavyko.. tikiuosi tau gerai baigsis, bet tikimybe maza

kazkada mano vyrui panasiai buvo, tai pabegusysis, dar pasiaiskinime parase, kad buvo girtas ir neprisimena ivykio aplinkybiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 05 27, 07:55)
Aciu Mylia uz atsakyma. Pradzioj paklausiau, o po to paziurejau D80 kaina  cool.gif Deja, man truputi per didele. Kazko uzsimaniau naujo fotiko, bet nezinau kokio. O kazin kaip yra su Sony fotoaparatais. Kazkaip niekas sioje temoje neturi lyg

Gali pasiziureti Nikon D40 ar D50, ir temoje yra jais fotografuojanciu, rezultatai puikus. Arba kuri nors panasu Canon'a. Paskui jei patiks, sugalvosi fotografuoti rimciau, tai Nikon'u ar Canon'u objektyvu ir kitu priedu yra pasirinkimas. Na cia tokia subjektyvi mano nuomone ax.gif
Atsakyti
dabar D50 ir D40 nebegamina nikon, juos pakeitė D60 4u.gif beje, dabar jų reklama intensyvi sukama, tai akcija Vilbroje. kad dar objektyvą prideda.
o alternatyvų daug: ir canon, ir pentax, ir sony (apie juos čia ne ką sužinosi, nėra jų mūsų tarpe, bet mačiau megėjų darytas foto, kokybė puiki), ir olympus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 gegužės 2008 - 11:30
QUOTE(Mylia @ 2008 05 27, 11:18)
Gali pasiziureti Nikon D40 ar D50, ir temoje yra jais fotografuojanciu, rezultatai puikus. Arba kuri nors panasu Canon'a. Paskui jei patiks, sugalvosi fotografuoti rimciau, tai Nikon'u ar Canon'u objektyvu ir kitu priedu yra pasirinkimas. Na cia tokia subjektyvi mano nuomone  ax.gif

Tik nepamirškit to fakto, kad daug tų objektyvų ant Nikon D40, D40x, D60 nefokusuos...
Atsakyti
Darau "namu darbus", t. y. skaitau ka priraset per pastaraja savaite. Tai sita Degutes foto ypac istrigo, tad noriu pagirti, nors ir labai paveluotai. As suzaveta wub.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 05 18, 19:08)
Vakarėja...

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 05 27, 11:27)
dabar D50 ir D40 nebegamina nikon, juos pakeitė D60  4u.gif

ups... zinosiu blush2.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 05 27, 11:34)
Tik nepamirškit to fakto, kad daug tų objektyvų ant Nikon D40, D40x, D60 nefokusuos...

o kodel cia taip?

Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 05 27, 11:53)

ups... zinosiu  blush2.gif
o kodel cia taip?

Čia juk forume neseniai rašė, kad kažkas nusipirko (nepamenu nicko) objektyvą ir dabar gali fokusuot tik rankiniu būdu
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 05 27, 11:53)
ups... zinosiu  blush2.gif
o kodel cia taip?

Nikon sugalvojo pataupyti ir į tuos fotoaparatus nededa autofokuso varikliuko. Dėl to tie fotoaparatai fokusuoja tik tada, kai objektyvas turi ultragarsinį fokusavimo variklį. Daugelis objektyvų jo neturi, ypač tai pasakytina apie fiksuoto židinio objektyvus, pvz. populiarusis portretinis 50mm f/1.8
Atsakyti