Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vvvvv man irgi pasirode kad veidas pilkokas g.gif bet pati foto tikrai labai miela ir nematau jokiu kompozicijos trukumu. Puosmena albumui, o gal ir ne tik smile.gif

Ca-girl man 1 labiausiai, bet gaila kad kieks susiliejo. Ir paskutiene lotuliukas.gif Ir dar atrodo kad i zalsvima nuvaziavo spalvos, ar taip tik atrodo del zaliu sienu g.gif

Kaktuke, pati foto labai miela, bet kokybe unsure.gif Prie akyciu ir visos tamsios vietos negraziai taskiukais nuejo. Greiciausiai buvo blogas apsvietimas ir bandei is seselio istraukti g.gif

O as dedu savo eiline gele biggrin.gif tiesiog gavosi taip kad iseina visa serija su mano eilinem gelem ant palanges rolleyes.gif Palange naturaliai tokia blush2.gif doh.gif tiesiog dabar nera tikslo cia daryti remonta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Kaktuke, jau matau
Man tas remelis nepatinka; taip apkarpius nuotrauka isryskeja zvilgsnis, bet ar patinka nuotrauka - nezinau g.gif

Anasko, gele ir siena gerai, spalvu derme irgi puiki, bet nuotrauka nekabina. Manau kitokios kompozicijos reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 14 gegužės 2008 - 11:30
uch tas internetas, dingo berašant postą doh.gif

Anasko, blenda pageidautina visada, nepriklauso nuo objektyvo... teleobjektyvai (kiek mačiau) dažniausia jau komplektuojami su blenda. g.gif todėl išlaidų papildomų neturėtų prisidėt.

Ca_girl (rankos vis surenka Ca_gril lotuliukas.gif ) - man pirmoji prieš kitas lyderis...

kaktute, nepirk nieko, kol nežinai, kam tau to reikia mirksiukas.gif kokybė pas tave yra, dabar reik ieškot kažko įdomesnio, netradiciško ir t.t.

vvvvv, antras portretukas pirmąjį nuslopina akių spindesiu, nuotaika, emocijomis per kraštus trykštančiomis.

degutė, kasytė ir yra kasytė blush2.gif

Atsakyti
californiagirl, pirmoji ir paskutinioji man fantastiskos tuo jog zaidzia geles su vaiko plaukais.. tarsi susigretina ziedai.. aisku gaila, kad judesi sunku sustangdinti iki visisko tobulumo.. bet ideja, polekis ir siltos spalvos sukuria nuotraukas kokiu noreciau savo vaikui!

Kaktuke, aprasyti budus kuriais isgauname nuotrauka turbut neimanoma.. nes ju tiesiog nera.. gal isskirciau tik tai, kad:
1. tureti fotoaparata tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje
2. ieskoti kitu fotografavimo kampu
3. ilgas darbas ir noras tobuleti..
daugiau bent jau siuo atveju (prie sios savo foto) nieko negaleciau pridurti..

o del tavo nuotraukytes spirmiausia pasakysiu pats vaizdas labai garzus. vaikai visada yra grazus. bet truksta kokybes, astrumo.. ir per daug kontrasto..
siuo atveju dingsto NATURALUS vaikams budingi svelnios odos , glotniu plaukuciu bei veido bruozu ypatumai..

dejavu, naujas avataras.. smile.gif
del mano foto manau tas pilkumas tik PS suzaidimo reikalaujantis. bet as kdangi PS nemoku isgaut tai ka moka kiti tai net ir nelieciu smile.gif
o rankytes ir man truksta, turiu antraja kur rankytes vietoj, bet sypsena nebe ta smile.gif

Anasko, man patinka tavo paieskos.. ir stilius smile.gif
kazkuo primeni mane kai cia atejau... stengiaus ne eiti pirmyn, o begti.. kiek tik kojos nesa.. ieskoti, daryti, atrasti... tad nesustok!!

Atsakyti
na dar idedu viena nuotrauka, bet ne kaip fotografe, o kaip mama biggrin.gif

user posted image

man juosta vis gi kazkokio sharmo ir nostalgijos prideda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 14 gegužės 2008 - 14:33
na ir paskutine siandien lotuliukas.gif

user posted image

tik man vis prasosi kazkokio dailaus patobulinimo PS, ypac tas pilksvumas.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 14 gegužės 2008 - 14:52
Labas rytas 4u.gif

Sansara, man per tamsi tavo gele, noretusi aiskumo, bet pastebejimas puikus thumbup.gif

Degute, grazi kasyte, bet noretusi ir veiduko.

Dejavu, tavo zvirbliai thumbup.gif Avatare nuostabus tupi taip pat thumbup.gif

Kaktuke, man per daug kontrasto tavo mergytes nuotraukoje, nebeliko svelnumo.

Californiagirl, pirmoji patiko labiausiai, saunus momentai iamzinti thumbup.gif Tik kliuna issiliejes veidukas.

VVV, idomios nuotraukos, smagu patyrineti, sukelia siltus jausmus. Sypsena tavo mazyles pakerejo 4u.gif

Anasko, kadras tvarkingas, bet nesukelia jokiu emociju ziurint i nuotrauka, gal ,kad gele jau sudziuvus, truksta nuotraukai gyvumo.
Atsakyti
uff, grįžau. kol kas be nuotraukų, bet tikiuosi, kad ir jos greitai atsiras smile.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus 4u.gif Sutinku Anasko, su tavim kad spalvos pavaziave...siek tiek saltesnis atspalvis nei is tiesu. WB nekoreguotas blush2.gif Gal j/b geriau net butu g.gif

vvvvv, nuostabiai siltos nuotraukos. Po tavuju juostiniu man vel niezti nagai juostinuka i rankas paimti rolleyes.gif Puikiai tvarkaisi 4u.gif

Anasko, idomiai ziuris tavoji negyva gele. Ir surask tu man siena tokia tinkancia biggrin.gif Nors as daugiau rozes kadre noreciau ax.gif
Pamirsau pamineti, kad is praeitos temos patiko tavo dukrytes portretukas, bet labai blaskantis tas kilimas ant grindu, daug geriau butu ziurejesi lygiame fone mirksiukas.gif O mergyte kokiu ryskiu bruozu, saldainiukas wub.gif wub.gif wub.gif

As idedu viena, turbut jums dar nematyta, juostini kadra.

user posted image
Atsakyti
Californiagirl, o man neuzkliuvo zalumas. kazkaip garziai isipaise i bendra konteksta.. pieva, geles, sokinejantys ziedai biggrin.gif
o j/b tikrai neversciau, bent kol nematau ju j/b.. kai tu moki padaryt graziai tai gal ir graziai ziuretus, bet kol kas nenoriu smile.gif

o del juostos tai turi ji kazka kas traukia.. bet labiausiai patinka tai kad islaukti tie kadrai.. islaukti fotografuojant, islaukti atsiimant juostele, islaukti atsiimant nuotraukas..

tavo kadras labai svarus.. lyginant su manaisiais tai jie kazkokie grudeti ir gan stipriai! sioje labai dailus ryskumas ir siaip smagi vaikiska akimirka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 14, 10:34)
keliu vakaryksti bandyma tesiant vaiku tema:
user posted image

Puiki foto. Gal kiek norėtųsi ryškesnio fokuso į akutes, bet šiaip puiki. Niekaip neapsisprendžiu, reikia rėmelio ar ne g.gif

Mano bandymas blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 05 14, 11:56)

Anasko, sužavėta bigsmile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 15:30)

Man šiek tiek per daug grūdo unsure.gif . Bet būtent tavo stiliaus foto smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 17:58)

As idedu viena, turbut jums dar nematyta, juostini kadra.

user posted image

Puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Kaktuke, grazus kleckas ir akimirka, bet kokybe tokia kaip is dideles foto butu kirpta g.gif

Elina, grazus kokybiskas kadras, matosi gera technika, suns madu demonstravimas biggrin.gif , bet tik tiek... verysad.gif Is paskutiniu foto man tavoji "Vedes ir turi vaiku" patiko. O siaip tai matau tik geros technikos pavyzdzius tavo nuotraukose...ieskojimas kazkur dingo unsure.gif O gaila...
Beje, ne i tema, bet kodel rengi suniuka? blush2.gif
Atsakyti