Vvvvv man irgi pasirode kad veidas pilkokas bet pati foto tikrai labai miela ir nematau jokiu kompozicijos trukumu. Puosmena albumui, o gal ir ne tik
Ca-girl man 1 labiausiai, bet gaila kad kieks susiliejo. Ir paskutiene Ir dar atrodo kad i zalsvima nuvaziavo spalvos, ar taip tik atrodo del zaliu sienu
Kaktuke, pati foto labai miela, bet kokybe Prie akyciu ir visos tamsios vietos negraziai taskiukais nuejo. Greiciausiai buvo blogas apsvietimas ir bandei is seselio istraukti
O as dedu savo eiline gele tiesiog gavosi taip kad iseina visa serija su mano eilinem gelem ant palanges Palange naturaliai tokia tiesiog dabar nera tikslo cia daryti remonta
Kaktuke, jau matau
Man tas remelis nepatinka; taip apkarpius nuotrauka isryskeja zvilgsnis, bet ar patinka nuotrauka - nezinau
Anasko, gele ir siena gerai, spalvu derme irgi puiki, bet nuotrauka nekabina. Manau kitokios kompozicijos reikia
Man tas remelis nepatinka; taip apkarpius nuotrauka isryskeja zvilgsnis, bet ar patinka nuotrauka - nezinau
Anasko, gele ir siena gerai, spalvu derme irgi puiki, bet nuotrauka nekabina. Manau kitokios kompozicijos reikia
uch tas internetas, dingo berašant postą
Anasko, blenda pageidautina visada, nepriklauso nuo objektyvo... teleobjektyvai (kiek mačiau) dažniausia jau komplektuojami su blenda. todėl išlaidų papildomų neturėtų prisidėt.
Ca_girl (rankos vis surenka Ca_gril ) - man pirmoji prieš kitas lyderis...
kaktute, nepirk nieko, kol nežinai, kam tau to reikia kokybė pas tave yra, dabar reik ieškot kažko įdomesnio, netradiciško ir t.t.
vvvvv, antras portretukas pirmąjį nuslopina akių spindesiu, nuotaika, emocijomis per kraštus trykštančiomis.
degutė, kasytė ir yra kasytė
Anasko, blenda pageidautina visada, nepriklauso nuo objektyvo... teleobjektyvai (kiek mačiau) dažniausia jau komplektuojami su blenda. todėl išlaidų papildomų neturėtų prisidėt.
Ca_girl (rankos vis surenka Ca_gril ) - man pirmoji prieš kitas lyderis...
kaktute, nepirk nieko, kol nežinai, kam tau to reikia kokybė pas tave yra, dabar reik ieškot kažko įdomesnio, netradiciško ir t.t.
vvvvv, antras portretukas pirmąjį nuslopina akių spindesiu, nuotaika, emocijomis per kraštus trykštančiomis.
degutė, kasytė ir yra kasytė
californiagirl, pirmoji ir paskutinioji man fantastiskos tuo jog zaidzia geles su vaiko plaukais.. tarsi susigretina ziedai.. aisku gaila, kad judesi sunku sustangdinti iki visisko tobulumo.. bet ideja, polekis ir siltos spalvos sukuria nuotraukas kokiu noreciau savo vaikui!
Kaktuke, aprasyti budus kuriais isgauname nuotrauka turbut neimanoma.. nes ju tiesiog nera.. gal isskirciau tik tai, kad:
1. tureti fotoaparata tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje
2. ieskoti kitu fotografavimo kampu
3. ilgas darbas ir noras tobuleti..
daugiau bent jau siuo atveju (prie sios savo foto) nieko negaleciau pridurti..
o del tavo nuotraukytes spirmiausia pasakysiu pats vaizdas labai garzus. vaikai visada yra grazus. bet truksta kokybes, astrumo.. ir per daug kontrasto..
siuo atveju dingsto NATURALUS vaikams budingi svelnios odos , glotniu plaukuciu bei veido bruozu ypatumai..
dejavu, naujas avataras..
del mano foto manau tas pilkumas tik PS suzaidimo reikalaujantis. bet as kdangi PS nemoku isgaut tai ka moka kiti tai net ir nelieciu
o rankytes ir man truksta, turiu antraja kur rankytes vietoj, bet sypsena nebe ta
Anasko, man patinka tavo paieskos.. ir stilius
kazkuo primeni mane kai cia atejau... stengiaus ne eiti pirmyn, o begti.. kiek tik kojos nesa.. ieskoti, daryti, atrasti... tad nesustok!!
Kaktuke, aprasyti budus kuriais isgauname nuotrauka turbut neimanoma.. nes ju tiesiog nera.. gal isskirciau tik tai, kad:
1. tureti fotoaparata tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje
2. ieskoti kitu fotografavimo kampu
3. ilgas darbas ir noras tobuleti..
daugiau bent jau siuo atveju (prie sios savo foto) nieko negaleciau pridurti..
o del tavo nuotraukytes spirmiausia pasakysiu pats vaizdas labai garzus. vaikai visada yra grazus. bet truksta kokybes, astrumo.. ir per daug kontrasto..
siuo atveju dingsto NATURALUS vaikams budingi svelnios odos , glotniu plaukuciu bei veido bruozu ypatumai..
dejavu, naujas avataras..
del mano foto manau tas pilkumas tik PS suzaidimo reikalaujantis. bet as kdangi PS nemoku isgaut tai ka moka kiti tai net ir nelieciu
o rankytes ir man truksta, turiu antraja kur rankytes vietoj, bet sypsena nebe ta
Anasko, man patinka tavo paieskos.. ir stilius
kazkuo primeni mane kai cia atejau... stengiaus ne eiti pirmyn, o begti.. kiek tik kojos nesa.. ieskoti, daryti, atrasti... tad nesustok!!
na dar idedu viena nuotrauka, bet ne kaip fotografe, o kaip mama
man juosta vis gi kazkokio sharmo ir nostalgijos prideda
man juosta vis gi kazkokio sharmo ir nostalgijos prideda
na ir paskutine siandien
tik man vis prasosi kazkokio dailaus patobulinimo PS, ypac tas pilksvumas..
tik man vis prasosi kazkokio dailaus patobulinimo PS, ypac tas pilksvumas..
Labas rytas
Sansara, man per tamsi tavo gele, noretusi aiskumo, bet pastebejimas puikus
Degute, grazi kasyte, bet noretusi ir veiduko.
Dejavu, tavo zvirbliai Avatare nuostabus tupi taip pat
Kaktuke, man per daug kontrasto tavo mergytes nuotraukoje, nebeliko svelnumo.
Californiagirl, pirmoji patiko labiausiai, saunus momentai iamzinti Tik kliuna issiliejes veidukas.
VVV, idomios nuotraukos, smagu patyrineti, sukelia siltus jausmus. Sypsena tavo mazyles pakerejo
Anasko, kadras tvarkingas, bet nesukelia jokiu emociju ziurint i nuotrauka, gal ,kad gele jau sudziuvus, truksta nuotraukai gyvumo.
Sansara, man per tamsi tavo gele, noretusi aiskumo, bet pastebejimas puikus
Degute, grazi kasyte, bet noretusi ir veiduko.
Dejavu, tavo zvirbliai Avatare nuostabus tupi taip pat
Kaktuke, man per daug kontrasto tavo mergytes nuotraukoje, nebeliko svelnumo.
Californiagirl, pirmoji patiko labiausiai, saunus momentai iamzinti Tik kliuna issiliejes veidukas.
VVV, idomios nuotraukos, smagu patyrineti, sukelia siltus jausmus. Sypsena tavo mazyles pakerejo
Anasko, kadras tvarkingas, bet nesukelia jokiu emociju ziurint i nuotrauka, gal ,kad gele jau sudziuvus, truksta nuotraukai gyvumo.
uff, grįžau. kol kas be nuotraukų, bet tikiuosi, kad ir jos greitai atsiras
Dekui uz komentarus Sutinku Anasko, su tavim kad spalvos pavaziave...siek tiek saltesnis atspalvis nei is tiesu. WB nekoreguotas Gal j/b geriau net butu
vvvvv, nuostabiai siltos nuotraukos. Po tavuju juostiniu man vel niezti nagai juostinuka i rankas paimti Puikiai tvarkaisi
Anasko, idomiai ziuris tavoji negyva gele. Ir surask tu man siena tokia tinkancia Nors as daugiau rozes kadre noreciau
Pamirsau pamineti, kad is praeitos temos patiko tavo dukrytes portretukas, bet labai blaskantis tas kilimas ant grindu, daug geriau butu ziurejesi lygiame fone O mergyte kokiu ryskiu bruozu, saldainiukas
As idedu viena, turbut jums dar nematyta, juostini kadra.
vvvvv, nuostabiai siltos nuotraukos. Po tavuju juostiniu man vel niezti nagai juostinuka i rankas paimti Puikiai tvarkaisi
Anasko, idomiai ziuris tavoji negyva gele. Ir surask tu man siena tokia tinkancia Nors as daugiau rozes kadre noreciau
Pamirsau pamineti, kad is praeitos temos patiko tavo dukrytes portretukas, bet labai blaskantis tas kilimas ant grindu, daug geriau butu ziurejesi lygiame fone O mergyte kokiu ryskiu bruozu, saldainiukas
As idedu viena, turbut jums dar nematyta, juostini kadra.
Californiagirl, o man neuzkliuvo zalumas. kazkaip garziai isipaise i bendra konteksta.. pieva, geles, sokinejantys ziedai
o j/b tikrai neversciau, bent kol nematau ju j/b.. kai tu moki padaryt graziai tai gal ir graziai ziuretus, bet kol kas nenoriu
o del juostos tai turi ji kazka kas traukia.. bet labiausiai patinka tai kad islaukti tie kadrai.. islaukti fotografuojant, islaukti atsiimant juostele, islaukti atsiimant nuotraukas..
tavo kadras labai svarus.. lyginant su manaisiais tai jie kazkokie grudeti ir gan stipriai! sioje labai dailus ryskumas ir siaip smagi vaikiska akimirka
o j/b tikrai neversciau, bent kol nematau ju j/b.. kai tu moki padaryt graziai tai gal ir graziai ziuretus, bet kol kas nenoriu
o del juostos tai turi ji kazka kas traukia.. bet labiausiai patinka tai kad islaukti tie kadrai.. islaukti fotografuojant, islaukti atsiimant juostele, islaukti atsiimant nuotraukas..
tavo kadras labai svarus.. lyginant su manaisiais tai jie kazkokie grudeti ir gan stipriai! sioje labai dailus ryskumas ir siaip smagi vaikiska akimirka
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 14, 10:34)
Puiki foto. Gal kiek norėtųsi ryškesnio fokuso į akutes, bet šiaip puiki. Niekaip neapsisprendžiu, reikia rėmelio ar ne
Mano bandymas
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 05 14, 11:56)
Anasko, sužavėta
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 14, 15:30)
Man šiek tiek per daug grūdo . Bet būtent tavo stiliaus foto
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 17:58)
Puikiai
Kaktuke, grazus kleckas ir akimirka, bet kokybe tokia kaip is dideles foto butu kirpta
Elina, grazus kokybiskas kadras, matosi gera technika, suns madu demonstravimas , bet tik tiek... Is paskutiniu foto man tavoji "Vedes ir turi vaiku" patiko. O siaip tai matau tik geros technikos pavyzdzius tavo nuotraukose...ieskojimas kazkur dingo O gaila...
Beje, ne i tema, bet kodel rengi suniuka?
Elina, grazus kokybiskas kadras, matosi gera technika, suns madu demonstravimas , bet tik tiek... Is paskutiniu foto man tavoji "Vedes ir turi vaiku" patiko. O siaip tai matau tik geros technikos pavyzdzius tavo nuotraukose...ieskojimas kazkur dingo O gaila...
Beje, ne i tema, bet kodel rengi suniuka?