Nu sveiki
praleidau gabaliuką, bandysiu pasitaisyti. Ne visada komentavimo nuotaika
Ačiū už gerus žodžius mano pienei
Noriu dar priminti, kad darytumėt "Rakurso" ND, nes jau tuoj baigsis ir pratęstas laikas.
O dabar apie nuotraukas:
Labiausiai užstrigo Californiagirl serija apie taškynes-maudynes. Pirma aš ją pamačiau kitoj temoj, labai labai patiko. Kaip visada - gražiai, linksmai, su meile. Apie kokybę jau nėr ką ir kalbėt, kitaip jau ir nebūna. Tiesiog eilinį kartą padūsavau, kad mano berniokai nesiduoda fotkinami. Šaunuolė
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 24, 23:57)
Kuris bandymas geresnis ?...Kaip sitas ?
pgl mane, nelabai fotogeniškas tas jurginas-bijūnas. Man panašus į raudoną kopūstą
Gal reik palaukti, kol labiau išsiskleis, tada pažaisti su lapeliais-lašeliais. Ypač, jei makro turi.
QUOTE(vauga @ 2008 05 25, 12:30)
Ne, nekabina. Tiesiog tulpė iš viršaus.
QUOTE(vauga @ 2008 05 25, 12:40)
1. Cia taip tetis pries rukindamas zuvis padziovina:
2. Primena vasaras pas mociute kaime.
1. Tiesiog pažintinis vaizdelis dabar. Pabandyk pritaikyti merginų patarimus, gal kas įdomiau gausis.
2. Gal viena karvė geriau žiūrėtusi, nei tokia minia?
QUOTE(Karbynė @ 2008 05 25, 12:47)
o aš nors nelabai moku prilipt prie šitos temos (kažkaip savaip kapanojuos) , bet tiek to - į gėlių temą galiu ir aš vieną pasiūlyt kam mažu ir matytą
Nžn, tiesiog gėlytė. Net ir spalvos pačios gėlytės kokios tai blankios.
QUOTE(Stikline @ 2008 05 25, 12:51)
Dedu trečią - paskutinį variantą
Šita su basom kojom labiausiai žiūrisi. Smagus vaisdelis. Dar patiko gaziulkos vertimas į JB. Pirmasis variantas.
Papildyta:
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 25, 14:33)
Šitaip labiau akcentuojasi pats įvykis.
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 14:55)
mano poliarizuojančio filtro bandymas
O tavo šitas filtras su rankenėle? Man tai rankenėlė kliūna už blendos, turiu nuimti, kitaip stabdo fokusavimą.
QUOTE(Getter @ 2008 05 25, 15:18)
1.man patinka kaip ''išsidėščiusios'' avytės ir berniukas labai natūraliai įsilieja į jų tarpą būtent auksiniame teške, patinka medis kurio viena pusė žydi kita ne...nžn man ji tiesiog miela dūšiai
2.
3.
1. Įdomus toks išsibarstymas. Laidus bandyčiau klonuoti, maišo jie čia labai. Vaikas man kažkaip prapuola tarp avių. Ir kodėl nespalvota?
2. Man čia mergaitė gerai žiūrisi, o vat berniuko nesinori.
3. Gal per daug kontrasto uždėjai? Kažkaip vaiko kojos tokios susilieję su nešančiojo nugara.
QUOTE(Karbynė @ 2008 05 25, 16:21)
kažką bandžiau klijuot ir šviesint. Variantai
Man geriausiai spalvotas variantas žiūrisi. Nors visuose tas grynai baltas fonas kažkaip akis bado.
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 18:53)
pulo serija
man pačiai labai patinka trečia. tuo taškų, lopų žaidimu. gero judesio ir nepagavau
paskutinėje nepatinka rankos poza, kuri nenatūrali tokia, man nelabai žiūrisi.
Aha, trečia labiausiai ir man patinka. Nors gal to pirmojo, neryškaus, kamuoliuko irgi nesinorėtų. Dar patiko antroj tas žaidėjo ir mušamo kamuoliuko siluetai.
QUOTE(Mylia @ 2008 05 25, 18:55)
Sveiki visi
Sugrizau
Sveika sugrįžus