Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

kažką bandžiau klijuot ir šviesint. Variantai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
karbyne, man daug geriau (na kaip kitaip gali būt, kai padarai, kaip aš noriu lotuliukas.gif ) ir linkstu prie spalvoto varianto. jis gyvesnis už kitus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 gegužės 2008 - 16:17
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 17:16)
karbyne, man daug geriau (na kaip kitaip gali būt, kai padarai, kaip aš noriu  lotuliukas.gif ) ir linkstu prie spalvoto varianto. jis gyvesnis už kitus.  4u.gif

lotuliukas.gif man pačiai irgi labiau spalvotas, na gal dar paskutinis - negaliu išsirinkt cool.gif
Atsakyti
pulo serija 4u.gif man pačiai labai patinka trečia. tuo taškų, lopų žaidimu. gero judesio ir nepagavau doh.gif paskutinėje nepatinka rankos poza, kuri nenatūrali tokia, man nelabai žiūrisi.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Sugrizau smile.gif
Atostogavau, savaite praleidome Sicilijoje wub.gif Ispudziai kuo geriausi, nepaprastai grazi sala, su savo nuostabiais miestais ir gamta, turtingu kulturiniu palikimu, puikiu maistu ir viskuo ko reikia atostogoms smile.gif Daug keliavom, fotografavau irgi daug, bet savo malonumui. Ne del to, kad reikia pro objektyva pamatyti kazka ispudingo smile.gif
Kadangi dabar sedziu prie kompiuterio, prie nuotrauku, tai ikeliu pora gamtos vaizdeliu. Tikriausiai ne kritikai, o tiesiog siaip, dalinuosi ispudziais smile.gif
Sitos foto darytos pro autobuso langa, islipti ir ramiai pafotografuoti nebuvo imanoma, o pavasarine gamta atrode nepaprastai...
Smagu pas jus sugrizti 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 25 gegužės 2008 - 17:58
Stikline, paprastai as i j/b verciu su avytess cia kadaise platintu action'u (bet pati tau jo atsiust negaliu, kzk su pasto dezute mano ne taip, ir taip vargais negalais kompiuterastu pagalba ji gavau). Paskui dar buna tampau kreives, kontrasta, sharpinu ir pan. Tiksliai sunku pasakyt cool.gif Taip ir abu siuos kartus dariau.

Mylia, grazus vaizdai, pavydziu atostogu rolleyes.gif
Atsakyti
Mylia bigsmile.gif puikūs vaizdai, man ypač antra patiko. jausčiau kaip rojuje, tokius vaizdus matydama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 24, 12:37)
Dejavuax.gif  norejau taves paklausti, tu kokiame rezime fotografuoji su teleobjektyvu? Tv gal? ir ar su statyvu? Nes dabar ziuriu, kad ant Av tiesiog neiseina normalu islaikyma isgauti, kai toks oras unsure.gif

Praktiškai visada naudoju Av režimą. Man netgi apsiniaukusią dieną fotografuojant rankos labai nedreba, gal dar dėl to, kad fotoaparas turi vidinį stabilizatorių.

QUOTE(Stikline @ 2008 05 25, 12:18)
Angelų posėdis  biggrin.gif  spektakliukas. Bet, tačiau, kaip visada apšvietimas kaltas, dauguma foto be blico išsiliejusios sad.gif

Man dar šita kažkuo miela, tik gaila didžiojo angelo rankos nukirstos ir veiduko ryškesnio norėtųsi.

Stkline, nuotraukos labai mielos. Tik labai jau tos ryškios gėlės fone trukdo, toks jausmas kad fokusas į tą sieną, o ne į abi fėjas. Su PS tą sieną nuklonavus labai neblogos foto išeitų.

QUOTE(vauga @ 2008 05 25, 12:40)
Cia taip tetis pries rukindamas zuvis padziovina:
vienzo man dar niekas nesigauna  doh.gif  per mazai dirbu.
p.s. o sita juokinga, miela man.... vaikyste primena, nes tada tos karves atrodydavo labai gresmingos, bet kartu ir mielos...Primena vasaras pas mociute kaime.

vauga, pirmoji su žuvimis per daug marga, bardakėlis - gal reikėjo bandyti iš kokio kito kampo fotografuoti (pvz. kad ir iš apačios). Dabar medžių šakos, tvoros, daržas gadina visą vaizdą
Karvėms dešinėje erdvės pritūko ir šiek tiek jų šviesesnių norisi.

QUOTE(Karbynė @ 2008 05 25, 16:21)
kažką bandžiau klijuot ir šviesint. Variantai

Karbyne pirmojoj spalvotoj kliūna labai nešvarus fonas, gal klonuota netvarkingai, ir matau tamsesnę fono liniją einančią pagal kairę alkūnę, čia gal sujungimas koks buvo?
Todėl man labiausiai iš visų šitų 3-oji.

QUOTE(Mylia @ 2008 05 25, 18:55)
Kadangi dabar sedziu prie kompiuterio, prie nuotrauku, tai ikeliu pora gamtos vaizdeliu. Tikriausiai ne kritikai, o tiesiog siaip, dalinuosi ispudziais smile.gif
Sitos foto darytos pro autobuso langa, islipti ir ramiai pafotografuoti nebuvo imanoma, o pavasarine gamta atrode nepaprastai...
Smagu pas jus sugrizti  4u.gif

Mylia, labai gražūs vaizdai. Gal bandyti tą pilką atspalvį su PS pamažinti (pastumdant exposure ir brighten, contrast, kiek paryškinant spalvas).
Pirmojoj dar pabandyčiau variantą su nukirptu dangumi (šiaip ar taip jis nera labai įdomus). Tuomet gal labiau išryškėtų tas gražusis slėnis...
Atsakyti
peppi, ko tu tokai tylene pasidarei, nieko nerodai? g.gif
Atsakyti
Mylia, antroji foto graži labai. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 05 25, 20:07)
ir matau tamsesnę fono liniją einančią pagal kairę alkūnę

nematau nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 09:17)
pasižiūrėk intrukcijoje, kiek tavo muilinės mažiausias fokusuojamas atstumas yra ir jo laikykis. jis muilinėse kartais būna ir 1 m ir 1,5 m, būna ir 2 m. mažesniu atstumu ryškių foto negausi ir tiek. nes neišneša techniką. o

O kaip instrukcijoje nurodoma si funkcija?

Ir dar norejau kaip naujoke pasiteirauti kaip isgauti isplaukusi fona. Nusistatai AV ir paskiau maziausia F? Ar as teisingai suprantu ar visiskai i pievas? bigsmile.gif

Ir dar Karbynes norejau pasiteirauti. Kaip padaromas visiskai baltas fonas toje spalvotoje foto su mergaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 25 gegužės 2008 - 19:48