Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gaziulka, sutinku drinks_cheers.gif
karbyne, wowwwwww, kokybe!!!!! thumbup.gif
stikline, faini angelockai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 05 25, 12:40)
man ji atrodo gana kokybiska ir tvarkinga - ko as niekaip neismokstu....
Bet man ji neidomi. Just tulpe.

drinks_cheers.gif
apie zuvukus jau Gaziulka parase, o karvukai tai as ta is kaires "be pamperso" kirpciau blush2.gif suprantu, kad cia naturalus kaimiskas vaizdas, bet.. o.. taciau.. smile.gif (+ dar galima pasviesint, pasharpint etc)

Stikline, trecioji man labiausiai patinka bigsmile.gif (tik man biski kontrasto norisi blush2.gif )

(koks judesys kaip 7dieniui cia blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 25 gegužės 2008 - 11:56
QUOTE(vauga @ 2008 05 25, 12:52)
karbyne, wowwwwww, kokybe!!!!!  thumbup.gif
stikline, faini angelockai smile.gif

kaži kaip su ta wowww - fotokūdroj kai dėjo kritikos viens pilietis apie netvarką, neoriginalumą, kaip tai neįdomu ir t.t... kas kad kritikas šešiolikinis cool.gif

man su karvėm spalviškai labiausiai patinka bigsmile.gif O žuvies kad užsinorėjau... net kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 25 gegužės 2008 - 12:01
aha ta apsidirbusi gadina vaizda hihihi.gif
as tai joms vardus sugalvojau. Apsidirbusi, Karvede, Pamaiva. Cia tos is priekinio plano lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 05 25, 11:56)
kaži kaip su ta wowww - fotokūdroj kai dėjo kritikos viens pilietis apie netvarką, neoriginalumą, kaip tai neįdomu ir t.t... kas kad kritikas šešiolikinis  cool.gif

nu ka zinau, man tai is tiesu wow. As jei giriu, tai tik tada, kai man is tiesu labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Nu klausykit, kažkas man su kontrastinimu darosi blink.gif Kas norėtumėt apsiimt paverst mano originalą angelų į j/b ir normaliai pakontrastint? Atsiųsčiau originalą blush2.gif
Atsakyti
labi 4u.gif
labai atsiprašau, kad įlindau į Jūsų temą, bet gal kas nors galės man pagelbėt ax.gif Norėjau paklaust, gal kas turit Nikon D60 lietuvišką instrukciją blush2.gif Būčiau labai dėkinga, o ir skolinga nelikčiau, jei kas duotų man ją atsišviest, veiksmas Kaune 4u.gif
Atsakyti
Stikline, galeciau as pabandyt tik nzn kas gausis... blush2.gif (baby_lelia@yahoo.com)
Veite, pirma psl permeciau lyg neturim tokiu registruotu... g.gif nzn gal bandyk kitam skyrely (kaimynu smile.gif ) uzklaust ten profesionalesni fotografai gal gales pagelbet 4u.gif
Papildyta:
Ca-girl, sveikinam nugalejus konkurse first.gif Saunuole!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 25 gegužės 2008 - 12:25
stiklinė, paskutinis variantas geriausias iš fėjų, ir pirma pataisyta irgi geriau žiūrisi... atsirado balansas kompozicijoje. bet visos emocingos, visos fėjiškos, baltapūkiškos tokios wub.gif

karbyne, kokybė puiki, tik man medžiai augantys iš gelės kliūna. reikėjo arba labiau išplauti, ar kito rakurso paieškoti. šviesa gražiai sužaista, labai patinka šešėlis dešinėj apačioj, pagyvina foto. bet aš daaar pakontrastinčiau (man turbūt liga kontrastingų foto lotuliukas.gif , tai galima ignoruoti šią pastabą, nes bijau, kad tendencija tampa tai kritikuot.

Veite, jei lietuvoje pirkot, tai patikrinkit diskus pridėtus, gal ten buv instrukcija. o jei ne - pas mus dar nėra su D60 nei vieno kolkas. tai vargu ar čia rasi verysad.gif

žūžū, pirmoji patinka, tik kadravimas tai jau nelabai. ir spalvas nuimčiau ir būčiau bandžiusi simetrišką rakursą pagauti. du broliukai dvynukai palinkę vienodai geria skanėstą blush2.gif antroje pasimeta "avarija" tarp ryškios sienos, laidų, pastolių ir t.t. jei jau "avarija", tai gal ji ir turi būt labiau akcentuota. nes dabar tik bendras vaizdelis. priPIKASINtoje nuotraukoje (gerai skamba) man trūksta ryškumo labai. kadravimas irgi kliūna. bet apdirbimas dar žiūrisi. matyt iš nekoybiškos foto darai, kad ryškumo ir nebuvo. kliūna pilkas kampas kairėje įlindęs ir už kaklo juodas maikutės kontūras kabo tarsi ore.

vauga, tulpė fokuse, o daugiau kokybės aš nelabai matau. kadangi žemė nutvieksta saulės, ji visai nekontrastinga.žalia pablyškusi visur. manau net iki "kokybiškos" foto, jei toloka mirksiukas.gif
o su žuvimis siužetas thumbup.gif kaip obuoliai auga ant medžių. tikrai gero kampo paieškojus, kad jos išsisikirtų, puikią foto galima gauti. kadangi taip tėvelis daro, manau turėsi progų pakartoti 4u.gif gal net šią, tinkamai apdirbus, būtų įmanoma išgelbėti. karvės kaip karvės (nekontrastingos, bet čia gal tik man) ir dangaus per daug joms lotuliukas.gif

vakar pulą žaidėm, tai nusprendžiau, kad biliardas yra vienas ir fotogeniškiausių žaidimų. vėliau kokią seriją įmesiu, kai apdorosiu ir atrinksiu geriausias.
jau ir poliarizatoriaus pavyzdžių turiu tongue.gif tai ir juo pažadu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ca-girl sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuo pat pradziu turejau itarimu kad ten tavo, nes tavo stiliu nesumaisysi bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 13:45)
labai patinka šešėlis dešinėj apačioj, pagyvina foto.

nu šešėlis mano asmeninis ko gero, todėl ir fainas toks hihihi.gif

Įdėsiu dar pora, kas man asmeniškai įdomiausia, bet sekas ... atrodo kartais, kad pačiai jau lyg ir patinka, bet ...

T.y. ta pati foto, tik spalvota ir j/b. Fonas - natūrali balta mūro siena. Apšvietimas - saulė biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 25 gegužės 2008 - 13:05
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 13:45)
"avarija", tai gal ji ir turi būt labiau akcentuota.

jeigu taip?
user posted image
Lauksim Tavo nuotraukyciu smile.gif

Karbyne, man labiau j/b tik noretusi svarkelio kampuku, (o gal net visos panikes mastau.gif ) ir ciutciut erdves i desinej... ir dbr Tu man, zhabalai, paaiskink kur cia fokusas? i akutes? nu pagal mane tai i svarkiuka g.gif ir dar man biski sviesesnes noretusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 25 gegužės 2008 - 13:35
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 25, 14:33)
ir dbr Tu man, zhabalai, paaiskink kur cia fokusas? i akutes? nu pagal mane tai i svarkiuka  g.gif ir dar man biski sviesesnes noretusi  blush2.gif

nepaaiškinsiu, nes nemoku biggrin.gif ir norėjau, kad būtų viskas gana aiškiai (ir per sunku man biški su savo aparačiuku per atstumą į akutes fokusuot - gal su laiku išmoksiu), o kas gavos matot. Dešinės nėr, nes jau būt matyt bortas (čia ant stogo).
Dėl šviesumo tai nežinau kiek pasitikėt savo kompiuteriu - pati mėgstu šviesumą, bet per skirtingus kompiuterius tuos pačius vaizdus matau skirtingai, tai po teisybei nelabai ir žinau kada susimalu, darau kaip matau per savo ir sivaizduoju, kad matau gerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 25 gegužės 2008 - 13:47