MamkaSkrp, man tikrai patiko Sansaros ideja apkirpt (kad liktu vien ziedelis) turetu gerai atrodyt
Dedu ir as kelias nuotraukytes (ir nebandykit nepakritikuot )
Siurbeliukai
(cia nzn lyg ir patinka momentas, bet lyg ir trukdo ryskios maikes ir nera kaip kedes krasto nukirpt nenukerpant jogurto, bet jb nuobodokai atrodo tai pati neapsisprendziu ar patinka ar ne )
Avarija pirmame aukste
(si lyg patinka tik labai kliuna laidas ir nzn kaip su fokusu, bet butu stebuklas jei buciau pataikius )
O cia siaip portretukui su pikasa dariau viska ka radau is pradziu labai baisiai atrode o kuo toliau ziuriu tai net patikt atrodo
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 09:31)
stikline, emocinga foto tik su kompozicija kažkas ne taip, bet nelabai suprantu. tutbūt erdvės norisi dešinėje taip nemenkai, per 1 nuotraukos cm kažkur. kad sutilptų moteris ir dar būtų erdvės kiek.
Ačiū labai dešinę buvau pati negailestingai nurėžus O šis gal geresnis variantas?
Stikline, man kiek apacios truksta - na, nezinau, norisi, kas svelniau ta kadro apacia eitu, kai tos klostes kaip krenta, o ne but gan drastiskai nukirpta. Del diziausia bega tai pilkumas. Nebent cia mano skoniu tik taip atrodo - as gan kontrastingo j/b megeja. Pats momentas smagus, turejo potencialo.
QUOTE(Karbynė @ 2008 05 25, 12:06)
Koks čia fėjų posėdis? Man gražu
Angelų posėdis spektakliukas. Bet, tačiau, kaip visada apšvietimas kaltas, dauguma foto be blico išsiliejusios
Man dar šita kažkuo miela, tik gaila didžiojo angelo rankos nukirstos ir veiduko ryškesnio norėtųsi.
QUOTE(Stikline @ 2008 05 25, 12:18)
Man dar šita kažkuo miela, tik gaila didžiojo angelo rankos nukirstos ir veiduko ryškesnio norėtųsi.
O man cia didziojo angelo visai nerekia
visai smagiai mazule ziurisi... lyg besimeldzianti (tik rodos desine rankyte padegus, o kaire pasiliejus )
i geliu tema....
Vauga, pakomantuok pati savo nuotrauka? Kuo ji tau patinka, kas cia "(ne-)kabina"?
man ji atrodo gana kokybiska ir tvarkinga - ko as niekaip neismokstu....
Bet man ji neidomi. Just tulpe. Tikrai be reikalo turbut idejau
o sita man idomi, bet ji nekokybiska. pridariau gal 10 kadru, bet niekaip nepagavau kampo, kad gerai atrodytu.... Cia taip tetis pries rukindamas zuvis padziovina:
Papildyta:
vienzo man dar niekas nesigauna per mazai dirbu.
p.s. o sita juokinga, miela man.... vaikyste primena, nes tada tos karves atrodydavo labai gresmingos, bet kartu ir mielos...Primena vasaras pas mociute kaime.
Bet man ji neidomi. Just tulpe. Tikrai be reikalo turbut idejau
o sita man idomi, bet ji nekokybiska. pridariau gal 10 kadru, bet niekaip nepagavau kampo, kad gerai atrodytu.... Cia taip tetis pries rukindamas zuvis padziovina:
Papildyta:
vienzo man dar niekas nesigauna per mazai dirbu.
p.s. o sita juokinga, miela man.... vaikyste primena, nes tada tos karves atrodydavo labai gresmingos, bet kartu ir mielos...Primena vasaras pas mociute kaime.
su zuvim galetu buti gan idomus kadras vien savo siuzetu, bet dabar jame per daug nereikalingu detaliu - tvorele, sodo zalumo ir t.t. Pasirink siauresne ryskumo zona (kitaip sakant, liek fona, kuo mazesni f skaiciuka) ir fokusuok ir viena kuria nors zuvi. 10 kadru? tai cia juokas as ir po 100 vienai gerai nuotraukai padarau, ir tai ne visada turiu tai, ka noriu.
Dedu trečią - paskutinį variantą
Ačiū visiems už komentarus et...eisiu zubryt toliau
Papildyta:
Mane šita labiausiai kabina tik jos norėtųsi ryškesnės, kontrastingesnės.
Ačiū visiems už komentarus et...eisiu zubryt toliau
Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2008 05 25, 12:40)
Mane šita labiausiai kabina tik jos norėtųsi ryškesnės, kontrastingesnės.