Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

MamkaSkrp, man tikrai patiko Sansaros ideja apkirpt (kad liktu vien ziedelis) turetu gerai atrodyt smile.gif
Dedu ir as kelias nuotraukytes (ir nebandykit nepakritikuot hihihi.gif )
Siurbeliukai
(cia nzn lyg ir patinka momentas, bet lyg ir trukdo ryskios maikes ir nera kaip kedes krasto nukirpt nenukerpant jogurto, bet jb nuobodokai atrodo tai pati neapsisprendziu ar patinka ar ne doh.gif )
user posted image
Avarija pirmame aukste
(si lyg patinka tik labai kliuna laidas ir nzn kaip su fokusu, bet butu stebuklas jei buciau pataikius blush2.gif )
user posted image
O cia siaip portretukui su pikasa dariau viska ka radau lotuliukas.gif is pradziu labai baisiai atrode o kuo toliau ziuriu tai net patikt atrodo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 09:31)
stikline, emocinga foto  4u.gif tik su kompozicija kažkas ne taip, bet nelabai suprantu.  g.gif tutbūt erdvės norisi dešinėje taip nemenkai, per 1 nuotraukos cm kažkur. kad sutilptų moteris ir dar būtų erdvės kiek.

Ačiū labai 4u.gif dešinę buvau pati negailestingai nurėžus g.gif O šis gal geresnis variantas?

user posted image
Atsakyti
Koks čia fėjų posėdis? biggrin.gif Man gražu
Atsakyti
Stikline, man kiek apacios truksta - na, nezinau, norisi, kas svelniau ta kadro apacia eitu, kai tos klostes kaip krenta, o ne but gan drastiskai nukirpta. Del diziausia bega tai pilkumas. Nebent cia mano skoniu tik taip atrodo - as gan kontrastingo j/b megeja. Pats momentas smagus, turejo potencialo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 05 25, 12:06)
Koks čia fėjų posėdis?  biggrin.gif Man gražu

Angelų posėdis biggrin.gif spektakliukas. Bet, tačiau, kaip visada apšvietimas kaltas, dauguma foto be blico išsiliejusios sad.gif

Man dar šita kažkuo miela, tik gaila didžiojo angelo rankos nukirstos ir veiduko ryškesnio norėtųsi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 05 25, 12:18)
Man dar šita kažkuo miela, tik gaila didžiojo angelo rankos nukirstos ir veiduko ryškesnio norėtųsi.

O man cia didziojo angelo visai nerekia blush2.gif
visai smagiai mazule ziurisi... rolleyes.gif lyg besimeldzianti ax.gif (tik rodos desine rankyte padegus, o kaire pasiliejus sad.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 25 gegužės 2008 - 11:26
i geliu tema....
user posted image
Atsakyti
Vauga, pakomantuok pati savo nuotrauka? Kuo ji tau patinka, kas cia "(ne-)kabina"? 4u.gif
Atsakyti
man ji atrodo gana kokybiska ir tvarkinga - ko as niekaip neismokstu....
Bet man ji neidomi. Just tulpe. Tikrai be reikalo turbut idejau doh.gif
o sita man idomi, bet ji nekokybiska. pridariau gal 10 kadru, bet niekaip nepagavau kampo, kad gerai atrodytu.... Cia taip tetis pries rukindamas zuvis padziovina:
user posted image
Papildyta:
vienzo man dar niekas nesigauna doh.gif per mazai dirbu.
p.s. o sita juokinga, miela man.... vaikyste primena, nes tada tos karves atrodydavo labai gresmingos, bet kartu ir mielos...Primena vasaras pas mociute kaime.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 25 gegužės 2008 - 11:42
su zuvim galetu buti gan idomus kadras vien savo siuzetu, bet dabar jame per daug nereikalingu detaliu - tvorele, sodo zalumo ir t.t. Pasirink siauresne ryskumo zona (kitaip sakant, liek fona, kuo mazesni f skaiciuka) ir fokusuok ir viena kuria nors zuvi. 10 kadru? tai cia juokas irnesakyk.gif as ir po 100 vienai gerai nuotraukai padarau, ir tai ne visada turiu tai, ka noriu.
Atsakyti
o aš nors nelabai moku prilipt prie šitos temos (kažkaip savaip kapanojuos) , bet tiek to - į gėlių temą galiu ir aš vieną pasiūlyt kam mažu ir matytą biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Dedu trečią - paskutinį variantą biggrin.gif

user posted image

Ačiū visiems už komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif et...eisiu zubryt toliau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2008 05 25, 12:40)
p.s. o sita juokinga, miela man.... vaikyste primena, nes tada tos karves atrodydavo labai gresmingos, bet kartu ir mielos...Primena vasaras pas mociute kaime.

Mane šita labiausiai kabina thumbup.gif tik jos norėtųsi ryškesnės, kontrastingesnės.
Atsakyti