o cia prie ko? bent jau as prisimenu.
Papildyta:
vauga, kam cia tokios aistros? nu tu paziurek i situacija objektyviai - idejai nuotrauka, valandos begyje sulaukei vieno komentaro, savaitgali tai tikrai normalu. kai paprasei neignoruoti, tiesiog parodziau, kad ir neignoruojam. is tikruju, nesu as labai glostanti, bet komentuoju paprastai saziningai, kaip man atrodo. jeigu komentuoju - o tam tikrai ne visada turiu laiko ir noro. bet ir is kitu nesitikiu kzk besalygisku reakciju i mano foto. take it easy, ir dalyvauk, paziuresi, po kiek laiko ir tu jausies cia sava, visi ta pati praejo
Sveiki
Senokai jau čia bekomentavau ir bedėjau foto Sakau, gal jau pats laikas grįžti
Senokai jau čia bekomentavau ir bedėjau foto Sakau, gal jau pats laikas grįžti
vauga, tik jau nepyk dėl savaitgalį nesulaukto komentaro. būna ir nei vieno nesulaukia... darbo dieną, jau galima kartais įtarti, kad žmonės tingi, bet savaitgaliai čia visada tušti.
ryškumas yra, o daugiau nelabai ką matau. išdegusias rankas, nesuprantu kas rankoje, veidas šešėlyje ir t.t. kompozicija dar pusėtina. tik nepatinka tada jau tas šviesos lopas ant nugaros. tada nesijaustų tokio šešėlio veide.
idėjos jokios nepagaunu, be to, kad ten tavo vaikas žaidžia prie ežeriuko.
šaunuolė, kad grįžai
mamyteskorpione, ryškumo ryškumo ryškumo. antras įdomesnis bijūnas, bet jį apkirpčiau kvadratu, nepalikdama žalumos, kaip vandens ir raudonumo žaismą. bet pirmiau išmoks su fokusus susitvarkyti ir išgaut maksimalų ryškumą
stikline, emocinga foto tik su kompozicija kažkas ne taip, bet nelabai suprantu. tutbūt erdvės norisi dešinėje taip nemenkai, per 1 nuotraukos cm kažkur. kad sutilptų moteris ir dar būtų erdvės kiek.
ryškumas yra, o daugiau nelabai ką matau. išdegusias rankas, nesuprantu kas rankoje, veidas šešėlyje ir t.t. kompozicija dar pusėtina. tik nepatinka tada jau tas šviesos lopas ant nugaros. tada nesijaustų tokio šešėlio veide.
idėjos jokios nepagaunu, be to, kad ten tavo vaikas žaidžia prie ežeriuko.
šaunuolė, kad grįžai
mamyteskorpione, ryškumo ryškumo ryškumo. antras įdomesnis bijūnas, bet jį apkirpčiau kvadratu, nepalikdama žalumos, kaip vandens ir raudonumo žaismą. bet pirmiau išmoks su fokusus susitvarkyti ir išgaut maksimalų ryškumą
stikline, emocinga foto tik su kompozicija kažkas ne taip, bet nelabai suprantu. tutbūt erdvės norisi dešinėje taip nemenkai, per 1 nuotraukos cm kažkur. kad sutilptų moteris ir dar būtų erdvės kiek.
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 10:31)
Kaip man ta ryskuma ir ir geresni macro isgauti .Gal Konika minolta dimage E5oo nepaveza ,juk be jokio specialaus objektyvo fotkinu .Ka man su muiline geriausia butu fotkint,kad kazkas gautus? Gal ne macro ?Nebezinau jau ka daryt .. .Abi nuotraukos darytos dienos rezimu,200 iso ir su pliuso sviesumu........
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 25, 08:47)
Kaip man ta ryskuma ir ir geresni macro isgauti .Gal Konika minolta dimage E5oo nepaveza ,juk be jokio specialaus objektyvo fotkinu .Ka man su muiline geriausia butu fotkint,kad kazkas gautus? Gal ne macro ?Nebezinau jau ka daryt .. .Abi nuotraukos darytos dienos rezimu,200 iso ir su pliuso sviesumu........
pasižiūrėk intrukcijoje, kiek tavo muilinės mažiausias fokusuojamas atstumas yra ir jo laikykis. jis muilinėse kartais būna ir 1 m ir 1,5 m, būna ir 2 m. mažesniu atstumu ryškių foto negausi ir tiek. nes neišneša techniką. o muilinės makro kartais daro daug geriau nei veidrodiniai, kuriems tam reikalui reikia spec objektyvo. matytym kokius dejavu ar *dzūkė* dėjo makro darytus su neveidrodiniais. aš pavydėjau joms tų fotoapratų tik reikia išsiaiškinti ar tavo išneša. ir ar bandei makro režimą įsijungti?
fotkinti su visais fotoapratais galima viską, tik reikia juos perprasti, kur silpnos vietos, kas geriausia gaunasi ir tai panaudot savo naudai
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 24, 22:13)
vauga, kam cia tokios aistros?
QUOTE(Sansara @ 2008 05 25, 08:31)
vauga, tik jau nepyk dėl savaitgalį nesulaukto komentaro.
jetus, mergaites, as net negalvojau cia aistrintis, baikit tik
Sansara, labai aciu uz issamu komentara, tikrai daug ko buvau nepastebejusi
na va, jau visokie buitiniai reikaliukai apsitvarke, tai galeisu atsideti kruopstesniam fotografavimui.
Tik va beda turiu. Buvo fotikas ant trikojo, ir netycia uzkliudziau, numeciau, dabar objektyvas nesilaiko prie fotiko, kai prisuku, reikia dar ranka prilaikyti
parekomenduokite Vilniuje koki Nikon meistra
Na nezinau,dar paklausiau patarimo apkirpti.Ar ne labai centruotas dabar ?....Dar su Picasa kazka bandziau paryskinti.Nezinau kas gavosi.Ar sakot,man-pradziamokslei prie Picasos visai nelist ?
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=296&i=pict0465zq7.jpg][IMG]http://img296.imag
Einu toliau fotografuot bijunu
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=296&i=pict0465zq7.jpg][IMG]http://img296.imag
Einu toliau fotografuot bijunu
mamyteskorpione, o kodel butent is virsaus fotkini? nei nebutum pasakius, as nesuprasciau ,kad cia bijunas... pabandyk kaip tik is apacios nufotkinti, kad ziedas dangaus fone butu ar kaip nors dar kitaip... ka zinau. Pabandyk, paziureism, kas gausis
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 25, 09:26)
Tie bijunai su ijungtu macro rezimu ir buvo fotografuoti .Stengiaus daryti kaip didesni islaikyma...tiesa buvo menkas vejelis.Nezinau,kas turejo itakos...Dar fotografuosiu bijunus !
o kodėl kuo ilgesnio išlaikymo norėjai dieną, lauke, pučiant vėjui tik trumpesnio reik, kadangi šviesos daug, tuo reikia ir naudotis, trumpinant išlaikymą. kiekvienas žiedo sujudėjimas gali atsiliepti nuotraukai, o ilgame išlaikyme ši tikimybė tik didėja.
aš kirpčiau dar labiau, kad tik bijūno žiedlapiai ir vanduo nuotraukoje būtų. tokia kaip abstrakcija, kad net nebūtų aišku, kas čia... ryškumo padaugėjo. dabar aiškiai matau kurioje vietoje fokusas dabar. kairėje prie žiedlapių kraštinių. nepasiduok, įvaldysi savo muiline ir dar stebinsi mus kadrais
QUOTE(vauga @ 2008 05 25, 09:30)
Tik va beda turiu. Buvo fotikas ant trikojo, ir netycia uzkliudziau, numeciau, dabar objektyvas nesilaiko prie fotiko, kai prisuku, reikia dar ranka prilaikyti
užuojauta dėl kritimo
A.Mečkausko taisyklą Pylimo g. (atrodo ir šeškynėje jau turi filialą).
informacija čia
ilgos eilės tikrai, bet ten žmonės TAISO. lėta ir kruopščiai ir atsakingai. tik gerą girdėjau. nors pati mėnesį eilėje laukiau
Sansara, labai aciu. Eisiu tvarkyti