QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 24, 12:19)
taip, tikrai dabar as fotografuoju visa laika su 50, 1.4 ir MF ir dabar jau tai tuo dziaugiuosi. Siaip gan greit pramokau, kzk nesudaro sunkumu. Regijimas mano irgi problematiskas (bet as dazniausia su linzem fotkinu), tik flegmatiskumu nesiskundziu

Aisku, kartais pritruksta laiko momentiniams kadrams, bet aj, visada gali islaukti (be to, as siaip labaiu pamegau islauktus kadrus - tu lyg irgi?

) - kazkaip net ismokau numatyti, kurioj vietoj vaikas ka idomesnio iskres, ir is anksto i ta vieta sufokusuoti. Arba ta problema issprendi tiesiog greit kelis kadrus ta pati veiksma fotografuodama - vis tiek kuris nors uztaikys. Dar jeigu labai labai jau nori to momentinio veiksmo, kuris tiketina nepasikartos, priveri diafragma, tada su fokusu gerokai lengviau pataikyt. Bet paprastai ant mazu f varau, tam ta 1.4 ir pirkau. Nezinau, prisimenu man pradzioje irgi atrode misija neimanoma ta judanti vaika su MF sugaudyt (irgi galvojau body keist), bet dabar...

Dar kiek sudetinga del to, kad kitam zmogui praktiskai negali duot pafotkint, nes kol isaiskini kaip su fokusu tvarkytis

Bet vyras jau visai pramoko, tai man kaip ir gerai. Jeigu labai neiseis ir toliau, zinai, kad atsirado toks Sigmos objektyvas?
http://www.dpreview....01sigma50mm.asp
na taip del islauktu kadru pritariu tau. bet zinai kai jis islauktas ir nefokuse tada liudna

vis gi apsisprendziau pirkti nauja body D80.. tad saviski D40 pardavinesiu

ai tebunie tai laiptelis auksciau ir dovana sau uz mano beveik metuku mokslus su jumis
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 24, 12:26)
Labai aciu uz tokius grazius zodziu, malonu girdeti

Is tikro apdorojau sias foto klausydamasi labai tinkamos muzikos, kartais patarciau ir jums ka jausmingo uzsileisti, labai ikvepia
is ties smagu kurti klausantis muzikos.. o dar smagiau kai ji jauciama nuotraukose
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 24, 16:09)
Wow, netiketas komplimentas....Aciu, as V.V. zaviuosi, man iki jos dar toliiiiiiiiiiiii
Dekui uz silta, kaip visada, komentara
netoli butent ta jausmu ir silumos israiska

o tai svarbiausia
man jos darbais tiesiog tobuli, bet ne tik tuo fotografiniu tobulumu, bet butent jausminiu