Anasko, ačiū
objektyvas SIGMA 70-300/4-5.6 DG MACRO
vvvvv man sharpo netrūksta, tik veiduko kiek šviesesnio norisi. Bet labai miela foto.
aciu visiems uz komentarus
jusu nuotraukos tokios meniskos. susidariau nuomone, kad be papildomos irangos (objektyvu, filtru) sunku ka nors labai menisko isgauti
jusu nuotraukos tokios meniskos. susidariau nuomone, kad be papildomos irangos (objektyvu, filtru) sunku ka nors labai menisko isgauti
Kaktuke, jei gerai tavo nuotraukas pamenu, tai fotografuoji techniskai tvarkingai; tai dabar pats laikas pradet ieskot idomesniu rakursu, kadru, ideju... O kai jau zinosi kas tau geriau sekasi, kokios nuotraukos labiau vilioja - tada pirmyn, pirk visus tuos priedus. Tikrai ne tai nuotraukas daro meniskas .
As sakykim, irgi ieskau sau naujo objektyvo, taciau tikrai nemanau, kad su nauju nuotraukos bus meniskesnes. Geriausiu atveju galesiu daryti daugiau tokiu nuotrauku, kurios man patinka, ir kokiu siekiu, bet su meniskumu tai nieko bendro neturi..
vvvvv, grazus vaikiukas, geras kadras, bet man kiek daugiau erdves is sonu noretus, ir tas baltas remelis kiek trikdo. kazkas dar... na nemoku pasakyti, bet man ta nuotrauka kelia susidomejima - ka jis mato? ka galvoja? toks susidomejes ir atsiribojes kartu.
Nu, zodziu, nesamones rasau. trumpai - man patiko neziurint kazkokiu "bet"
As sakykim, irgi ieskau sau naujo objektyvo, taciau tikrai nemanau, kad su nauju nuotraukos bus meniskesnes. Geriausiu atveju galesiu daryti daugiau tokiu nuotrauku, kurios man patinka, ir kokiu siekiu, bet su meniskumu tai nieko bendro neturi..
vvvvv, grazus vaikiukas, geras kadras, bet man kiek daugiau erdves is sonu noretus, ir tas baltas remelis kiek trikdo. kazkas dar... na nemoku pasakyti, bet man ta nuotrauka kelia susidomejima - ka jis mato? ka galvoja? toks susidomejes ir atsiribojes kartu.
Vvvvv, sarpo nereikia, labai dailiai isejo, is pradziu galvojau kad trukdo remai, bet dabar ziuriu ir tiesiog patinka kaip tavo mazoji i langa ziuri, gal vos vos daugiau noreciau matyti pacio lango, bet bendrai tikrai labai gerai O tu juostinuka nupirkai
Norejau paklausti del dvieju dalyku ar labai blenda reikalinga teleobjektyvui? Nes kiek maciau mieste, beveik visi su ja buna telekai. Ir kam reikalingas konvektorius (ar kaip jis ten ). Idomu, nes vis tiek kada bus pas mane teleobjektyvas, kad numatyti ir kitas islaidas
Dejavu, o tavo be APO? pats pigiausis? Nes ziuri visiems fotikams jis mazdaug po 500 o canonui kazko tai 800 Obizajut
Norejau paklausti del dvieju dalyku ar labai blenda reikalinga teleobjektyvui? Nes kiek maciau mieste, beveik visi su ja buna telekai. Ir kam reikalingas konvektorius (ar kaip jis ten ). Idomu, nes vis tiek kada bus pas mane teleobjektyvas, kad numatyti ir kitas islaidas
Dejavu, o tavo be APO? pats pigiausis? Nes ziuri visiems fotikams jis mazdaug po 500 o canonui kazko tai 800 Obizajut
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 13, 21:02)
tikrai erdves ir as labai noreciau ir bandysiu dar kazka del to remo lango galvot.. bandziau ji nukirpt, bet griuvo vaikas kairen.. nors dar reik bandytis
tiesiog nesu dar igudus ir labai sunkiai pagaunu apskritai savo nenuorama.. ji vietoj nenusedi... tad jei jau gaudau tai kaip bebutu gaila tik taip kaip iseina..
QUOTE(Anasko @ 2008 05 13, 21:23)
Vvvvv, sarpo nereikia, labai dailiai isejo, is pradziu galvojau kad trukdo remai, bet dabar ziuriu ir tiesiog patinka kaip tavo mazoji i langa ziuri, gal vos vos daugiau noreciau matyti pacio lango, bet bendrai tikrai labai gerai O tu juostinuka nupirkai
aha nusipirkau. ir labai dziaugiuosi. ne vien del to, kad juostinukas (nes juosta nekuria sedevru), o del to, kad mokausi nepleskinti, o laukti kazkokiu idomesniu momentu. sunku aisku ne vieno kadro nepadarius padet fotoaparata, bet su laiku manau tai gausis vis labiau ir labiau
Papildyta:
p.s. kol kas fotografuodama vaika ir svetimus zmones negaliu atsikratyti jausmo, kad va tuoj tuoj ir kadras pabegs, butinai turiu paspausti. nesugebu islaukti..
bet va pvz del sio kadro, kad ir koks jis apkapotas ar keistos kompozicijos as ji myliu.. nes kartais svarbiau visgi yra akimirka, o ne taistykles.. nebent kai istobulesim iki negalejimo sugebesim ir akimirka ir taisykles suderinti nederindami
vvvvv, paskutine man nereali Neturiu prie ko kabintis, viskas puikiai, o svarbiausia nuotaika. Patinka ir praeitame puslapyje foto, kur rankytes i virsu pakeltos ir sharpo nereikia daugiau.
Dekui tau uz komentarus mano tulpems
Degute, miela nuotraukyte, bet man ta kasyte be mergaites akyciu nieko nepasako Taip norisi kad nors kazkiek veidelio maytusi.
Patiko dejavu zvirblis Koks pas tave teleobjektyvas?(PAMACIAU DABAR KOKS ) Mastau, kad ir man reiektu jau
O as ateinu su linksmom rytinem nuotraukom...nors dabar mano skraidunas jau miega
Gaila pirmoje foto vaikas gerokai pasiliejes... trumpesnio islaikymo negalejau daryti, nebuvo taip sviesu..nu bet man pati poza ir kaip plaukai susiderina su gelemis paveiksluose labai patinka
Paskutinej jis ziuri i save veidrodyje
P.S. I suplysusias pizamyciu kelnes nekreipkit demesio
Dekui tau uz komentarus mano tulpems
Degute, miela nuotraukyte, bet man ta kasyte be mergaites akyciu nieko nepasako Taip norisi kad nors kazkiek veidelio maytusi.
Patiko dejavu zvirblis Koks pas tave teleobjektyvas?(PAMACIAU DABAR KOKS ) Mastau, kad ir man reiektu jau
O as ateinu su linksmom rytinem nuotraukom...nors dabar mano skraidunas jau miega
Gaila pirmoje foto vaikas gerokai pasiliejes... trumpesnio islaikymo negalejau daryti, nebuvo taip sviesu..nu bet man pati poza ir kaip plaukai susiderina su gelemis paveiksluose labai patinka
Paskutinej jis ziuri i save veidrodyje
P.S. I suplysusias pizamyciu kelnes nekreipkit demesio
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 13, 23:47)
va va, apie tai as ir kalbejau. man labai grazi sita nuotraukele ir meniska, tokia tikrai kabinciau ant sienos
gal galima butu trumpai aprasyti kokiais budais isgaunate tokius rezultatus, kad pradinukams butu lengviau mokintis
gal turite kuri instrukcija kaip glamurinti reikia? perzvelgiau ankstesnes temas, bet kaip ta padaryti neradau. pamoka praleidau
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 14, 07:37)
wow, nu kokios linksmos nuotraukeles, smagiai nuteikia is pat ryto (kaip ir tulpes) ir ta skylute pizamytej visai nemaiso, kaip tik prideda dar daugiau nuotaikos spalvos man labai patinka ir ant paklodes labai fainai rytine saule atsispindi. tikrai gaila kad veidukas pirmoje truputi subliurintas
CaGirl, praskaidrinai ryta! ir vaikinai tavo ziauriai fotogeniski, ir vaikus tu fotkini tiesiog nuostabiai Man ju niekad negana
Pirma turbus butu pati paciauisa, jei ne pablurintas veidelis, taciau visos puikios. pagal viska sakyciau kad man antra pati geriauisia - tike kokybe, tiek berniuko zvilgsniu ir kompozicija gera.
vvvvv, antroji vaikiuko nuotrauka - grozis! puikiai pagautas momentas, niekas nuotraukoj nemaiso. taciau jei lyginti abi idetas - sakyciau pirmoji tokia ramesne, labiau menine, o sita - tobulai ant sienos - ilgam atminimui Gal cia vaiko emocijos nulemia toki mano poziuri trumpai tariant
Pirma turbus butu pati paciauisa, jei ne pablurintas veidelis, taciau visos puikios. pagal viska sakyciau kad man antra pati geriauisia - tike kokybe, tiek berniuko zvilgsniu ir kompozicija gera.
vvvvv, antroji vaikiuko nuotrauka - grozis! puikiai pagautas momentas, niekas nuotraukoj nemaiso. taciau jei lyginti abi idetas - sakyciau pirmoji tokia ramesne, labiau menine, o sita - tobulai ant sienos - ilgam atminimui Gal cia vaiko emocijos nulemia toki mano poziuri trumpai tariant
keliu vakaryksti bandyma tesiant vaiku tema:
Kaktuke, man nerodo...
Anasko, su APO jis, (tas kur Vilbroj 799 ). Bet nelabai tvirtas, autofokusas po savaitės pradėjo striginėti. Reiks kada į garantinį vežti.
vvvvv, labai miela, šilta nuotrauka. Kiek trūksta nukirstos rankytės ir nepatinka šioks toks pilkumas ant veido. Bet tikriausiai čia man tik taip.
c-girl, labai smagios foto. Kiek emocijų!
Pirmoji labiausiai patiktų, jei tik mažasis ryškesnis būtų - o dabar man lyg ryškus antras planas per daug nustelbia modeliuką.
Kaktuke, tavo foto nerodo.
vvvvv, labai miela, šilta nuotrauka. Kiek trūksta nukirstos rankytės ir nepatinka šioks toks pilkumas ant veido. Bet tikriausiai čia man tik taip.
c-girl, labai smagios foto. Kiek emocijų!
Pirmoji labiausiai patiktų, jei tik mažasis ryškesnis būtų - o dabar man lyg ryškus antras planas per daug nustelbia modeliuką.
Kaktuke, tavo foto nerodo.