Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 05 23, 18:20)
Ta suprantu...Bet anasko, kiek supratau, zvelgesi ir i F2.8, kurio kaina tikrai kosmine. F4 dvigubai pigesnis, todel ir paklausiau ax.gif
Papildyta:
Oj ne, as tik pajuokauti norejau bigsmile.gif tikrai tas objektyvas ne man schmoll.gif ziurejau as 70-200 f4 pas mus jis 2360lt o reklamoje maciau galima ir po 1.900 bet pabijojau rizikuoti blush2.gif manau man uzteks ir tokio kaip mano
irnesakyk.gif gal kada ateityje kai pamatysiu kad man tikrai reikia geresnio objektyvo, o kol kas praktikuotis teks ant sito bigsmile.gif
Tavo foto nuostabios, man paskutines dvi wub.gif zinai as noreciau kad toks fotografas kaip tu mano vaikus pafotografuotu blush2.gif nes jos auga greiciau nei as ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 23, 19:22)
Fotolama,tai gyvenantys USA gali uzdarbiauti vezdami i Lietuva objektyvus biggrin.gif
zinai, kai vaziuosi kada pas mus, as stovesiu pirmoje eileje biggrin.gif
Atsakyti
O man antra Californiagirl vaikų foto labiausiai patinka, Tokia labai charakteringa- vienas vaikas rimtai susikaupęs dirba, o antras tik ir tyko kaip čia nubėgus padūkt , toks visas judesy thumbup.gif

Anasko, sveikinu su pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
kiek skaitau neberandu Westos.. kur ji pasidejo??!!

Grethenn, istrigo tavo rankos. tokia nostalgiska ramybe persmelkta nuotaika.. tas tamsumas, niurumas ir kazkoks susimastymas. demesys krypsta i ranku vingius. patiko rysys tarp pieonino ir ranku.. ypac gerai ziuretusi klauantis pionino garsu muzikos smile.gif idomiai sugalvojai su fonu. jis pakeite ziurejima i sias nuotraukas

Getter, tavo bembiai du sugule simpatiskai atrode.. tik gal siut kito fotografavimo kampo noretusi.. ir fotmatas apkirpimo nelabai.. o vat uzpakaliukai nepatrauke demesio..
o portrete maciau grazia moteri smile.gif

Sansara, maratono finisas labai stiprus, gerai istraukei vaiko emocijas bei jegas ir sutalpinai i kadra..
taip pat nuotaikinga ir dvieju besiaiskinanciu santykius foto smile.gif bet pirmoji man labesne

Degute, mieli tavo Trakai.. pirmoji tokia astri, atrodo isipjausi smile.gif)
o net antroji uzkibo pagal nuotaika isipainiojusios voratinklyje.. matyt daznai nuotraukas vertiname pagal savo busena smile.gif
nu o piene is ties kitu kampu. nustebinai!

Anasko, smagumelis!! lauksim kadriuku smile.gif
as ta proga irgi pasakysiu jog isigijau 50-tuka, 1,8.. bet bet bet... tik po to prisiminiau jog raset, kad fotkusavimas tik rankinis :9 tai kol kas nesusitvarkau.. galvoju arba body reikia keisti arba objektyva.. nes nesusitvarkysiu su rankiniu, juk pagrindinis vis gi fotografavimo objekta syra vaikas. niekad nenustygstantis vietoje sad.gif
Atsakyti
dėkui vvvvv už komentarą 4u.gif
dėl rankinio fokusavimo gal gaziulka gali ką pasakyt. ji irgi su šia problema buvo susidūrusi. nežinau kuo baigėsi, ar įvaldė jį ar atsisakė objektyvo g.gif gal pati ji ką pasakys tuo klausimu. aš mėgstu rankinį fokusavimą tamsoje ir makro. bet vaiko su rankiniu - pagaučiau tik žaidžianti (esu gaudžius ir gan sėkmingai),o jau maratono bėgiko - neįsivaizduoju su manual fotografuojant g.gif bet turbūt viskas yra įpratimo reikalas 4u.gif
Atsakyti
man Californiagirl nuotraukos visada patinka, as ziuriu i jas ir megaujuos.. ta vaikyste, tuo dziaugsmu.. selsmu.. laisve.. isgyvenimais ir prisiminimais kuriuos vaikai tures.. jos tokios Californiskos.. noriu kad visada tokiso ir liktu smile.gif atsidarai ir neziurint i nicka jau zinai kieno.. ne tik is vaiku ar daiktu atpazistamos.. o is silumos sudetos i jas.. man Californiagirl primeni kazkuo V.V. is Kudros.. jos nuotraukos lygiai taip pat skleidzia butent kazkokia siluma is saves.. matyt fotografas atitinkamai jos ideda fotografuodamas , kad sugeba jausmas islysti is nuotraukos ir mus uzkresti
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 23, 20:16)
dėkui vvvvv už komentarą  4u.gif
dėl rankinio fokusavimo gal gaziulka gali ką pasakyt. ji irgi su šia problema buvo susidūrusi. nežinau kuo baigėsi, ar įvaldė jį ar atsisakė objektyvo  g.gif gal pati ji ką pasakys tuo klausimu. aš mėgstu rankinį fokusavimą tamsoje ir makro. bet vaiko su rankiniu - pagaučiau tik žaidžianti (esu gaudžius ir gan sėkmingai),o jau maratono bėgiko - neįsivaizduoju su manual fotografuojant  g.gif bet turbūt viskas yra įpratimo reikalas  4u.gif

na vat idomu ka ji pasirinko, koki sprendima prieme ir ar priprato. gal parasys..
nes kol kas tai vyras kaip vilkas baigia mane uzesti, kad pinigus ismeciau i bala sad.gif
atseit jam svarbiasuia vaikas nuotraukose, o ne visos kitos nesamones kurias fotografuoju sad.gif o man nepavyksta susizaist su tuo fokusavimu...
aisku koki modeliuka nerealu bus su juo fotografuot, bet visa kita sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 23, 21:07)
Vat ir man idomu, kas atsitiko g.gif siandien maciau buvo cia, bet taip ir isejo verysad.gif

Aciu jums uz tai kad dziaugiates su manim, man tikrai labai malonu o taip dar maloniau smile.gif Sansara, as tave del blykstes kankinsiu rudeni-ziema blush2.gif kol kas apseisiu be jos, o veliau irgi nusimato pirkiniuose ax.gif

Vvvvv, kiek atsimenu Gaziulka MF fotografuoja ir lyg priprato g.gif as tave labai suprantu, man nepavyko susidraugauti su MF ir del regejimo ir del flegmatiskumo igimto, bet mano fotikas gali ir AF, todel reikes palaukti Gaziulkos

lens.gif ir vel Westa vaidenasi bigsmile.gif islisk is pogrindzio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 23 gegužės 2008 - 21:19
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 23, 21:07)

QUOTE(Anasko @ 2008 05 23, 22:17)
Vat ir man idomu, kas atsitiko g.gif  siandien maciau buvo cia, bet taip ir isejo  verysad.gif

malonu kai kažkas pasigenda.. smile.gif esu šalia, viską stebiu cool.gif ... užsivertus parodom, šuniais savo, ale tos bėdos ne bėdos.. fotikas mano sustreikavo unsure.gif unsure.gif ir vis neapsisprendžiu, ar pirkt kitą ar bandyt taisyt tą... va nunešiau, žiūrėsim ką paporins ..

o jūs šaunuolės ir šaunuoliai visi ... puikiais darbeliais džiuginat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 05 23, 22:21)
malonu kai kažkas pasigenda..  smile.gif  esu šalia, viską stebiu  cool.gif ... užsivertus parodom, šuniais savo, ale tos bėdos ne bėdos.. fotikas mano sustreikavo  unsure.gif  unsure.gif  ir vis neapsisprendžiu, ar pirkt kitą ar bandyt taisyt tą... va nunešiau, žiūrėsim ką paporins ..
Jei nunesei, vadinasi viskas gerai, bijojau kad visai padejai fotika i sona unsure.gif
Atsakyti
Anasko, gerai jei kada grizinesiu biggrin.gif

As turiu 50 uka 1.8 bet pas mane auto susifokusuoja g.gif

Westa, man tavo kurtizane ir dabar dar akyse stovi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 05 23, 22:41)

As turiu 50 uka 1.8 bet pas mane auto susifokusuoja g.gif

o koks Body? Mano Nikon D40 (ant jo vienintelio is Nikonu berods eina tik rankinis fokusavimas)
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 23, 14:45)
o koks Body? Mano Nikon D40 (ant jo vienintelio is Nikonu berods eina tik rankinis fokusavimas)

Canon 30 D 4u.gif
Atsakyti