Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 23, 12:58)
Laba diena.Klausykit,o ar imanoma data is nuotaukos kaip nors panaikinti.
Ir dar noreciau paklaust ar saulei fotografuoti reikia kokio nors specialaus objektyvo...nes pabandziau su konika minolta dimage E 500,tai viena nuotauka zalia,okita juostom nuejo..jei kam idomu ikelsiu,bet tikriausiai neidomu schmoll.gif .Cia visi jau beveik profai sedi,tik as jusu niekaip neprisiveju lotuliukas.gif  biggrin.gif

Nebent PS pagalba smile.gif O šiaip geriausia išvis ją išjunkti pačiam aparate smile.gif

O objektyvo į saulę išvis negali kišti, nes gali perdegti ten kažkas... Žodžiu, nepatariama smile.gif Ir šiaip zuikučiai saulės vistiek kažkokie būna smile.gif Nebent dar uv filtrus naudoti.
Atsakyti
Aciu Bald.nomad ir Degute bis.gif norisi man parasyti cia kad sita nupirkau Canon obj. 70-200mm f/2.8L EF IS USM bigsmile.gif bet jums nemeluosiu tongue.gif va sita -Canon obj. 75-300mm f/4.0-5.6 EF III USM, nesunkus, tik i mano krepseli jau netelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 23, 07:45)
Aciu Bald.nomad ir Degute  bis.gif norisi man parasyti cia kad sita nupirkau Canon obj. 70-200mm f/2.8L EF IS USM  bigsmile.gif  bet jums nemeluosiu tongue.gif  va sita -Canon obj. 75-300mm f/4.0-5.6 EF III USM, nesunkus, tik i mano krepseli jau netelpa  doh.gif

Kaip tik norejau klausti koki nusipirkai biggrin.gif Sveikinu su nauju pirkiniu.
Vakar kaip tik narsiau info apie ta pirmaji, brangus zaraza biggrin.gif
Lauksim nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 23, 15:45)
Aciu Bald.nomad ir Degute  bis.gif norisi man parasyti cia kad sita nupirkau Canon obj. 70-200mm f/2.8L EF IS USM  bigsmile.gif  bet jums nemeluosiu tongue.gif  va sita -Canon obj. 75-300mm f/4.0-5.6 EF III USM, nesunkus, tik i mano krepseli jau netelpa  doh.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif Bet ar neapziurejai canon 70-200mm f4 ??? Kur kas pigesnis nei sis 70-200mm f2.8 ax.gif
Labai lauksiu nuotrauku su naujuoju pirkiniu....atsiliepimai apie ji visokie...kai kurie skundziasi neastrumu g.gif Idomu kokia tavo patirtis bus.
O va apie 70-200mm f4 tai labai gerai atsiliepia. Mano pirkiniu sarase jis pirmoj vietoj biggrin.gif canon 70-200mm f4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 23 gegužės 2008 - 16:56
Ir dar ateinu su vasarsika gatves serija...Jau idejau ir pas pazengusius, gal ir matet jau kai kurie.
"Car wash"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 23, 16:55)
Sveikinu su pirkiniu 4u.gif  Bet ar neapziurejai canon 70-200mm f4 ??? Kur kas pigesnis nei sis 70-200mm f2.8 ax.gif
Labai lauksiu nuotrauku su naujuoju pirkiniu....atsiliepimai apie ji visokie...kai kurie skundziasi neastrumu g.gif Idomu kokia tavo patirtis bus.
O va apie 70-200mm f4 tai labai gerai atsiliepia. Mano pirkiniu sarase jis pirmoj vietoj  biggrin.gif  canon 70-200mm f4

Matai, Lietuvoje tas 70-200 f/4 USM L kainuoja beveik trigubai brangiau, nei Anasko pirktas objektyvas ir dvigubai brangiau, nei jo kaina pas jus...
Beje, tokį objektyvą perkant iš už jūrų marių, net ir po visų mokesčių jis bus 1000Lt pigesnis, nei pas mus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 23, 17:11)
Ir dar ateinu su vasarsika gatves serija...Jau idejau ir pas pazengusius, gal ir matet jau kai kurie.
"Car wash"

Labai gražu, bet kodėl nespalvota? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 05 23, 17:15)
Matai, Lietuvoje tas 70-200 f/4 USM L kainuoja beveik trigubai brangiau, nei Anasko pirktas objektyvas ir dvigubai brangiau, nei jo kaina pas jus...
Beje, tokį objektyvą perkant iš už jūrų marių, net ir po visų mokesčių jis bus 1000Lt pigesnis, nei pas mus smile.gif

Ta suprantu...Bet anasko, kiek supratau, zvelgesi ir i F2.8, kurio kaina tikrai kosmine. F4 dvigubai pigesnis, todel ir paklausiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2008 05 23, 17:17)
Labai gražu, bet kodėl nespalvota? sad.gif

Aciu 4u.gif Nespalvota, nes labai jau spalvota spalvotoj biggrin.gif Dzipas, vaiku drabuziai, antras palnas...makalyne zho... biggrin.gif
Atsakyti
c_girl, maciau jau ir kitus tavo serija, tik nespejau pakomentuot, tai cia. gera, kaliforniska, tvarkinga sesija. patinka kaip ir visuomet. Bet zinai, ka pagalvojau, kad tikram selsmui norisi truputi netvarkingos (irgi su polekiu) kompozicijos. Samoningai gal netvarkingos, kad ta nuotauka pabreztu. O visos tavo nuotraukos yra be galo svarios, subalansuotos. Nezinau, tiesa sakant, kaip ta realiai padaryt (gal pakreipto kadro, "netycia" nukirpos dalies, keistesnio rakurso ir pan), bet tokiam turiniui norisi ir atitinkamos formos. dabar gi atrodo, kad vaikai selo, o mama ramiai ir apgalvotai fotografavo, norisi gi truputi selsmo ir uz kadro mirksiukas.gif Tikiuos, supranti ka noriu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 23, 17:22)
c_girl, maciau jau ir kitus tavo serija, tik nespejau pakomentuot, tai cia. gera, kaliforniska, tvarkinga sesija. patinka kaip ir visuomet. Bet zinai, ka pagalvojau, kad tikram selsmui norisi truputi netvarkingos (irgi su polekiu) kompozicijos. Samoningai gal netvarkingos, kad ta nuotauka pabreztu. O visos tavo nuotraukos yra be galo svarios, subalansuotos. Nezinau, tiesa sakant, kaip ta realiai padaryt (gal pakreipto kadro, "netycia" nukirpos dalies, keistesnio rakurso ir pan), bet tokiam turiniui norisi ir atitinkamos formos. dabar gi atrodo, kad vaikai selo, o mama ramiai ir apgalvotai fotografavo, norisi gi truputi selsmo ir uz kadro mirksiukas.gif  Tikiuos, supranti ka noriu pasakyt.

Aciuks 4u.gif Supratau ka norejai pasakyti, bet nukapotu galuniu sau neatleisciau, apie kompozicija pastoviai galvoju pasirinkdama fotografavimo taska ir pries spausdama mygtuka... biggrin.gif Nors nelabai ramiai fotkinau, saugojausi kad ir man nekliutu, nei fotikui biggrin.gif
Atsakyti
Ca_Girl, aciu brangioji!!!
Labai norejau tave pagirt pas pazengusius, ir paprasyt, kad mums pasidziaugti idetum smile.gif Turbut gaziulkos komentarai objektyvesni, nes man tave tik girti norisi, todel ten ir nerasiau. Dabar paziurejus po keleto valandu, manau, kad Gaziulka teisi. O gal spalvotos butu labiau paselusios? vis galvoju, kad tokie fotogeniski vaikiai - dievo dovana (ir mamos nuopelnas wink.gif)
Mna paskutine labiausiai tokia thumbup.gif Ketvirtoj noreciau daugiau virsaus, maziau apacios, bet as cia kabinejuos... Suprantu, kad fotika nuo vandens saugojai, tai taip ir gavosi. O gal pabandyks pakreivint?
Na, zodziu, man lanbai patinka ir dziugina aki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
C-girl, man priespaskutine pati pati paciausia.

Fotolama,tai gyvenantys USA gali uzdarbiauti vezdami i Lietuva objektyvus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 23 gegužės 2008 - 18:26
Ca_girl - paskutinė pati pačiausia 4u.gif priešpaskutinė irgi nebloga, bet kai daugiau vaikų, smagesnis šurmulys gaunasi. man paskutinės kompozicija labai limpa.

Anasko, sveikinimai 4u.gif ir lauksim bandymų mirksiukas.gif aš laaabai blykstės noriu. net spirgu. bet nusprendžiau SB-800 pirkti, tai teks pataupyti blush2.gif
Atsakyti