QUOTE(Sansara @ 2008 05 21, 10:35)
Grethen, kad vienatvė dar nesibaigė
ajofana, na as ir ziople, tai gal jau nebekelsiu ten foto QUOTE(Chenelle @ 2008 05 21, 10:41)
Pagaliau as ryztuosi ideti savo nuotraukas jusu vertinimui
3 Kl. Kodel mano langu remai nusviro lygiavau pagal palange..
Na ivertint labai teigiamai tai as negaleciau, nepatinka man ir geles, ir meskis ir langas ir palange, per daug daiktu. geles tai nuostabios patarciau pasistatyt kur jas, rast gera fona ir dar paeksperimetuot 3 Kl. Kodel mano langu remai nusviro lygiavau pagal palange..
3.Cia jau visi aiskino, bet as trumpai drutai - perspektyva
QUOTE(Sansara @ 2008 05 21, 13:41)
o aš ant vilbros pavarysiu svoločiai pas juos dabar super išpardavimas nuėjus apie išpardavimą nei žodžio. kadangi sudomino filtrai, tai pasižiūrėjau tinklapyje, kad mane dominantis filtras 98 Lt kainuoja. nuėjus net tokių kainų nebuvo. pigiausias Kenko filtras 139 Lt (poliarizacinis). jau norėjau jį pirkti, tik paklausiau, "o kaip ten su akcija, jūsų tinklapyje?". paklausė, kas domina. pasakiau filtro pavadinimą, kainą, tai ištraukė iš vitrinos filtrą su kaina 215 Lt ir pardavė už 98 Lt pasirodo, čia tie filtrai tiek nukainoti, tik apie tai reik žinot...
Nu nieksai as tai niekad neisdristu nieko paklaust.. QUOTE(pliukšt @ 2008 05 21, 13:58)
Šiandien vėl įkritau į dar neišsiskleidusias aguonas.
Tikrai daug geriau bet tamsokas fono, kas del atspalviu, tos buvo geresnesQUOTE(Baccardi @ 2008 05 21, 20:55)
Pirmieji bandymai Drebanciomis rankomis
Na kaip pirmieji tai tikrai neblogai matosi kad fotoaparatas gerassu suneliu man patiko maziausiai, erzia aki tas seselis ant veido