Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grethen, kad vienatvė dar nesibaigė unsure.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Pagaliau as ryztuosi ideti savo nuotraukas jusu vertinimui ax.gif Matau begale klaidu, bet tobulai neiseina, nors tu ka blush2.gif jei turesit laiko, gal ka nors patarsit. Tikiuosi nieko tokio, kad keliu 3 vienodas. Nes butent nuo ju "skirtumo' priklauso mano klausimai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

1 Kl. Kaip geriau ziurisi, kai vaizdas tolumoje labiau susiliejas ar, kai ryskesnis.
2 Kl. Geriau horizontaliai ar vertikaliai
3 Kl. Kodel mano langu remai nusviro blink.gif lygiavau pagal palange..

Labai kokybe sublogejo sitaip stipriai sumazinus nuotraukas verysad.gif
Vaizdas uz geles yra veidrodyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 21 gegužės 2008 - 09:05
QUOTE(Chenelle @ 2008 05 21, 09:41)
1 Kl. Kaip geriau ziurisi, kai vaizdas tolumoje labiau susiliejas ar, kai ryskesnis.
3 Kl. Kodel mano langu remai nusviro  blink.gif  lygiavau pagal palange..

jei rinkti is situ 3 kuri geriausia, sakyciau, antra tik gal noretusi kiek sviesesnes...
pirmoj nemoku paaiskint bet vaizdas ne 3D doh.gif ta prasme gele atrodo kaip lipdukas..
paskutine man labiau tiktu i gelininku skyreli bigsmile.gif

1. fono susiliejimo laipsnis priklauso nuo minties jei nori isryskint 1 daikta ir netrikdyt ziurovo (nuotraukos stebetojo) demesio detalemis- daryk "susiliejusi" fona t.y. fotografuok priverus diafragma. ir atitinkamai atvirksciai...
2. jau atsakiau pirmame.
3. todel kad stovi "sone" lango (ziuri per veidrodi is sono) o ne tiesiai pries langa. beje, apie linijas einancias per visa foto yra bene i blog'a ikelta aprasymas... mirksiukas.gif kad reiktu vengt liniju kurios "perkirstu" foto i 2,3.. gabalus. nebent tos linijos "nuvestu" ziurova i pagrindini jos objekta (nebent ta linija ir yra foto "kabliukas", ideja)
(cia mano nuomone rolleyes.gif )
Atsakyti
Ačiū Žūžū 4u.gif
Stenksiuos taisytis
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 05 21, 06:41)
Sveiki  4u.gif

Pagaliau as ryztuosi ideti savo nuotraukas jusu vertinimui  ax.gif  Matau begale klaidu, bet tobulai neiseina, nors tu ka  blush2.gif  jei turesit laiko, gal ka nors patarsit. Tikiuosi nieko tokio, kad keliu 3 vienodas. Nes butent nuo ju "skirtumo' priklauso mano klausimai  ax.gif

user posted image

Labai kokybe sublogejo sitaip stipriai sumazinus nuotraukas  verysad.gif
Vaizdas uz geles yra veidrodyje.

as cia ne i tema, bet jau gele turi wub.gif as irgi tokios noriu bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif aciu pyragiuke
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 05 21, 09:41)

Kitąkart lygiuok pagal vertikalias linijas - jos taip neapgaudinėja kaip horizontalios.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 05 21, 12:22)
Kitąkart lygiuok pagal vertikalias linijas - jos taip neapgaudinėja kaip horizontalios.

Taip stengiausi, kad palange tiesi butu, kad net lango remo neapgalvojau blush2.gif Aciu, kita karta stengsiuos lygioti pgl vertikalia..

Kazkaip man cia idomiai su tom linijom g.gif Aisq reikia stengtis vengti ju , na sakykim kartais neiseina (miskas, ezeras ir tt). Lygiuoji pagal vertikalia - horizantali i virsu iskyla, lygiuoji pagal horizantalia vertikalios nugriuna. Cia fotoaparatas jas taip iskreipia? Kame cia viskas paslepta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 05 21, 08:41)

1. kaip kada. 4u.gif priklauso nuo siužeto, aplinkos, fono ir t.t.
2. irgi kaip kada smile.gif iš šių man nei viena neideali, žiūrisi smagiausiai pirma
3. todėl, kad esant nelygiagrečiai su objektu, atsiranda iškraipymai. jei atitolini vaizdą ir pritupi pvz. fotografuojant katedrą, tai varpinės bokštas ir katedra bus palinkę viena į kitą 4u.gif

o aš ant vilbros pavarysiu lotuliukas.gif svoločiai lotuliukas.gif pas juos dabar super išpardavimas lotuliukas.gif nuėjus apie išpardavimą nei žodžio. kadangi sudomino filtrai, tai pasižiūrėjau tinklapyje, kad mane dominantis filtras 98 Lt kainuoja. nuėjus net tokių kainų nebuvo. blink.gif pigiausias Kenko filtras 139 Lt (poliarizacinis). jau norėjau jį pirkti, tik paklausiau, "o kaip ten su akcija, jūsų tinklapyje?". paklausė, kas domina. pasakiau filtro pavadinimą, kainą, tai ištraukė iš vitrinos filtrą su kaina 215 Lt ir pardavė už 98 Lt blink.gif pasirodo, čia tie filtrai tiek nukainoti, tik apie tai reik žinot... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 gegužės 2008 - 11:42
QUOTE(Sansara @ 2008 05 21, 12:41)
1. kaip kada.  4u.gif priklauso nuo siužeto, aplinkos, fono ir t.t.
2. irgi kaip kada smile.gif iš šių man nei viena neideali, žiūrisi smagiausiai pirma
3. todėl, kad esant nelygiagrečiai su objektu, atsiranda iškraipymai. jei atitolini vaizdą ir pritupi pvz. fotografuojant katedrą, tai varpinės bokštas ir katedra bus palinkę viena į kitą  4u.gif 

aciu , jau aiskiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 05 21, 12:22)

Ooo, kokie žmonės mirksiukas.gif Seniai matyta. Tu kiek pamenu pirkais viską studijiniam apšvietimui, gal gali parašyti ką pirkai ir kaip sekasi naudot g.gif

Sansara, nu svarbu nusipirkai pigiau mirksiukas.gif Mane taip su batais vaikui ir išdūrė galima sakyt doh.gif , pamačiau kad galėjau gauti didesnę nuolaidą su kita kortele, pardavėjos tylėjo iki kol pinigų nesumokėjom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 21 gegužės 2008 - 11:58
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 20, 21:41)
Nuotraukos idomios, bet pirmoje ryskumas antrame augale, o turetu buti arvirksciai, pirmasis issiliejes, blasko demesi. antroje irgi tas pats pirmas augalas ne i tema, reikejo ji israut kai fotkinai  ax.gif

Šiandien vėl įkritau į dar neišsiskleidusias aguonas. Praravėjau lotuliukas.gif tik slyva nepasidavė bigsmile.gif tai kai kurios foto perkrautos gavosi verysad.gif

http://i18.photobuck...ux/IMG_1556.jpg
http://i18.photobuck...ux/IMG_1538.jpg

Atsidarius pirmą foto per photobucket langą į akis labai krenta trečias stiebas atsidūręs pirmam plane, bet vos tik įkėlus į pc jis man į akis nekrito ax.gif
Atsakyti