Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aš už pratęsimą, nėra prasmės už 3 foto balsuot. doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
aš tai norėčiau kad pratęstume, gal irgi dar ką savaitgalį pamąstyčiau unsure.gif Tema tai superinė thumbup.gif

Degute, Jurgita žadėjo nuorodą duot kur jos foto sudėtos mirksiukas.gif gal gali paprašyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 20 gegužės 2008 - 19:40
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 20, 20:39)
Degute, Jurgita žadėjo nuorodą duot kur jos foto sudėtos  mirksiukas.gif gal gali paprašyt  blush2.gif

Gerai, vakare, kai ji pasirodys kompe, paklausiu smile.gif
Atsakyti
http://i18.photobuck...ux/IMG_1338.jpg
http://i18.photobuck...ux/IMG_1333.jpg
4u.gif kelios maniškės šiandieninės nuotraukos ax.gif
dar tik mokausi su nauju fotoaparatu susidraugaut. Šiandien atradau kas per gėris C;M; Av;Tv;P blush2.gif Instrukcija labai miniatiūrinė, tai vienur, tai kitur pažiūriu ir bandau eksperimentuot.
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 20, 17:47)
Grethen, as del tu 3 daiktu fotografavimo - tai siuliau fokusavima tobulint. O su okuliaru - kazkaip prisiminiau, kad anos vasaros pabaigoj ar Elina, ar kas kitas skundesi su fokusavimu turintis problemu, tai paaiskejo kad tas okuliaras, nenaudelis kaltas - va ir parasiau smile.gif Kartais tai, kas atrodo sudetinga, pasirodo visai elementariai pataisoma 4u.gif (Ivertinus, kad as radau kaip reguliuojas diafragma tik po gero laiko gabalo, visai atsitiktinai, ir 7-8 kartus perskaityta instrukcija visai nepadejo  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Taigi, ne visad teorines zinios bei instrukcijos padeda iskart ir praktika ivaldyt, ypac po nekomplikuotos muilines  biggrin.gif )
As tai vis tiek nesurpantu kam tas okuliaras, kai ji stumdai, tai vaizdas arba arteja arba tolsta, bet ryskus tai jis visad g.gif ar skirtingom salygom ji vis stumdyt reik? nesuprantu as kam jis reikalingas. gal kas galit man kvaileliai buitiskai paasikinti? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(pliukšt @ 2008 05 20, 22:30)
4u.gif  kelios maniškės šiandieninės nuotraukos ax.gif 
Nuotraukos idomios, bet pirmoje ryskumas antrame augale, o turetu buti arvirksciai, pirmasis issiliejes, blasko demesi. antroje irgi tas pats pirmas augalas ne i tema, reikejo ji israut kai fotkinai ax.gif
Atsakyti
As uz pratiesima ax.gif kol kas paatostogauti noriu ax.gif kazko tai sumazejo kadru skaicius pas mane, imu fotika i lauka ir nei vieno kadro gal koki menesi unsure.gif

Grethen, as kaip supratau okuliaras( kaip pavadino B.Nomad) tai toks ratukas prie vaizdo ieskyklio o ne ant objektyvo. Kai ziuri i ieskikli suki ta ratuka, pas mane jis is virsaus desines ir tada pagal savo regejima nustatai vaizda. Panasiai kaip su ziuronais smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip ikelti foto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 20, 22:52)
Grethen, as kaip supratau okuliaras( kaip pavadino B.Nomad) tai toks ratukas prie vaizdo ieskyklio o ne ant objektyvo. Kai ziuri i ieskikli suki ta ratuka, pas mane jis is virsaus desines ir tada pagal savo regejima nustatai vaizda. Panasiai kaip su ziuronais smile.gif
Tai taip, nikone, koks pas mane, prier iieskokio toks slankiojantis i virsu i apacia daikciukas, kuris tikrai, kaip ziuronai smile.gif tik as nesuprantu kam jis skirtas, cia vos ne vietoj zoomo?
Atsakyti
Grethen, pritaikyti vaizdo ieskykli prie tavo regejimo biggrin.gif kaip suprantu, jei nauduoji autofokusa, nelabai tai aktualu, bet jei rankom fokusuoji, tada islenda visi regejimo trukumai (as negaliu fokusuoti pati nes siek tiek wacko.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 20, 23:11)
Grethen, pritaikyti vaizdo ieskykli prie tavo regejimo  biggrin.gif kaip suprantu, jei nauduoji autofokusa, nelabai tai aktualu, bet jei rankom fokusuoji, tada islenda visi regejimo trukumai (as negaliu fokusuoti pati nes siek tiek wacko.gif  biggrin.gif )
Aaaaa....dabar viskas aisku doh.gif jej kaip aciu, supratau smile.gif
as darir galvodavau kaip ten su blogu regejimu, kai pacios beveik geras, niekad problemu nebudavo smile.gif
Atsakyti
O si nuotrauka buvo fotkinta vienatves temai smile.gif
bet irgi nebuvo salygu sudalyvaut.. tai dalyvauju dabar laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 gegužės 2008 - 22:01
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 20, 11:08)
<...>Okuliaras, cia ta "skylute" pro kuria ziuri<..>

Aciukas as kai nepriezliba tai jau senai sita geri atradus smile.gif
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 20, 20:13)
Zuzu, padariau siandien keleta nuotraukyciu savo mintims paaiskinti, tai specialiai tau ryt idesiu (man visad su pavyzdziais aiskiau)

LAbai lauksiu 4u.gif
QUOTE(pliukšt @ 2008 05 20, 21:30)
4u.gif  kelios maniškės šiandieninės nuotraukos ax.gif 

Apie pirma Greethen parase o antra visiskai nekabina juoduliukai pries saule ax.gif
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 20, 22:59)
O si nuotrauka buvo fotkinta vienatves temai smile.gif

Labai patinka seseliai ant kalnu thumbup.gif man panasu i chalvos gabala... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 21 gegužės 2008 - 07:39