aš už pratęsimą, nėra prasmės už 3 foto balsuot.
Labukas
aš tai norėčiau kad pratęstume, gal irgi dar ką savaitgalį pamąstyčiau Tema tai superinė
Degute, Jurgita žadėjo nuorodą duot kur jos foto sudėtos gal gali paprašyt
aš tai norėčiau kad pratęstume, gal irgi dar ką savaitgalį pamąstyčiau Tema tai superinė
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 20, 20:39)
Gerai, vakare, kai ji pasirodys kompe, paklausiu
http://i18.photobuck...ux/IMG_1338.jpg
http://i18.photobuck...ux/IMG_1333.jpg
kelios maniškės šiandieninės nuotraukos
dar tik mokausi su nauju fotoaparatu susidraugaut. Šiandien atradau kas per gėris C;M; Av;Tv;P Instrukcija labai miniatiūrinė, tai vienur, tai kitur pažiūriu ir bandau eksperimentuot.
http://i18.photobuck...ux/IMG_1333.jpg
dar tik mokausi su nauju fotoaparatu susidraugaut. Šiandien atradau kas per gėris C;M; Av;Tv;P Instrukcija labai miniatiūrinė, tai vienur, tai kitur pažiūriu ir bandau eksperimentuot.
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 20, 17:47)
Grethen, as del tu 3 daiktu fotografavimo - tai siuliau fokusavima tobulint. O su okuliaru - kazkaip prisiminiau, kad anos vasaros pabaigoj ar Elina, ar kas kitas skundesi su fokusavimu turintis problemu, tai paaiskejo kad tas okuliaras, nenaudelis kaltas - va ir parasiau Kartais tai, kas atrodo sudetinga, pasirodo visai elementariai pataisoma (Ivertinus, kad as radau kaip reguliuojas diafragma tik po gero laiko gabalo, visai atsitiktinai, ir 7-8 kartus perskaityta instrukcija visai nepadejo Taigi, ne visad teorines zinios bei instrukcijos padeda iskart ir praktika ivaldyt, ypac po nekomplikuotos muilines )
As tai vis tiek nesurpantu kam tas okuliaras, kai ji stumdai, tai vaizdas arba arteja arba tolsta, bet ryskus tai jis visad ar skirtingom salygom ji vis stumdyt reik? nesuprantu as kam jis reikalingas. gal kas galit man kvaileliai buitiskai paasikinti? Papildyta:
QUOTE(pliukšt @ 2008 05 20, 22:30)
Nuotraukos idomios, bet pirmoje ryskumas antrame augale, o turetu buti arvirksciai, pirmasis issiliejes, blasko demesi. antroje irgi tas pats pirmas augalas ne i tema, reikejo ji israut kai fotkinai
As uz pratiesima kol kas paatostogauti noriu kazko tai sumazejo kadru skaicius pas mane, imu fotika i lauka ir nei vieno kadro gal koki menesi
Grethen, as kaip supratau okuliaras( kaip pavadino B.Nomad) tai toks ratukas prie vaizdo ieskyklio o ne ant objektyvo. Kai ziuri i ieskikli suki ta ratuka, pas mane jis is virsaus desines ir tada pagal savo regejima nustatai vaizda. Panasiai kaip su ziuronais
Grethen, as kaip supratau okuliaras( kaip pavadino B.Nomad) tai toks ratukas prie vaizdo ieskyklio o ne ant objektyvo. Kai ziuri i ieskikli suki ta ratuka, pas mane jis is virsaus desines ir tada pagal savo regejima nustatai vaizda. Panasiai kaip su ziuronais
QUOTE(Anasko @ 2008 05 20, 22:52)
Tai taip, nikone, koks pas mane, prier iieskokio toks slankiojantis i virsu i apacia daikciukas, kuris tikrai, kaip ziuronai tik as nesuprantu kam jis skirtas, cia vos ne vietoj zoomo?QUOTE(Anasko @ 2008 05 20, 23:11)
Grethen, pritaikyti vaizdo ieskykli prie tavo regejimo kaip suprantu, jei nauduoji autofokusa, nelabai tai aktualu, bet jei rankom fokusuoji, tada islenda visi regejimo trukumai (as negaliu fokusuoti pati nes siek tiek )
Aaaaa....dabar viskas aisku jej kaip aciu, supratau as darir galvodavau kaip ten su blogu regejimu, kai pacios beveik geras, niekad problemu nebudavo
O si nuotrauka buvo fotkinta vienatves temai
bet irgi nebuvo salygu sudalyvaut.. tai dalyvauju dabar
bet irgi nebuvo salygu sudalyvaut.. tai dalyvauju dabar
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 20, 11:08)
<...>Okuliaras, cia ta "skylute" pro kuria ziuri<..>
Aciukas as kai nepriezliba tai jau senai sita geri atradus
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 20, 20:13)
Zuzu, padariau siandien keleta nuotraukyciu savo mintims paaiskinti, tai specialiai tau ryt idesiu (man visad su pavyzdziais aiskiau)
LAbai lauksiu
QUOTE(pliukšt @ 2008 05 20, 21:30)
Apie pirma Greethen parase o antra visiskai nekabina juoduliukai pries saule
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 20, 22:59)
O si nuotrauka buvo fotkinta vienatves temai
Labai patinka seseliai ant kalnu man panasu i chalvos gabala...