Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 19, 21:06)
apie kokius konkursus cia kalbat? ir as noriu ax.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 05 19, 10:44)
Sveiki 4u.gif

Senokai berašiau... Tačiau tokį renginį norėtųsi paanonsuoti : http://www_light_lt/index.php?id=598
Galbūt norėsite sudalyvauti, ar tiesiog atvykti į Kauną, kur nuo rytojaus prasideda Kaunas Photo 2008.

IKI 4u.gif

Atsakyti
tai cia jus taikot i fotovaikai/mamos/teciai?
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 19, 19:38)
Radau dar viena sena.. bet nzn cia turbut tik man nostalgija kelianti  g.gif
kaipo mintis tokia galetu buti, bet isivaizduoju kitoki pateikima, o kokybes nuotraukoje visai nera smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 05 19, 20:50)
senas, metų senumo kadras (kai kam gal ir matytas)
Labai ainia santykiai thumbup.gif butnai turit sudalyvauti smile.gif
gaila, kad as ne kauniete, nors ir parodytgi netureciau ka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 19 gegužės 2008 - 21:55
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 19, 21:54)
Labai ainia santykiai  thumbup.gif butnai turit sudalyvauti smile.gif
gaila, kad as ne kauniete, nors ir parodytgi netureciau ka  ax.gif

tai aš irgi ne kaunietė bigsmile.gif e-mailas visur nukeliaus, o prizo, jei reiks, ir su traukiniu nuvažiuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara, puikus kadras! o jau vaikiuku israiska ir nuotaika - be zodziu smile.gif

Zuzu,

user posted image

Cia Nikon, bet manau, kad tau paaiskinimui tiks. Okuliaras, cia ta "skylute" pro kuria ziuri; pas mane Pentaxe virs jos yra toks "jungiklis" reguliuojantis kaip ryskiai matai vaizda. tai vat man pasireguliavus sita, pagerejo matymas, ir galiu tiksliau sufokusuot i tai ka noriu.
O bendru atveju - pabandyk ta triuka su pvz. 3 daiktais - is tos pat vietos fotografuojant bandyk sufokusuot i kiekviena atskirai - pirmas ryskus, kiti 2 tolimesni - neryskus, tada visdurinis ryskus, tada - paskutinis ryskus.
O gal dar kas pades su patarimais protingesniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 20 gegužės 2008 - 10:10
Ei, ar tik ne šnd baigiasi rakurso ND? Kur visi dingot? Kur nuotraukos?
Atsakyti
as irgi ka tik paziurejau ND - nugi liudesys... Man balandis nepavyko i rakursa, o kur visi kiti? gal reikia balsavima savaitei kelti jei kas bandytu?
Atsakyti
Sveiki, senokai rašiau... Darbų daug ir prie pc beveik nebūnu, todėl spėdavau tik pasiskaityti forumą. Ką jau kalbėti, kad laiko fotografuoti iš vis nėra.. verysad.gif Nors galva kaip tik pilna idėjų.
Pakomentuosiu man labiausiai patikusias foto: 4u.gif

Ca_girl - patiko "skraidančio vaiko" biggrin.gif foto idėja. Gal norėtųsi kaip kuriose kokio kitokio foto, bet iš tiesų idomiai žiūrisi.

Kaktuke
- su vaikučiu irgi labai patiko nuotrauka. Jei tik būtų ryškesnė, gražiau žiūrėtųsi. smile.gif Ir rėmelis, man gal norėtųsi kitokio. Bet čia jau reikėtų žiūrėti ir su kitais variantais, kad pasakyti tvirtą nuomonę.

Anasko - rožė ir apsilupusi siena man kaip tik kelia daug minčių bigsmile.gif Užkabino ta nuotrauka, sudžiuvusi rožė sena, siena sena.. jaučiasi romantika...

Sea
- nuotrauka su voveriuku nuostabi! wub.gif

Sansara
- man "Manevras" įdomi foto... Autobusas važiuoja į vieną pusę, moteris eina į kitą, o stulpas ramiausiai stovi vietoje. biggrin.gif Tik gal moters centravimas nelabai...
"Sudėtingi santykiai" puikiai žiūrisi. 4u.gif Nuotaikingas momentas pagautas.

Grethen - Nuotraukos "Kūno" tema. Visos labai patiko. Labiausiai gal trečioji. smile.gif

Degute - wow, kokios foto iš Trakų. wub.gif Nuostabu. Ir kodėl aš nepastebėjau nieko panašaus kai tenai lankiausi?
hihihi.gif Pirmąją nuotrauką kabinčiau ant sienos... Antroji tiesiog skleidžia vakaro vėsą, gerai atspindi nuotaiką.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 19, 23:58)
tai aš irgi ne kaunietė  bigsmile.gif e-mailas visur nukeliaus, o prizo, jei reiks, ir su traukiniu nuvažiuosiu  lotuliukas.gif
a sit kaip! maniau reik duotuoju momentu ten buti ax.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 20, 12:08)
O bendru atveju - pabandyk ta triuka su pvz. 3 daiktais - is tos pat vietos fotografuojant bandyk sufokusuot i kiekviena atskirai - pirmas ryskus, kiti 2 tolimesni - neryskus, tada visdurinis ryskus, tada - paskutinis ryskus.
O gal dar kas pades su patarimais protingesniais.
Uj kaip fain, as vis nesurpasdavau kam tas okuliaras, nors ir instrukcija skaiciaus, reiks praktiskai ismeginti wink.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 05 20, 16:52)
wow, kokios foto iš Trakų.  wub.gif  Nuostabu. Ir kodėl aš nepastebėjau nieko panašaus kai tenai lankiausi?
As lygiai ta pati pagalvojau.. verysad.gif
Atsakyti
Grethen, as del tu 3 daiktu fotografavimo - tai siuliau fokusavima tobulint. O su okuliaru - kazkaip prisiminiau, kad anos vasaros pabaigoj ar Elina, ar kas kitas skundesi su fokusavimu turintis problemu, tai paaiskejo kad tas okuliaras, nenaudelis kaltas - va ir parasiau smile.gif Kartais tai, kas atrodo sudetinga, pasirodo visai elementariai pataisoma 4u.gif (Ivertinus, kad as radau kaip reguliuojas diafragma tik po gero laiko gabalo, visai atsitiktinai, ir 7-8 kartus perskaityta instrukcija visai nepadejo blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taigi, ne visad teorines zinios bei instrukcijos padeda iskart ir praktika ivaldyt, ypac po nekomplikuotos muilines biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 20 gegužės 2008 - 15:52
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 20, 15:28)
as irgi ka tik paziurejau ND - nugi liudesys... Man balandis nepavyko i rakursa, o kur visi kiti? gal reikia balsavima savaitei kelti jei kas bandytu?

Nu ką, tylu ramu ND......
Pratęsiam savaitei dar? Iki gegužės 27 d 20:00 Lietuvos laiku smile.gif
Atsakyti
As uz Degutes pasiulyma, gal ka pavyks ir man sugalvoti... Kokia kitu nuomone? Kur Zveris, Elina ir kiti seniau matyti? na ir "seniokai" (kaip priespriesa naujokams 4u.gif ) galetu pasisakyt del ND
Zuzu, padariau siandien keleta nuotraukyciu savo mintims paaiskinti, tai specialiai tau ryt idesiu (man visad su pavyzdziais aiskiau)
Atsakyti