Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ojėzau, tikrai, horizontas griūna... reiks pataisyt... aš net nepastebėjau doh.gif
Atsakyti
Vataitau, čia iš serijos "ištiesiau ranką su fotiku, atsukau į save ir štai mes"? g.gif
nuotaika jaučiama, bet daugiau nieko. nei fono kokybės, medis įsimigęs tarp poros, juos tarsi išskirti bando, ir apšvietimas nelabai dėkingas. ši foto bus įsimintina tik judviem blush2.gif

Puriena, ačiū už nuorodą. 4u.gif ar bus tavo darbų toje parodėlėje nuo Light.lt?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 gegužės 2008 - 14:20
Getter, tikrai grazi mergina esat, bet pati nuotrauka man be "cinkelio" - kazkokio akcento ar idejos truksta, taciau nuotraukos kokybe patinka 4u.gif (nekreipkit demesio, as auto visvien nepadaryciau)

user posted image

Cia toks bandymas tema "vienas" - man kazkaip labai idomiai atrodes tos istrizos linijos.

Zuzu, tu cia apie fokusavima klausei - o tavo okuliaras gerai sureguliuotas? as cia kol geles kankinau vis kazkokios nesamones gaudavosi, viskas be fokuso. O tik sestadieni pastebejau, kad nureguliavau okuliara i kita puse; tai man viskas netiksliai matesi, ir vis ant rankinio fokusuojant nugrybaudavau...
Atsakyti
sansara, čia viena iš senesnių foto. Nu tikrai, gal ir nieko ji neverta. su kritika visiškai sutinku. varčiau fotkes ir kažkuo šita užkliuvo tuo metu. Patiko jos nuotaika tą akimirką, tai ėmiau ir įdėjau.... Kitąkart atidžiau pati įvertinsiu prieš dėdama į forumą blush2.gif
Atsakyti
Getter, vaiko emocija tikrai stipri, bet su ps tikrai perssitengta, fonas traukia demesi, matosi kvadratai, nzn kokia funkcija cia buvo naudota, bet manau ne blur, o blurint butu geriausias variantas smile.gif

O portretas man asmeniskai tikrai pats geriausias jau is anksciau rodytu, turi cinkelio smile.gif

Vaitaitau, labai atsiprasau, bet viena prastesniu nuotrauku i seimos albumeli smile.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 19, 17:40)
Cia toks bandymas tema "vienas" - man kazkaip labai idomiai atrodes tos istrizos linijos.
Man patinka 4u.gif tik noretus aiskesnio fokuso balandely ir mazesnes ryskumo zonos. bet pati mintis, kompozicija man super
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 19, 14:06)
Puriena, ačiū už nuorodą.  4u.gif ar bus tavo darbų toje parodėlėje nuo Light.lt??  blush2.gif

Ačiū, Sansara, kad domiesi 4u.gif Labai šauni tavo bėgiko nuotrauka. Baltai pavydu tokio kadro smile.gif Bandyk dalyvauti vaikų nuotraukų konkurse su ja mirksiukas.gif O parodoje tai bus keletas ir mano darbų iš vaikų darželio serijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 19 gegužės 2008 - 17:18
QUOTE(Getter @ 2008 05 19, 11:14)
Dar vienas autoportretas kurio neparodžiau  blush2.gif

Man lyg biski noretusi daugiau erdves, "daugiau seveliuros", ranka net nzn... g.gif lyg noretusi matyt, bet kazin ar tada ji neatrodytu labai didele mastau.gif (pirma mintis paziurejus: oho kokie papai lotuliukas.gif cia mano kaip bepapes pastebejimas blush2.gif )
QUOTE(Puriena6 @ 2008 05 19, 11:44)
Galbūt norėsite sudalyvauti, ar tiesiog atvykti į Kauną, kur nuo rytojaus prasideda Kaunas Photo 2008.

Kiek pamenu, ponicka, ejai kursus light? Pas Mindauga? As ziurinejau kursus, jo buhaltere prigyre man labai geri kursai ir tik 200lt doh.gif paziurejau jo psl kad biski brangiau hihihi.gif
QUOTE(Vataitau @ 2008 05 19, 12:35)
Aš irgi noriu įdėti vieną portretą. "Dviese"... smile.gif

Dbr nepamenu ar pirmam psl ar bloge maciau apie tokius portretukus "is istiestos rankos"... kad susidaro dideles nosies ir mazu ausu efektas.. dar karta paziurek i foto smile.gif
pvz.:
user posted image
(cia dar nukirpta ranka nuotraukoje buvo tongue.gif apie fokusa- be komentaru doh.gif )
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 19, 16:40)
Zuzu, tu cia apie fokusavima klausei - o tavo okuliaras gerai sureguliuotas? as cia kol geles kankinau vis kazkokios nesamones gaudavosi, viskas be fokuso. O tik sestadieni pastebejau, kad nureguliavau okuliara i kita puse; tai man viskas netiksliai matesi, ir vis ant rankinio fokusuojant nugrybaudavau...

a su kuo tas okuliaras valgomas? lotuliukas.gif kaimas as blush2.gif nu tikrai nzn kas tas yr...

Radau dar viena sena.. bet nzn cia turbut tik man nostalgija kelianti g.gif
user posted image
ir dar seselis grazuolis doh.gif sh..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 19 gegužės 2008 - 17:40
QUOTE(Puriena6 @ 2008 05 19, 16:45)
Ačiū, Sansara, kad domiesi 4u.gif  Labai šauni tavo bėgiko nuotrauka. Baltai pavydu tokio kadro smile.gif Bandyk dalyvauti vaikų nuotraukų konkurse su ja mirksiukas.gif  O parodoje tai bus keletas ir mano darbų iš vaikų darželio serijos.

taip ir pagalvojau, kad bus iš darželio kelios foto 4u.gif šaunu ir smagu, kai tavo foto demonstruojamos thumbup.gif
galvoju jau apie kelias foto į konkursą. blush2.gif
viena iš jų ši blush2.gif kadangi gavau mergytės mamos leidimą, drąsiai galėsiu dabar siųsti thumbup.gif senas, metų senumo kadras (kai kam gal ir matytas)

"sudėtingi santykiai"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 18, 22:22)
Pradzioj reiktu persiskaityti instrukcija 4u.gif
Nemanau, kad skaitant si foruma kas yra diafragma ar ekspozicija, o instrukcijoj viskas aiskiai ir drutai parasyta. taip pat galima pasiskaitineti blog'e, maciau ten daug informacijos. as ir pati dar nelabai domejausi  blush2.gif

Stengiuosi skaityt dometis, bet kol kas ne kaip sekasi blush2.gif
Atsakyti
Sansara, labai gera nuotrauka, atsimenu ją kuo puikiausiai spalvotame variante thumbup.gif Būtinai siųsk ją, bet būtinai ir "maratoną"siųsk. Ji neeilinė!

Žūžū, light.lt kursai kainuoja 500lt. Šiaip tikrai naudingi, jei kažką žiūrinėji.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 17, 10:28)

sea_ labai šiltas ir smagus kadras. kaip iš atviruko  mirksiukas.gif man labai patinka ir kuo toliau, tuo labiau. (su dukriuku balkone)
voveriukas tavo irgi super. tik kadravimo irgi kito norisi.

Aciu labai 4u.gif "Sudetingi santykiai" jau seniau labai patiko ir labai patinka thumbup.gif

Degute, tavo peizazas nuostabus thumbup.gif

Vataitau, labai kokybiska ritmo nuotrauka 4u.gif

Getter, tikrai grazi moteris esi 4u.gif
Bald.nomad manes nekabina balandzio nuotrauka 4u.gif

Atsakyti
apie kokius konkursus cia kalbat? ir as noriu ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti