ojėzau, tikrai, horizontas griūna... reiks pataisyt... aš net nepastebėjau
Vataitau, čia iš serijos "ištiesiau ranką su fotiku, atsukau į save ir štai mes"?
nuotaika jaučiama, bet daugiau nieko. nei fono kokybės, medis įsimigęs tarp poros, juos tarsi išskirti bando, ir apšvietimas nelabai dėkingas. ši foto bus įsimintina tik judviem
Puriena, ačiū už nuorodą. ar bus tavo darbų toje parodėlėje nuo Light.lt??
nuotaika jaučiama, bet daugiau nieko. nei fono kokybės, medis įsimigęs tarp poros, juos tarsi išskirti bando, ir apšvietimas nelabai dėkingas. ši foto bus įsimintina tik judviem
Getter, tikrai grazi mergina esat, bet pati nuotrauka man be "cinkelio" - kazkokio akcento ar idejos truksta, taciau nuotraukos kokybe patinka (nekreipkit demesio, as auto visvien nepadaryciau)
Cia toks bandymas tema "vienas" - man kazkaip labai idomiai atrodes tos istrizos linijos.
Zuzu, tu cia apie fokusavima klausei - o tavo okuliaras gerai sureguliuotas? as cia kol geles kankinau vis kazkokios nesamones gaudavosi, viskas be fokuso. O tik sestadieni pastebejau, kad nureguliavau okuliara i kita puse; tai man viskas netiksliai matesi, ir vis ant rankinio fokusuojant nugrybaudavau...
Cia toks bandymas tema "vienas" - man kazkaip labai idomiai atrodes tos istrizos linijos.
Zuzu, tu cia apie fokusavima klausei - o tavo okuliaras gerai sureguliuotas? as cia kol geles kankinau vis kazkokios nesamones gaudavosi, viskas be fokuso. O tik sestadieni pastebejau, kad nureguliavau okuliara i kita puse; tai man viskas netiksliai matesi, ir vis ant rankinio fokusuojant nugrybaudavau...
sansara, čia viena iš senesnių foto. Nu tikrai, gal ir nieko ji neverta. su kritika visiškai sutinku. varčiau fotkes ir kažkuo šita užkliuvo tuo metu. Patiko jos nuotaika tą akimirką, tai ėmiau ir įdėjau.... Kitąkart atidžiau pati įvertinsiu prieš dėdama į forumą
Getter, vaiko emocija tikrai stipri, bet su ps tikrai perssitengta, fonas traukia demesi, matosi kvadratai, nzn kokia funkcija cia buvo naudota, bet manau ne blur, o blurint butu geriausias variantas
O portretas man asmeniskai tikrai pats geriausias jau is anksciau rodytu, turi cinkelio
Vaitaitau, labai atsiprasau, bet viena prastesniu nuotrauku i seimos albumeli
O portretas man asmeniskai tikrai pats geriausias jau is anksciau rodytu, turi cinkelio
Vaitaitau, labai atsiprasau, bet viena prastesniu nuotrauku i seimos albumeli
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 19, 17:40)
Man patinka tik noretus aiskesnio fokuso balandely ir mazesnes ryskumo zonos. bet pati mintis, kompozicija man superQUOTE(Sansara @ 2008 05 19, 14:06)
Ačiū, Sansara, kad domiesi Labai šauni tavo bėgiko nuotrauka. Baltai pavydu tokio kadro Bandyk dalyvauti vaikų nuotraukų konkurse su ja O parodoje tai bus keletas ir mano darbų iš vaikų darželio serijos.
QUOTE(Getter @ 2008 05 19, 11:14)
Dar vienas autoportretas kurio neparodžiau
Man lyg biski noretusi daugiau erdves, "daugiau seveliuros", ranka net nzn... lyg noretusi matyt, bet kazin ar tada ji neatrodytu labai didele (pirma mintis paziurejus: oho kokie papai cia mano kaip bepapes pastebejimas )
QUOTE(Puriena6 @ 2008 05 19, 11:44)
Galbūt norėsite sudalyvauti, ar tiesiog atvykti į Kauną, kur nuo rytojaus prasideda Kaunas Photo 2008.
Kiek pamenu, ponicka, ejai kursus light? Pas Mindauga? As ziurinejau kursus, jo buhaltere prigyre man labai geri kursai ir tik 200lt paziurejau jo psl kad biski brangiau
QUOTE(Vataitau @ 2008 05 19, 12:35)
Aš irgi noriu įdėti vieną portretą. "Dviese"...
Dbr nepamenu ar pirmam psl ar bloge maciau apie tokius portretukus "is istiestos rankos"... kad susidaro dideles nosies ir mazu ausu efektas.. dar karta paziurek i foto
pvz.:
(cia dar nukirpta ranka nuotraukoje buvo apie fokusa- be komentaru )
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 19, 16:40)
a su kuo tas okuliaras valgomas? kaimas as nu tikrai nzn kas tas yr...
Radau dar viena sena.. bet nzn cia turbut tik man nostalgija kelianti
ir dar seselis grazuolis sh..
QUOTE(Puriena6 @ 2008 05 19, 16:45)
Ačiū, Sansara, kad domiesi Labai šauni tavo bėgiko nuotrauka. Baltai pavydu tokio kadro Bandyk dalyvauti vaikų nuotraukų konkurse su ja O parodoje tai bus keletas ir mano darbų iš vaikų darželio serijos.
taip ir pagalvojau, kad bus iš darželio kelios foto šaunu ir smagu, kai tavo foto demonstruojamos
galvoju jau apie kelias foto į konkursą.
viena iš jų ši kadangi gavau mergytės mamos leidimą, drąsiai galėsiu dabar siųsti senas, metų senumo kadras (kai kam gal ir matytas)
"sudėtingi santykiai"
QUOTE(Grethenn @ 2008 05 18, 22:22)
Pradzioj reiktu persiskaityti instrukcija
Nemanau, kad skaitant si foruma kas yra diafragma ar ekspozicija, o instrukcijoj viskas aiskiai ir drutai parasyta. taip pat galima pasiskaitineti blog'e, maciau ten daug informacijos. as ir pati dar nelabai domejausi
Nemanau, kad skaitant si foruma kas yra diafragma ar ekspozicija, o instrukcijoj viskas aiskiai ir drutai parasyta. taip pat galima pasiskaitineti blog'e, maciau ten daug informacijos. as ir pati dar nelabai domejausi
Stengiuosi skaityt dometis, bet kol kas ne kaip sekasi
Sansara, labai gera nuotrauka, atsimenu ją kuo puikiausiai spalvotame variante Būtinai siųsk ją, bet būtinai ir "maratoną"siųsk. Ji neeilinė!
Žūžū, light.lt kursai kainuoja 500lt. Šiaip tikrai naudingi, jei kažką žiūrinėji.
Žūžū, light.lt kursai kainuoja 500lt. Šiaip tikrai naudingi, jei kažką žiūrinėji.
QUOTE(Sansara @ 2008 05 17, 10:28)
sea_ labai šiltas ir smagus kadras. kaip iš atviruko man labai patinka ir kuo toliau, tuo labiau. (su dukriuku balkone)
voveriukas tavo irgi super. tik kadravimo irgi kito norisi.
Aciu labai "Sudetingi santykiai" jau seniau labai patiko ir labai patinka
Degute, tavo peizazas nuostabus
Vataitau, labai kokybiska ritmo nuotrauka
Getter, tikrai grazi moteris esi
Bald.nomad manes nekabina balandzio nuotrauka