Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip teisingai rinktis aprangą?

Man tai buna,kad batus nusiperku per mazus arba per didelius doh.gif Ir kaip uzvakar nusipirkau per mazus batelius,dabar lakstau per parduotuves ir ieskau tokiu pat didesnes ismeros doh.gif Ir reikes juos priduoti jei priims,o jei ne tai kankinsiuosi doh.gif
Atsakyti

B8tent taip ir reikia pirkti drabužius - apmąstant, ko spintoje reikia, kad tiktų likusiems drabužiams drinks_cheers.gif
.Pvz aš turiu juodus klasikinius šortukus, pilkus šortus, sidabrinius siaurus džinsus (nesijuokite, draugė iš londono parvežė, pareiškusi, kad ten paskutinis mados klyksmas lotuliukas.gif ), bet nieko nenešiojau, nes neturėjau su kuo derinti. Bet viena forumietė prirodė man nuotraukų su tokiais drabužiais ir man beliko nusipirkti baltus marškinius - trumpomis vos pūstomis rankovytėmis, perjuosti šilkiniu dirželiu thumbup.gif Žodžiu "prie visko", o svarbiausia - prie to, ko nenešiojau, bet man tiko ax.gif

Dabar ieškau baltos rankinės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sliekelis @ 2008 05 13, 16:00)
Tokia problema ir man labai pazystama blush2.gif  tikrai buna kad nusiperku koki daikta ir po to nebepatinka jis, ir grauziuos kam pirkau ir pan. bet po kiek laiko kazkaip vel issitraukiu, ir pradeda patikti, galbut tiesiog turi ateiti tinkamas laikas nesioti 4u.gif

va ir man daznai taip buna blush2.gif , tikriausia reikia laiko apsiprasti su nauju daiktu, nors viena mano drauge, tai net nusipirkusi naujus batus, su jais parvyksta namo, o senieji maiselyje ideti parkeliauja smile.gif , cia matyt dar nuo charakterio priklauso biggrin.gif
Atsakyti
man irgi gana pazistama problema... spinta luzta nuo visaukiausiu nauju dalykeliu, bet tik nedidele dali ju nesioju... pastaruoju metu jauciu, kad pradejau dazniau nestis namo tinkancius patinkancius ir veliau nesiojamus rubelius.
Pradejau nuo:

- aiskiai sau isivardinau savo trukumus ir privalumas (nes net madingiausias/originaliausias/graziausiais daiktas nepasleps trukumu) ir prisiekiau sau, kad nepirksiu man pagal figura netinkanciu drabuziu ir butinai atkreipsiu demesi i daiktus kurie paryskintu privalumus
- isigijau universaliu klasikiniu drabuzeliu, tam , kad tuos originaliuosius paskui galeciau priderinti (pvz.juodas golfas, palaidines ir pan.)
- pradejau sekti mados tendecijas, kad pati susidaryciau nuomone apie madingus dalykus (style.com gali pamatyti visas ateinancias kito sezono kryptis)
- pradejau i parduotuves eiti TIK su draugemis (kuri laika, kol ipratau pati suprasti kas tinka o kas ne)...
- pradejau siudintis drabuzelius pagal patikusius modelius, nes kada zinai savo privalumus ir trukumus, matai grazu modeli ir dar madinga, gali oho kokiu dalykiu prisisiuti... (tik su siuvejom cia beda dazniausiai buna ir laiku - nes labai ilgai jau trunka viskas)

jauciu, kad pradejus siuos dalykus labiau pataikau i desimtuka pirkadama kokius drabuzelius..
Atsakyti
Dubby, drinks_cheers.gif , reikia iprasti pirkti tai, kas TAU tinka, mano spinta per kelis menesiu prisipilde tiek, kad jau tikraja zodzio prasme luzo karta doh.gif , o apsirengti neturiu ka blush2.gif biggrin.gif , todel kad taip pat perkuosi kartais ne tai, kas tinka, bet kas labai madinga, bet man nei labai tinka, nei patinka ax.gif , sakiau kuria nors diena darysiu tvarka ir be gailescio salinsiu tai ko nenesioju, bet tik kabo kaip papuosalas, kad net ir su etiketemis dar. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 05 14, 13:15)
as paprastai naudoju metoda - pasimatuoji ir galvoji ar pirkti, nusifotagrafuoji,

Parduotuvėje? O konsultantės kreivai nežiūri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ochra @ 2008 05 19, 19:55)
Parduotuvėje? O konsultantės kreivai nežiūri? biggrin.gif

as kartais irgi nusifotkinu, nieks nemato gi kai ten i kabina nulindus fotkiniesi biggrin.gif
Atsakyti
Spinta pilna rūbų, bet kad bėda jog turiu tokiu numylėtinių kurios nešioju vos nekasdieną. Kol nesudėviu. flirt.gif O pirkdama veduosi sūnų 10m. Va jis mano kritikas. Tai kai abu geros nuotaikos tai ir prisiperkame.
Atsakyti
[QUOTE]todel kad taip pat perkuosi kartais ne tai, kas tinka, bet kas labai madinga, bet man nei labai tinka, nei patinka ax.gif

Vat ir as stengiuos pirkti,atrodo madingus daiktus,o paskui nebenoriu juos nesioti.atrodo,kad negrazu,gal reikia prie mados man priprasti.uztat man VISADA graziai atrodo tie gofukai,dzinsai paprasti biggrin.gif zinau,tai klasika ir tai yra grazu,bet kai nesioji tai kiekviena diena,tik keiti spalvas mazdaug,tai norisi kazko originalesnio isigyti.kaip cia viena sm pasake,reikia labai daig drabuziu ir aksesuaru tureti,o jei viena kita drabuzi turesi,nelabai turesi prie ko ji priderinti.gal ji teisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionchik: 19 gegužės 2008 - 20:56
mano patarimas būtų iškart stengtis pirkti KOMPLEKTĄ.
man kartais nutinka, kad va, patiko sijonas, capt ir nusipirkau. po kiek laiko žiūriu -- o prie ko man jį užsidėt? nei batelių tinkamų, o ir švarkelio gal reikėtų. prie to netinka, prie ano irgi nesižiūri.
dėl to stengiuos dabar nusipirkti keletą drabužių iškart, kurie derėtų tarpusavyje. 4u.gif
Atsakyti
hmm.. o gal reikia savo spintu turinio ispardavima koki suorganizuot... galetume visos savo daiktelius grazius taciau nenesiojamus sunesti.. ir ziurek - gal kam tai butu kaip tik tai ko labai ilgai ieskojo.... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Shokoladine @ 2008 05 13, 15:10)
As tai tureciau toki patarima - kai renkiesi drabuzi, visad apmastyti, su kuo ir prie ko ji nesiosi.

drinks_cheers.gif labai geras patarimas.

aš taip pat dažnai nusiperku rūbą kurį tenka kam nors atiduot verysad.gif

stengiuosi pirkti universalesnius modelius, paprastesnius drabužius, vienodesnio stiliaus, nes būna taip kad rūbai lyg ir tiktų, bet viršus sportinis, sijonas romantiškas, o batai išvis ne į temą lotuliukas.gif
Atsakyti