[quote=zose123,2008 05 20, 11:18]
[quote=Rola,2008 05 20, 10:15]
Laba
,
Nesurantu, kaip galima noreti arba nenoreti, man po 3 nesivystanciu cia kazkaip nesuprantamai, jei nera kitaip sanco susilaukti vaiku, tai cia jau eina klausimas nori ar nenori vaiku, o ne vaistu, na as cia apie save samprotauju.
as dabar visko bijau, vaistu, ligu, isgasciu, blogu sapnu... as jau turiu sunu , kuris gime su didelem ligelem, todel bijau visko kas gali pakenkti mano busimam leliukui, nenoriu patirti daugiau niekad to, ka patyriau su pirmu vaiku, mes ji mylim visi be proto, bet tiesiog gaila vaiko, kiek jis iskente, tiesiog nenoriu, kad pvz, is vyro gimines sakytu, va , be vaistu gyvent negali, nescia gere leidosi ir vel vaikas nesveikas, todel apie tai su niekuo nekalbu, ir zino labai mazai zmoniu, tik patys artimiausi, ir jie mane palaiko, nors irgi bijo, nesvarbu , zmoniu yra visokiu, ir nevisada mus supa tik geri ir suprantantys . zinoma as naudosiu vaistus , nes leliuko jau laukem senai ir persileidimu turejau, klausysiu ir darysiu viska ka sakys gydytojai, bet svarbiausiai, kad gimtu sveikas vaikas, ir tikiuosi , kad mes visos isnesiosim ir pagimdysim sveikus, stiprius leliukus
[/quote]
Bet kiek suprantu pirmas vaikelis isnesiotas be vaistuku? Reikia nusiteikti, kad viskas bus gerai, mums visoms cia uzeina baimiu, kad ir dabar man vel baisu, laukiu echoskopo, nes nieko nejauciu ir bijau...