Mamituke, nuoširdžiausi sveikinimai
Mums visoms labai įdomu kaip tau sekės. o kodėl galvoji, kad A skaito Jei nesunku parašyk ir man savo gimdymo istoriją
Dideliausi sveikinimai sulaukus sūnelio
kaip jūs jaučiatės? Ar jau namie?
kaip jūs jaučiatės? Ar jau namie?
QUOTE(mamituke @ 2008 05 18, 14:52)
sveikos
kai prisidaviau po valandos nubego vandenys ir isvaziavau gimdyti
Papildyta:
pagimdziau berniuka ir esu labai laiminga.
kai prisidaviau po valandos nubego vandenys ir isvaziavau gimdyti
Papildyta:
pagimdziau berniuka ir esu labai laiminga.
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI SULAUKUS SAVO STEBUKLĖLIO
Rytas labas!
ryte voz pasikeliau, uzspaude sedmenini nerva, vos is darzelio parsivilkau. uzejau pas gine, tai liepe Ca pagerti gerom dozem. tepti leido tepalais, maziuko sirdute paklausem su aparaciuku, viskas gerai
kaip jusu klubai ir kryzkauliai, ar skauda? sake kaulai neturetu judeti, kaip yra iprasta manyti
kodel ryskina raides? as ju neryskinu...
ryte voz pasikeliau, uzspaude sedmenini nerva, vos is darzelio parsivilkau. uzejau pas gine, tai liepe Ca pagerti gerom dozem. tepti leido tepalais, maziuko sirdute paklausem su aparaciuku, viskas gerai
kaip jusu klubai ir kryzkauliai, ar skauda? sake kaulai neturetu judeti, kaip yra iprasta manyti
kodel ryskina raides? as ju neryskinu...
[COLOR=blue] Mamituke,DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SUSILAUKUS SUNELIO
As jau susitaikiau su klubu skausmais,niekas nepadeda,nei tepalai,nei baseinas.Kai pagimdysiu tada praeis.
As jau susitaikiau su klubu skausmais,niekas nepadeda,nei tepalai,nei baseinas.Kai pagimdysiu tada praeis.
Sveikos
Dideliausi, nuoširdžiausi sveikinimai naujai mamytei Ir mažąjam žmogiukui
Pas mane irgi būna skausmai klubuose, bet tik miegant ant vieno šono ilgai, tada kai verčiuosi ant kito - toks geliantis skausmas suima, kad turiu keletą minučių ant nugaros pagulėti, ir praeina, ir taip kiekvieną kart verčiantis bet nieko, pakeliamas tas skausmelis, aš labiau pergyvenu ant nugaros guliu, bet kol kas tai man viena patogiausių padėčių, tik žinodama kad negerai, nepiknaudžiauju...
Minte - o tu dar ant nugaros gali gulėti
p.s. tiesa, kiek ir kokių siūliukų pirkai pledukui megzti ir kiek akių užmetei, arba kiek cm išmatavimai bus ai tiesa, dar kiek už siūliukus mokėjai ir kur pirkai, aš nusipirkau merinosos vilnos pabandymui, bet labai nepigiai gautųsi
Dideliausi, nuoširdžiausi sveikinimai naujai mamytei Ir mažąjam žmogiukui
Pas mane irgi būna skausmai klubuose, bet tik miegant ant vieno šono ilgai, tada kai verčiuosi ant kito - toks geliantis skausmas suima, kad turiu keletą minučių ant nugaros pagulėti, ir praeina, ir taip kiekvieną kart verčiantis bet nieko, pakeliamas tas skausmelis, aš labiau pergyvenu ant nugaros guliu, bet kol kas tai man viena patogiausių padėčių, tik žinodama kad negerai, nepiknaudžiauju...
Minte - o tu dar ant nugaros gali gulėti
p.s. tiesa, kiek ir kokių siūliukų pirkai pledukui megzti ir kiek akių užmetei, arba kiek cm išmatavimai bus ai tiesa, dar kiek už siūliukus mokėjai ir kur pirkai, aš nusipirkau merinosos vilnos pabandymui, bet labai nepigiai gautųsi
lauralin, o kaip tu laikais? Retas svečias čia pas mus esi.... Ar jauti kokius atrėjančio gimdymo požymius? Kur ir pas ką nusprendei gimdyti? Pagal savaitėles dabar tavo eilė, jei aš tavęs neaplenksiu ...
sveikos merginos, as vis su tais klausimais del vaistu. ar jus truputi nuleidziat vaistu, kad iseitu oras is svirksto? ir kartais kai leidziuosi visai neskauda, o kita karta net labai, nesuprantu nuo ko tai priklauso, juk tie patys lasiniai?
ir dar noriu paklausti kokius pirmus tyrimus daret, kas priklauso?
QUOTE(zose123 @ 2008 05 19, 14:23)
sveikos merginos, as vis su tais klausimais del vaistu. ar jus truputi nuleidziat vaistu, kad iseitu oras is svirksto? ir kartais kai leidziuosi visai neskauda, o kita karta net labai, nesuprantu nuo ko tai priklauso, juk tie patys lasiniai?
Laba ,
Clexane tai parasyta, kad nenuleisti oro, fraxiparine irgi man atrodo, bet fraxiparine as biskuti nuleisdavau. Kad skauda nieko tokio, viena karta vienur, kita karta kitur pataikai, svarbu kad nebutu alergijos, kad berimas nebutu kaip nusidilginus.
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 05 19, 12:29)
lauralin, o kaip tu laikais? Retas svečias čia pas mus esi.... Ar jauti kokius atrėjančio gimdymo požymius? Kur ir pas ką nusprendei gimdyti? Pagal savaitėles dabar tavo eilė, jei aš tavęs neaplenksiu ...
Na dar tau Diija ankstoka, Lauralin jau galetu ridentis
QUOTE(zose123 @ 2008 05 19, 13:23)
Dėl vaistų leidimo - aš tai stengiuosi orą nuleisti, bet taip kad vaisukų nenuleisčiau, t.y. dozė nesumažėtų. Man atrodo,kad net informaciniame lapelyje rašo,kad net nebūtina oro nuleisti, taip kad geriau jau truputėlį oro tegu lieka, negu kad vaisukus laistyti pro šalį. Skausmas priklauso nuo to kur pataikai - čia tik tau taip atrodo, kad lašiniai vienodi, o jie toli gražu ne vienodi - išvagoti kapiliarų ir t.t... stenkis leistis į vis naują vietą, kuriuoje dar neleista, nes dažnai leidžiant atsiranda guzeliai, tai paskui į tuos guzelius antrą kartą pateikius sunkiau vaistai išsivaikšto. Paskui pati pamatysi - vieni leidimai bus nematomi, po kitų dygs mėlynės ar gumbai ir viskas čia natūralu. Aišku geriausia, kai pataikai į tokią vietą, kai nieko nelieka, bet ne visada taip gaunasi.
Uzeina tokie maudimai kaip per mmm,bet vis dar nereguliarus,tai nezinau kiek dar tempsiu ir kartais pykina.Dabar ypatingai ilgai tos dienos eina Su niekuo nesitariau pas ka gimdyt,bus matyt,bet jauciu,kad viskas gerai bus. Vis ka nors dirbu namie,kad greiciau prasidetu,tai grindis plaunu,tai zole pjaunu,bet niekas nepadeda
QUOTE(zose123 @ 2008 05 19, 14:23)
As tai nuleidziu ora,nors raso,kad nereikia.Man irgi vis darosi skausmingesni leidimai.Bet jau ipratau.Pirmi kartai visai neskausmingi budavo.Dabar tai ,kad ir kur bepataikau-lieka melynes.Baisios.Idomu kodel .Tik pora sykiu i kraujagysle pataikiau ir bego kraujukas.O kitus-tai ne,bet melynes visada lieka.
Man tai galva vis skauda .Kasdien.Nebezinau nei ka daryt
Tyrimu tai daug-bendras kraujo,gliukoze,AIDS,Sifilis,kraujo grupe ir rezus faktorius,slapimo tyrimas.Tai tie jei poliklinikoj-nemokami.Dar mokami-citomegalo virusas,toksoplazmoze,dar vat ir raudoniukes liepe pasidaryt.
Dar vat naujai gavau-protrombinas,fibrinogenas,APTT,INR(cia del to,kad leidziuosi vaistus ir nekaip jauciuosi).Ju gal jei gerai jautiesi-ir neskirs.
Ir aplamai kitoms gal kitaip?