Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 16, 14:29)
Nu lygtais neparasei,o gal as praleidau,maniau,kad si penktadieni tik gausi.Nu tai tai tu man dar syki pasakyk(nes klausei,bet,kad tikrai negavau atsakymo  blush2.gif ,arba jei praleidau-sorry!Gal kaip  nestuke.gif -atleidziama  blush2.gif )-tai kiek tiksliai savaiciu dareisi genetini tyrima?Ir dar tada prie to paties-per kiek dienu suzinojai kraujo tyr.rezultatus?O nuotraukyciu ten galima gauti? blush2.gif
Ir sveikinimai su puikiais rezultatais! 4u.gif
Papildyta:

Kaip faina?O tas JAU-tai cia reiskia,kad jau ligoninej ar jau pagimde? blush2.gif

Kiek suprantu pagimde biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 05 16, 14:31)
gavome 4 nuotraukytes, lialiaus ir vyriskumo irodimo mirksiukas.gif
buvom 3dieni, 5dieni apie 17-18 val galejau skambinti del atsakimo, bet paskambinau sestadieni, nes buvo darbo diena. pasake viskas gerai, nors skaiciuku neprisimene, buvo ne kabinete gyd. taip kad ramiakas, ateiti po 2 men kartotinam echo. ziures inkstukus ir dar kazka mastau.gif
viskas chiki, jokiu riziku ar pretenziju lialiui nera! bigsmile.gif

JAU sakyciau pagimde berniuka!

Keliu savaiciu tau pimpaliuka pamate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 16, 14:41)
Kiek suprantu pagimde  biggrin.gif
Papildyta:
Keliu savaiciu tau pimpaliuka pamate  biggrin.gif

15 sav 6d pagal mmm, 15 sav 4d pagal ju echo. vartesi jisai ir mane varte, tai nutaike kelis rakursus biggrin.gif kad 100 proc "ne otvalitsa"

as kaip paziuriu plaukioja tos pora dienu pirmyn-atgal, itariu del to kad vasaris turejo 29d. tai liniuotes grybauja, tai ju skaiciavimai... bet atitinkam ir gerai.
Atsakyti
Aciu,Karvute, 4u.gif
Tai mums irgi bus panasiai tiekpat laiko kai eisim,tai gal ir mums ka matys smile.gif .O po 2men.tai cia visoms daro echo?Ar cia tik po blatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 16, 15:00)
Aciu,Karvute, 4u.gif
Tai mums irgi bus panasiai tiekpat laiko kai eisim,tai gal ir mums ka matys  smile.gif .O po 2men.tai cia visoms daro echo?Ar cia tik po blatu   blush2.gif

visoms biggrin.gif jau kai papuolei, tai prasom tikrintis iki galo! biggrin.gif

iki vakaro!
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 16, 12:19)
Parašiau Mamitukei sms, ir gavai atsakyma JAU     wub.gif

bigsmile.gif JAU? Jau pagimdė? Parašyk dar žinutę ir išsaiškint viską smulkiau blush2.gif labai jau mes čia nerimstam ir norim naujienų..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 16, 16:42)
bigsmile.gif  JAU? Jau pagimdė? Parašyk dar žinutę ir išsaiškint viską smulkiau  blush2.gif  labai jau mes čia nerimstam ir norim naujienų.....  biggrin.gif

Aha,labai nekantraujam blush2.gif .Kada,kiek svere ir t.t. smile.gif .Kad jau galetume sveikinti! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 16, 16:42)
bigsmile.gif  JAU? Jau pagimdė? Parašyk dar žinutę ir išsaiškint viską smulkiau  blush2.gif  labai jau mes čia nerimstam ir norim naujienų.....  biggrin.gif

Viska papasakos pati, kantrybes biggrin.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 16, 20:16)
Viska papasakos pati, kantrybes  biggrin.gif  flirt.gif

Oi kaip laukiam laukiam soske.gif wub.gif
assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 16 gegužės 2008 - 21:12
mamituke aūūūūūūūūū ploja.gif greičiau sugrįžk ir pasakok naujienas!!!!! Jau taaaaaip nekantru..... blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(mamituke @ 2008 05 13, 14:38)
Sveikutes  mirksiukas.gif
prisiduodu as dar 2 in 1  smile.gif

kai prisidaviau po valandos nubego vandenys ir isvaziavau gimdyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 05 18, 11:07)
mamituke aūūūūūūūūū  ploja.gif greičiau sugrįžk ir pasakok naujienas!!!!! Jau taaaaaip nekantru.....  blush2.gif

pagimdziau berniuka ir esu labai laiminga.

jai kokiu yra klausimu del gimdymo ar kaip man buvo ir t.t rasykit i AZ viska papasakosiu smile.gif

Viesai nenoriu rasyt turbut suprant, kad A skaito
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 05 18, 14:52)
sveikos  4u.gif
kai prisidaviau po valandos nubego vandenys ir isvaziavau gimdyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

jai kokiu yra klausimu del gimdymo ar kaip man buvo ir t.t  rasykit i AZ viska papasakosiu  smile.gif

Viesai nenoriu rasyt turbut suprant, kad A skaito

Sveikiname pagimdzius berniuka! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit sveiki,dideli ir grazus!.Daug jums pienuko!user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 05 18, 14:52)

Sveikiname naują MAMYTĘ!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ir naują ŽMOGIUKĄ bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti