O as laukiu kada pabaigsiu ta pakuote magnioB6 gerti, jau pabodo 3 kart dienoj tabletes ryti, dar aspirina ikalu. paskui remuo eda - rennie, dar kalci reiktu. kosmaras, pereisiu ant diasporalo ir kalcio, bus man ramu vienas ryte, kitas per pietus trecias vakare. liko dar rytoj sugerti ir laisve bus.
musu sypsenom!
Sveikutes!Mes jau po echo! .Begsiu keist liniuote,nes mes atitinkam ne 10,o 11sav. .Jau atitinkam pagal mmm,o ne kaip seniau-pajauninti buvom.O jau makaluojames .Ginius sake"tikri sokiai",jau taip soko leliukas,vis tarpais pirstukus i burnyte susikisdamas
Mano berniukas siaip ne taip pabuvo koridoriuj,tai neteko jam stebet vaginalio echo .Mat pazadejau trimati puzli,dar Kinder kiausini i rankas igrudau.Bet paskui vistiek gydytojui ant stalo eme lipti.Hiperaktyvus jis pas mane.Is echo matyti,kad ir jaunelis(-e) broliui nenusileis
Svorio dar nepriaugau,netgi nukritau visa kg(pagal gyd.svarstykles)
Jau 2d.vis pataikau vaistus susileist i kraujagysle,tai kai pasipila kraujukas ,o kita diena tokios baisios kraujosruvos.Na,bet nieko,svarbu kleckui viskas gerai
O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?
Mano berniukas siaip ne taip pabuvo koridoriuj,tai neteko jam stebet vaginalio echo .Mat pazadejau trimati puzli,dar Kinder kiausini i rankas igrudau.Bet paskui vistiek gydytojui ant stalo eme lipti.Hiperaktyvus jis pas mane.Is echo matyti,kad ir jaunelis(-e) broliui nenusileis
Svorio dar nepriaugau,netgi nukritau visa kg(pagal gyd.svarstykles)
Jau 2d.vis pataikau vaistus susileist i kraujagysle,tai kai pasipila kraujukas ,o kita diena tokios baisios kraujosruvos.Na,bet nieko,svarbu kleckui viskas gerai
QUOTE(Mintė @ 2008 05 15, 11:35)
vis kraują pasitikrinu, kol visi parametrai geri, tai ir nesiruošiu gerti tos sintetikos.
O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 15, 14:04)
1. Sveikutes!Mes jau po echo!
2. O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?
2. O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?
Su puikiom naujienom
Aha, ir man įdomu
p.s Kaži Diija labai retai pasirodo, tikiuosi viskas pas juos gerai
Liutukee, puiku kad pasivijot mmm datą
Aš čia, nedingus tik kad vis ruošimosi darbais užsikasus, tai skalbiu, tai lyginu, tai sąrašus sudarinėju ką pikrti, ką turiu ir t.t. O dar su MB lakstom ir namui medžiagas perkam.... Noriu kuo daugiau nuveikt, nes paskui su mažium ant rankų bus sudėtinga po parduotuves lakstyt.....
Kaži mamituke dar vis 2in1...
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 15, 14:14)
Su puikiom naujienom
Aha, ir man įdomu
Aha, ir man įdomu
Aš čia, nedingus tik kad vis ruošimosi darbais užsikasus, tai skalbiu, tai lyginu, tai sąrašus sudarinėju ką pikrti, ką turiu ir t.t. O dar su MB lakstom ir namui medžiagas perkam.... Noriu kuo daugiau nuveikt, nes paskui su mažium ant rankų bus sudėtinga po parduotuves lakstyt.....
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 15, 14:04)
1.Sveikutes!Mes jau po echo! .Begsiu keist liniuote,nes mes atitinkam ne 10,o 11sav. .Jau atitinkam pagal mmm,o ne kaip seniau-pajauninti buvom.O jau makaluojames .Ginius sake"tikri sokiai",jau taip soko leliukas,vis tarpais pirstukus i burnyte susikisdamas
2.O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?
2.O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?
1.sveikinu su puikiomis echo naujienomis ir teigiamomis emocijomis
2. šiaip tai dažniau pasidariau bendrą kraujo tyrimą, bet kartą dariausi ir kali su magniu.
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 15, 14:14)
QUOTE(Mintė @ 2008 05 15, 14:19)
Pasikeiciau liniuote .Vejames kitus
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 05 15, 14:18)
QUOTE(Diija @ 2008 05 15, 14:18)
Liutukee, puiku kad pasivijot mmm datą
Bet jūs jau ir dideli ... truputuką net pavydu greičiau tas laikas bėgtų
O kokioje stadijoje jau jūsų namukas mes irgi judam, bet labai po truputį, kai iš savų tai sunkiau biškutuką, bet laiko turim, gyventi kur yra suspėsim, tikiuosi mažąjai nebus sienų paišymo laikotarpis kai persikelsim
Neprisiduoda, mažu jau
Valio - pagaliau turiu namie kompą ir internetą Taip sakant, prasisėjo linksmos dekretinės atostogos Galėsiu į SM dažniau užsukti. Norėjau dar paklausti Rasuulos , nes jei nepainioju nieko, jai buvo cezaris darytas - koki nuskausminimą darė cezario metu (šiaip įdomu, nes teko nugirsti, kad kai kraujo krešėjimo problemų būna daro tik pilną narkozę)
Liutukee, faina, kad jus paaugote dabar atitinkate savo laika
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 15, 14:29)
Sveikinu Nuostabios naujienos
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 05 14, 17:44)
sveikos, aciu man sekasi net labai gerai. buvau siandien pas abraiti, jis mane greitai , paskambino i vaistine , pasake kad man duotu tokiu vaistu, nes jis receptu neturejo, parode kaip leistis, apciurejo krutine, paminke, ir eik, nespejau nei savo prigalvotu klausimu uzduoti, tik spejau pasakyti kad noriu pas ji lankytis nes mano ginekologe vista, sako gerai , dave akuseres tel , nr ir liepe eiti, nei echoskopu ziurejo nei ka, tai as tiesiu taikymu pirkti vaistu ir namo gryzus susileidau, stovejau su ta adata puse valandos kol susileidau, galvojau , kad skaudes bet nieko, tada nuejau privaciai pas ginekologa ir ten suzinojau puikia naujiena, sirdele plaka, ir puikiai, nestumas atitinka 8 sav, o man 7.4 sav, sako viskas ok, echoskopavo per pilva, viskas puikiai matesi, nors pusle nebuvo labai pilna, dabar nors linksmiau vemsiu, tiesa gydytojas dave ir leliuko nuotraukyte, parodysiu vyrui siandien, o sunui kada rodyti irgi nzn, jusu iskelta diskusija ,,kada pasakyti' ir man aktuali ir aciu visoms uz patarimus ir palaikyma.
dar noreciau paklausti kokioje vaistineje duoda didziausias nuolaudas siems vaistams, ir kuris vaistas yra pigesnis ar geresnis, clexanas ar tas fraksipirinas ar kaip jis ten, man vaistineje dave ta frak...
Papildyta:
tiesa, o tuos vaitus reikia leistis kieviena diena ir tuo paciu laiku? ar turi reiksmes ryte ar vakare , ar daryti tarpus tarp aspirino ir leidziamu vaistu?
dar noreciau paklausti kokioje vaistineje duoda didziausias nuolaudas siems vaistams, ir kuris vaistas yra pigesnis ar geresnis, clexanas ar tas fraksipirinas ar kaip jis ten, man vaistineje dave ta frak...
Papildyta:
tiesa, o tuos vaitus reikia leistis kieviena diena ir tuo paciu laiku? ar turi reiksmes ryte ar vakare , ar daryti tarpus tarp aspirino ir leidziamu vaistu?
Sveikinu Būrelis jau didėja
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 05 15, 13:05)
[quote=Liutukeee,2008 05 15, 13:04]
Sveikutes!Mes jau po echo! .Begsiu keist liniuote,nes mes atitinkam ne 10,o 11sav.
Patys didžiausi sveikinimai tai mes pilvukus auginsim kartu
Sveikutes!Mes jau po echo! .Begsiu keist liniuote,nes mes atitinkam ne 10,o 11sav.
Patys didžiausi sveikinimai tai mes pilvukus auginsim kartu
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 15, 14:43)
Bet jūs jau ir dideli ... truputuką net pavydu greičiau tas laikas bėgtų
O kokioje stadijoje jau jūsų namukas mes irgi judam, bet labai po truputį, kai iš savų tai sunkiau biškutuką, bet laiko turim, gyventi kur yra suspėsim, tikiuosi mažąjai nebus sienų paišymo laikotarpis kai persikelsim
Neprisiduoda, mažu jau
Neprisiduoda, mažu jau
Aha, dideli... ir savaitėmis (negalvojau kad iki tiek ištempsiu, juk pastoviai gimdos spazmai kankino) ir gabaritais (mano ).
Namuko tik mūras kyla, dabar antrą aukštą baiginėja... jau tikiuosi kitą savaitę eilė stogui ateis. Man kažkaip vis norisi greičiau, nes svajoju šias Kalėdas name sutikt bet yra kaip yra....
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 15, 16:46)
(šiaip įdomu, nes teko nugirsti, kad kai kraujo krešėjimo problemų būna daro tik pilną narkozę)
O kas sakė kad turint AFS negalima dalinės nejautros? nesamonė viską mums galima, kaip ir kitoms moteroms