Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

O as laukiu kada pabaigsiu ta pakuote magnioB6 gerti, jau pabodo 3 kart dienoj tabletes ryti, dar aspirina ikalu. paskui remuo eda - rennie, dar kalci reiktu. kosmaras, pereisiu ant diasporalo ir kalcio, bus man ramu vienas ryte, kitas per pietus trecias vakare. smile.gif liko dar rytoj sugerti ir laisve bus.

user posted image

musu sypsenom!
Atsakyti
Sveikutes!Mes jau po echo! thumbup.gif .Begsiu keist liniuote,nes mes atitinkam ne 10,o 11sav. thumbup.gif .Jau atitinkam pagal mmm,o ne kaip seniau-pajauninti buvom.O jau makaluojames wub.gif .Ginius sake"tikri sokiai",jau taip soko leliukas,vis tarpais pirstukus i burnyte susikisdamas wub.gif
Mano berniukas siaip ne taip pabuvo koridoriuj,tai neteko jam stebet vaginalio echo lotuliukas.gif .Mat pazadejau trimati puzli,dar Kinder kiausini i rankas igrudau.Bet paskui vistiek gydytojui ant stalo eme lipti.Hiperaktyvus jis pas mane.Is echo matyti,kad ir jaunelis(-e) broliui nenusileis lotuliukas.gif
Svorio dar nepriaugau,netgi nukritau visa kg(pagal gyd.svarstykles)

Jau 2d.vis pataikau vaistus susileist i kraujagysle,tai kai pasipila kraujukas doh.gif ,o kita diena tokios baisios kraujosruvos.Na,bet nieko,svarbu kleckui viskas gerai thumbup.gif
QUOTE(Mintė @ 2008 05 15, 11:35)
vis kraują pasitikrinu, kol visi parametrai geri, tai ir nesiruošiu gerti tos sintetikos.

O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 15 gegužės 2008 - 13:06
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 15, 14:04)
1. Sveikutes!Mes jau po echo! thumbup.gif
2. O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?

Su puikiom naujienom 4u.gif

Aha, ir man įdomu g.gif

p.s Kaži Diija labai retai pasirodo, tikiuosi viskas pas juos gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Liutukee, puiku kad pasivijot mmm datą 4u.gif
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 15, 14:14)

Aha, ir man įdomu  g.gif

p.s Kaži Diija labai retai pasirodo, tikiuosi viskas pas juos gerai  ax.gif  4u.gif

Aš čia, nedingus ax.gif tik kad vis ruošimosi darbais užsikasus, tai skalbiu, tai lyginu, tai sąrašus sudarinėju ką pikrti, ką turiu ir t.t. doh.gif O dar su MB lakstom ir namui medžiagas perkam.... doh.gif Noriu kuo daugiau nuveikt, nes paskui su mažium ant rankų bus sudėtinga po parduotuves lakstyt.....

Kaži mamituke dar vis 2in1... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 15, 14:04)
1.Sveikutes!Mes jau po echo! thumbup.gif .Begsiu keist liniuote,nes mes atitinkam ne 10,o 11sav.  thumbup.gif .Jau atitinkam pagal mmm,o ne kaip seniau-pajauninti buvom.O jau makaluojames  wub.gif .Ginius sake"tikri sokiai",jau taip soko leliukas,vis tarpais pirstukus i burnyte susikisdamas  wub.gif
2.O kokius kraujo tyr.daraisi?Bendra kraujo tyr.ar ten visokius Ka,Na ir t.t.?

1.sveikinu su puikiomis echo naujienomis ir teigiamomis emocijomis thumbup.gif
2. šiaip tai dažniau pasidariau bendrą kraujo tyrimą, bet kartą dariausi ir kali su magniu.
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 15, 14:14)

4u.gif
QUOTE(Mintė @ 2008 05 15, 14:19)
1.sveikinu su puikiomis echo naujienomis ir teigiamomis emocijomis  thumbup.gif

4u.gif

Pasikeiciau liniuote thumbup.gif .Vejames kitus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 05 15, 14:18)
Liutukee, puiku kad pasivijot mmm datą  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 15, 14:18)
Liutukee, puiku kad pasivijot mmm datą  4u.gif

Aš čia, nedingus  ax.gif  tik kad vis ruošimosi darbais užsikasus, tai skalbiu, tai lyginu, tai sąrašus sudarinėju ką pikrti, ką turiu ir t.t.  doh.gif O dar su MB lakstom ir namui medžiagas perkam....  doh.gif  Noriu kuo daugiau nuveikt, nes paskui su mažium ant rankų bus sudėtinga po parduotuves lakstyt.....

Kaži mamituke dar vis 2in1...  g.gif

Bet jūs jau ir dideli thumbup.gif ... truputuką net pavydu blush2.gif greičiau tas laikas bėgtų ax.gif
O kokioje stadijoje jau jūsų namukas ax.gif mes irgi judam, bet labai po truputį, kai iš savų tai sunkiau biškutuką, bet laiko turim, gyventi kur yra suspėsim, tikiuosi mažąjai nebus sienų paišymo laikotarpis kai persikelsim doh.gif lotuliukas.gif

Neprisiduoda, g.gif mažu jau bigsmile.gif
Atsakyti
Valio - pagaliau turiu namie kompą ir internetą thumbup.gif Taip sakant, prasisėjo linksmos dekretinės atostogos thumbup.gif Galėsiu į SM dažniau užsukti. Norėjau dar paklausti Rasuulos , nes jei nepainioju nieko, jai buvo cezaris darytas - koki nuskausminimą darė cezario metu (šiaip įdomu, nes teko nugirsti, kad kai kraujo krešėjimo problemų būna daro tik pilną narkozę) tongue.gif
Atsakyti
Liutukee, faina, kad jus paaugote thumbup.gif dabar atitinkate savo laika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 15, 14:29)

Pasikeiciau liniuote  thumbup.gif .Vejames kitus  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif smile.gif Nuostabios naujienos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 05 14, 17:44)
sveikos, aciu man sekasi net labai gerai. buvau siandien pas abraiti, jis mane greitai , paskambino i vaistine , pasake kad man duotu tokiu vaistu, nes jis receptu neturejo, parode kaip leistis, apciurejo krutine, paminke,smile.gif ir eik, nespejau nei savo prigalvotu klausimu uzduoti, tik spejau pasakyti kad noriu pas ji lankytis nes mano ginekologe vista, sako gerai , dave akuseres tel , nr ir liepe eiti, nei echoskopu ziurejo nei ka, tai as tiesiu taikymu pirkti vaistu ir namo gryzus susileidau, stovejau su ta adata puse valandos kol susileidau, galvojau , kad skaudes bet nieko, tada nuejau privaciai pas ginekologa ir ten suzinojau puikia naujiena, sirdele plaka, ir puikiai, nestumas atitinka 8 sav, o man 7.4 sav, sako viskas ok, echoskopavo per pilva, viskas puikiai matesi, nors pusle nebuvo labai pilna, dabar nors linksmiau vemsiu,  tiesa gydytojas dave ir leliuko nuotraukyte, parodysiu vyrui siandien, o sunui kada rodyti irgi nzn, jusu iskelta diskusija ,,kada pasakyti' ir man aktuali ir aciu visoms uz patarimus ir palaikyma.
dar noreciau paklausti kokioje vaistineje duoda didziausias nuolaudas siems vaistams, ir kuris vaistas yra pigesnis ar geresnis, clexanas ar tas fraksipirinas ar kaip jis ten, man vaistineje dave ta frak...

Papildyta:
tiesa, o tuos vaitus reikia leistis kieviena diena ir tuo paciu laiku? ar turi reiksmes ryte ar vakare , ar daryti tarpus tarp aspirino ir leidziamu vaistu? g.gif

Sveikinu 4u.gif Būrelis jau didėja bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 05 15, 13:05)

user posted image

musu sypsenom!

hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Liutukeee,2008 05 15, 13:04]
Sveikutes!Mes jau po echo! thumbup.gif .Begsiu keist liniuote,nes mes atitinkam ne 10,o 11sav.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Patys didžiausi sveikinimai thumbup.gif tai mes pilvukus auginsim kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 15, 14:43)
Bet jūs jau ir dideli  thumbup.gif ... truputuką net pavydu  blush2.gif  greičiau tas laikas bėgtų  ax.gif
O kokioje stadijoje jau jūsų namukas  ax.gif mes irgi judam, bet labai po truputį, kai iš savų tai sunkiau biškutuką, bet laiko turim, gyventi kur yra suspėsim, tikiuosi mažąjai nebus sienų paišymo laikotarpis kai persikelsim  doh.gif  lotuliukas.gif

Neprisiduoda,  g.gif mažu jau  bigsmile.gif

Aha, dideli... ir savaitėmis (negalvojau kad iki tiek ištempsiu, juk pastoviai gimdos spazmai kankino) ir gabaritais (mano tongue.gif ).
Namuko tik mūras kyla, dabar antrą aukštą baiginėja... jau tikiuosi kitą savaitę eilė stogui ateis. Man kažkaip vis norisi greičiau, nes svajoju šias Kalėdas name sutikt ax.gif bet yra kaip yra....

QUOTE(Artemidė @ 2008 05 15, 16:46)
(šiaip įdomu, nes teko nugirsti, kad kai kraujo krešėjimo problemų būna daro tik pilną narkozę)  tongue.gif

O kas sakė kad turint AFS negalima dalinės nejautros? nesamonė schmoll.gif viską mums galima, kaip ir kitoms moteroms smile.gif
Atsakyti