QUOTE(Diija @ 2008 07 21, 10:30)
1.Dabar turim bėdelę - mažiukas niekaip neprakakoja steni vargšiukas, bet jam nieko neišeina....
2.Man po 32sav niekas dopleriometrijos daugiau nedarė. Echo dar darė apie 37sav, nes buvo paguldę į skyrių. Tada tikrino ir kaklelį. Jei nebūčiau atsigulius anksčiau į skyrių, tai turbūt A irgi nebūtų anksčiau tikrinęs atsidarymo Kai atvažiuoji gimdyt tik toniukus vaikelio žiūri, echo nedaro. Vaikelio įsistatymą tikrina ranka. Virkštelės apsivijimą man jau matė 32sav.
Tu nueik pas A trečiadienį (jei jau bus grįžęs iš atostogų) ir pasikalbėk. Patikrins tada ir kaklelį ir nuspręsit kaip ir kją daryt
2.Man po 32sav niekas dopleriometrijos daugiau nedarė. Echo dar darė apie 37sav, nes buvo paguldę į skyrių. Tada tikrino ir kaklelį. Jei nebūčiau atsigulius anksčiau į skyrių, tai turbūt A irgi nebūtų anksčiau tikrinęs atsidarymo Kai atvažiuoji gimdyt tik toniukus vaikelio žiūri, echo nedaro. Vaikelio įsistatymą tikrina ranka. Virkštelės apsivijimą man jau matė 32sav.
Tu nueik pas A trečiadienį (jei jau bus grįžęs iš atostogų) ir pasikalbėk. Patikrins tada ir kaklelį ir nuspręsit kaip ir kją daryt
1. Gal su pediatre pasitark gal kokią klizmutę galima padaryti, arba gal pilvelio masažą ar kojyčių mankštą. Užjaučiu mažulį
2. aš jau ir planuoju trečiadienį pas jį nueiti, sakiau ryt pasiskambinsiu susitarsiu. Nežiūrės tai nežiūrės, ne kiek čia liko, tik norisi žinoti ar jau pilnai subrendo leliukas gimimui ar dar reik pasisaugoti ir paauginti
O tai tu klausei apie virkštelę ar pats pasakė,kad apsisukus? Aš tai 32 kai buvau pamiršau paklausti