Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Diija @ 2008 07 21, 10:30)
1.Dabar turim bėdelę - mažiukas niekaip neprakakoja  doh.gif  steni vargšiukas, bet jam nieko neišeina....  unsure.gif

2.Man po 32sav niekas dopleriometrijos daugiau nedarė. Echo dar darė apie 37sav, nes buvo paguldę į skyrių. Tada tikrino ir kaklelį. Jei nebūčiau atsigulius anksčiau į skyrių, tai turbūt A irgi nebūtų anksčiau tikrinęs atsidarymo  g.gif Kai atvažiuoji gimdyt tik toniukus vaikelio žiūri, echo nedaro. Vaikelio įsistatymą tikrina ranka. Virkštelės apsivijimą man jau matė 32sav.
Tu nueik pas A trečiadienį (jei jau bus grįžęs iš atostogų) ir pasikalbėk. Patikrins tada ir kaklelį ir nuspręsit kaip ir kją daryt  4u.gif

1. Gal su pediatre pasitark gal kokią klizmutę galima padaryti, arba gal pilvelio masažą ar kojyčių mankštą. Užjaučiu mažulį 4u.gif
2. aš jau ir planuoju trečiadienį pas jį nueiti, sakiau ryt pasiskambinsiu susitarsiu. Nežiūrės tai nežiūrės, ne kiek čia liko, tik norisi žinoti ar jau pilnai subrendo leliukas gimimui ar dar reik pasisaugoti ir paauginti smile.gif
O tai tu klausei apie virkštelę ar pats pasakė,kad apsisukus? Aš tai 32 kai buvau pamiršau paklausti doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš ką tik iš ginės. gemaliuko nesimato, nors puslytė gerokai paaugus. Šiandien man 5 sav ir 3 diena eina. Kažin ar čia jau labai blogai verysad.gif Pridaviau kraujuką pakartotiniam HCG, ryt turėtų būt atsakymai
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 21, 15:48)
Sveikos 4u.gif  Aš ką tik iš ginės. gemaliuko nesimato, nors puslytė gerokai paaugus. Šiandien man 5 sav ir 3 diena eina. Kažin ar čia jau labai blogai verysad.gif Pridaviau kraujuką pakartotiniam HCG, ryt turėtų būt atsakymai

Sveikute smile.gif
Na, jeigu siandien tik 5sav ir 3d, tai dar nebutinai turi matytis gemaliukas. Tikekimes, kad viskas bus gerai smile.gif Gi puslyte tai paaugus... Lauksim HCG mirksiukas.gif
Atsakyti
mano tokiu laiku irgi nesimate, tiesiog dar per anksti, siuo laikotarpiu ypac greitai vystosiu vaisius, tai kiekviena diena jau daug ka reiskia
Papildyta:
ar matosi tau ABA jau pilvelis?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 21, 16:27)
mano tokiu laiku irgi nesimate, tiesiog dar per anksti, siuo laikotarpiu ypac greitai vystosiu vaisius, tai kiekviena diena jau daug  ka reiskia
Papildyta:
ar matosi tau ABA jau pilvelis?

Aha, jau islindes kaip reikalas smile.gif Bet as dvi savaites su biuleteniu guliu namie, tai nieko neveikiu, tik guliu, miegu, valgau biggrin.gif Tai jau pradedu bijot, kad man pilvas siaip uzaugo, o ne del leliuko g.gif
Ryt eisiu Echo darytis... Labai labai laukiu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
o tai jau nepykina? pries nestuma sveriau 52 kg
per tuos blogumus numeciau 2 kg, siandien pasisveriau tai 51.8, tai jau pradejom augti vadinasi
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 21, 16:45)
o tai jau nepykina? pries nestuma sveriau 52 kg
per tuos blogumus numeciau 2 kg, siandien pasisveriau tai 51.8, tai jau pradejom augti vadinasi

del pykinimo,tai jau maziau... Visa savaite buvo nieko, bet sestadieni ir sekmadieni ryte tai vemiau kaip uz tevyve ax.gif O siandien ir vel nieko... Bet siaip jau tikrai maziau pykina thumbup.gif Bet gali buti ir del to, kad daugiau miegu, tai tiesiog tuos blogumus pramiegu... Bus matyt, kaip toliau bus doh.gif
Atsakyti
siaip mano pilvas apie 13 sav buvo tik del to kad pilva pute ziauriai, nes ryte pilvo kaip ir nebuvo, o vakare kap 6 men, bet dabar kazkaip su pilvo putimu tvarkomes, tai pilvas yra toks koks ir turi buti, bet vistiek , kai pavalgai, jis iskart padideja smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 21, 18:51)
siaip mano pilvas apie 13 sav buvo tik del to kad pilva pute ziauriai, nes ryte pilvo kaip ir nebuvo, o vakare kap 6 men, bet dabar kazkaip su pilvo putimu tvarkomes, tai pilvas yra toks koks ir turi buti, bet vistiek , kai pavalgai, jis iskart padideja smile.gif
user posted image

Man tai nepucia taip ziauriai... Zodziu,jau stresuot pradejau sad.gif gi buna kad per daug vandenu ar siaip kas, tai ir buna perdidelis pilvas... Nu tikiuosi ryt nepasakys ko nors bloga sad.gif
Atsakyti
apie 13 sav. vandenu kiekio man atrodo dar neziuri, gal pas tave 2 leliai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 21, 15:48)
Sveikos 4u.gif  Aš ką tik iš ginės. gemaliuko nesimato, nors puslytė gerokai paaugus. Šiandien man 5 sav ir 3 diena eina. Kažin ar čia jau labai blogai verysad.gif Pridaviau kraujuką pakartotiniam HCG, ryt turėtų būt atsakymai

dar tikrai ankstoka, vaistukus geri, tai laikome kumstukus. laukiame rytoj geru rezultatu bigsmile.gif
ikiukas is pajurio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 21, 20:10)
apie 13 sav. vandenu kiekio man atrodo dar neziuri, gal pas tave 2 leliai? biggrin.gif

Na, jau n kartu dare echo, tai garantuotai vienas smile.gif nebent labai riebus biggrin.gif
Atsakyti