Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(violita @ 2008 07 18, 22:09)
Sveikinu pradėjus atostogaut 4u.gif  Kur planuojat poilsiaut?
merginos, gal kuri žinot kiek turi būti HCG, kad matytųsi širdelė? Man ginė siūlo ryt kartot echo kai pasakiau koks HCG, bet ar verta? g.gif

leksim i Sventaja pirmadieni, girdejau bus salta, be gi as maudytis visvien neisiu, o degintis nemegstu apskritai schmoll.gif mane nervuoja prakaitavimas.
Pilna sav. Norma is lapelio MANO SKAICIAI su sav.pgl mmm
1 0-50
2 20-500 23.04(3sav3d.); 65.49 (4 sav)
3 500-5000 2579 (5 sav)
4 3000-19000 27808 (6sav); 66059 (7sav)
8 14000-169000 111506 (8 sav), 99850 (9sav)
12 16000-160000
14 38106
kaip matai nuo 8 sav skaiciukas krito, taip turi buti, hermonu kiekis pasieke savo maximuma ir daugiau nebekila (nors as to nezinojau ir pagalvojau, kad sustojo vystymas) jeigu tau siulo echo, zinoma pasidaryk!!! tas hormonu kiekis labai individualus kiekvienai moterisikiai, todel ir duota lentele nuo min iki max. svyruoja kaip tik nori.
sirdute matosi nezinau nuo kada, nes tyrimus dariausi tik penktadieniais, o sirdute matem pirmadieni g.gif buvo 6sav3d. del HCG kiekio nezinau, nemeluosiu.

QUOTE(rds @ 2008 07 18, 22:10)
nesibaiminkit, tarp CZ ir AFS nera rysio. Turiu AFS ir pagimdziau pati  4u.gif  linkiu sekmes visoms  4u.gif

4u.gif saunuole! reiskia ne tik cezeriai!!! pagerinai statistika biggrin.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 07 18, 22:16)
turi matytis man atrodo kai yra truputi daugiau nei 10 000. SVEIKINU 4u.gif
RDS, aciu kad prisidejai prie musu ir nuraminai, as bijau ne pacios operacijos, o pooperacinio laikotarpio ir tuo labiau , kad sveikiau paciam moters organizmui kai pati pagimdai.
linkiu ARTEMIDE pagimdyti paciai ir kad viskas taip gerai klotusi ir veliau  thumbup.gif

mergos as neprisimenu savo laikotarpio, bet mano vyras, draugai ir seimos nariai pasakojo, kad man buvo sakes blush2.gif amnezija biggrin.gif tik zinau, kad su maitinimu turejau bedu, vaikas kramte spenius daugiau kaip menuo ejo kraujas, keikiausi ir verkiau, nekenciau viso pasaulio ir visu zmoniu, kas nemaitina krutimi cool.gif
Atsakyti
raasula, jūs jau tokie dideli thumbup.gif šaunu kad mažiukas ramus naktimis smile.gif maniškis tai kartais būna ramus - keliasi tik vieną kartą ir pavalgęs užmiega, o kartais .... doh.gif šiąnakt atsikėlė 4val ryto, pavalgė ir iki 7val neužmigo doh.gif

Artemide, laikysim kumščius už tave smile.gif
lauralin berods pagimdė natūraliai... o man cz darytas irgi ne dėl AFS, o dėl vaikelio gimimo padėties (veidinė pirmaeiga) unsure.gif nepasirinkau pati, taip jau vaikelis nusprendė ateiti smile.gif

QUOTE(Artemidė @ 2008 07 18, 17:59)
Placenta jau pas mane kažkaip anksčiau subrendo, nei turėtų, todėl nėra prasmės toliau nešioti, jei ji neatlieka savo funkcijų, tada leliukas gali badauti pradėti.

pritariu 100proc. drinks_cheers.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 07 18, 20:52)
as irgi noreciau pagimdyti pati, nejaugi per tiek laiko visos gimde tik cezario pagalba? reiks paklausti paties A.  as kazkaip net minciu neturiu apie cezari brrrrrr

Nė viena neturi minčių apie cz unsure.gif bet jei jau taip reikia, vadinasi reikia 4u.gif ir nėra toks jau baisus tas pogimdyvinis laikotarpis, tik kad mažiuką tik kitą parą gauni verysad.gif

P.S. kažin kaip lauralin ir mamitukei sekasi g.gif labai jau retai užsuka pasilabinti... turbūt mažyliai visą laiką atima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 19 liepos 2008 - 09:40
QUOTE(zose123 @ 2008 07 18, 22:25)
O  tu abu nestumus gerei ir leidaisi vaistus? ar tik si , antra nestuma? nes as pirma isnesiojau ir nzn kad sergu arba AFS dar nebuvo pasireiskes

abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 07 19, 11:36)
P.S. kažin kaip lauralin ir mamitukei sekasi  g.gif  labai jau retai užsuka pasilabinti... turbūt mažyliai visą laiką atima  smile.gif

sveikutes 4u.gif
Pirmiausiai tai noriu pasveikinti DIIJOS mazyli su menesiuku 4u.gif

Na mes tai rekiam ir rekiam jau eina 3 men. valgom tik MP ir geriam arbateliu. 2men sverem 6kg, o ugis 60cm. Jau guguojam, ir labai sypsomes ir rodom lezuvi tongue.gif
o as jauciuosi tai po truputi vis geryn.

p.s as paskaitau bet neturiu laiko kada parasyti.

tai dabar laukiam vel leliuku pabyrejimo. biggrin.gif

TIesa kas liecia del cezario tai man dare todel kad isryskejo per siauri dubens kaulai, o mazylis buvo nemazas, tai teko daryti cezari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 19 liepos 2008 - 14:53
QUOTE(mamituke @ 2008 07 19, 15:51)
sveikutes 4u.gif
Pirmiausiai tai noriu pasveikinti DIIJOS mazyli su menesiuku 4u.gif

Na mes tai rekiam ir rekiam jau eina 3 men. valgom tik MP ir geriam arbateliu. 2men sverem 6kg, o ugis  60cm. Jau guguojam, ir labai sypsomes ir rodom lezuvi  tongue.gif
o as jauciuosi tai po truputi vis geryn.

p.s as paskaitau bet neturiu laiko kada parasyti.

tai dabar laukiam vel leliuku pabyrejimo.  biggrin.gif
TIesa kas liecia del cezario tai man dare todel kad isryskejo per siauri dubens kaulai, o mazylis buvo nemazas, tai teko daryti cezari.

wub.gif kaip faina, kad augate ir stiprejate abu, sipsena daug atperka wub.gif
skanaus pienuko. viskas tik prasideda, 4u.gif
Atsakyti
idomu kaip nustato kad per siauri dubens kaulai?
tai cia klubai ar kaip? pas mane jie siauri, , jei cia klubai, bet pirma pagimdziau pati
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 19, 17:50)
idomu kaip nustato kad per siauri dubens kaulai?
tai cia klubai ar kaip? pas mane jie siauri, , jei cia klubai, bet pirma pagimdziau pati

iskart A nemate kad per siauri, tik atsidarius 10 cm gimdai tai isryskejo, ir be to mazylis buvo nemazas.
Atsakyti
nu *****, pamatyti kai jau didziausius skausmus buni iskentejus, ne kas, nepasiseke
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 18, 21:16)
linkiu ARTEMIDE pagimdyti paciai ir kad viskas taip gerai klotusi ir veliau  thumbup.gif

QUOTE(Diija @ 2008 07 19, 09:36)
Artemide, laikysim kumščius už tave  smile.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif Neseniai tik grįžau iš gydytojo, jis man kaklelio masažą padarė, kad rytoj jau veikla prasidėtų, duoda suprasti,kad didelė tikimybė man rytoj gimdyti. Nu žiūrėsim ką čia duos tas kaklelio masažas, dabar jau 4 cm yra, tai žiūrėsim ar reikalai dar pajudės po masažiuko, kol kas vos pamaudena, kaip per mmm, bet man beveik kasdien taip po truputėlį pamaudendavo, tai kol kas dėmesio į tai nekreipiu.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(mamituke @ 2008 07 20, 14:32)
iskart A nemate kad per siauri, tik atsidarius 10 cm gimdai tai isryskejo, ir be to mazylis buvo nemazas.

blink.gif žiauroka , na bet svarbiausia dabar viskas praeity ir turi nuostabų sūnelį. Baliončikas šauniam bernužėliui 4u.gif

QUOTE(Artemidė @ 2008 07 20, 22:48)
Ačiū, mergaitės  4u.gif  Neseniai tik grįžau iš gydytojo, jis man kaklelio masažą padarė, kad rytoj jau veikla prasidėtų, duoda suprasti,kad didelė tikimybė man rytoj gimdyti. Nu žiūrėsim ką čia duos tas kaklelio masažas, dabar jau 4 cm yra, tai žiūrėsim ar reikalai dar pajudės po masažiuko, kol kas vos pamaudena, kaip per mmm, bet man beveik kasdien taip po truputėlį pamaudendavo, tai kol kas dėmesio į tai nekreipiu.

Laikau kumščius, kad prasidėtų savaime ir viskas eitųsi sklandžiai. O gal jau kaip tik šiuo metu pats įkarštis g.gif

Ach ir man jau artėja, bet niekas mano kaklelio nežiūri, neįsivaizduoju kas ir kaip. Bandysiu gal trečiadienį pas A eiti g.gif
Mamituke, Diija, kas kiek laiko jūs gale eidavot tikrintis, ar kiekvieną kartą placentos kraujotaką žiūrėjo, ar tikrino kiek kaklelis atsidaręs ar sutrumpėjęs? Ar anksčiau nei terminas nieko nežiūrėjo? O kai jau atvažiuoji gimdyti, tai echo nebežiūri, kaip ten lelius jaučiasi ar susistatęs, kaip virkštelė ar neapsivyniojus? Kažkaip klausimų vėl atsirado. Nelabai noriu be reikalo pas A lysti, sakė, kai bus terminas ateiti arba jei gimdysiu. Bet kažkaip norisi dar ir anksčiau pasitikrinti, kad žinot kokia situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 07 20, 22:48)
Ačiū, mergaitės  4u.gif  Neseniai tik grįžau iš gydytojo, jis man kaklelio masažą padarė, kad rytoj jau veikla prasidėtų, duoda suprasti,kad didelė tikimybė man rytoj gimdyti. Nu žiūrėsim ką čia duos tas kaklelio masažas, dabar jau 4 cm yra, tai žiūrėsim ar reikalai dar pajudės po masažiuko, kol kas vos pamaudena, kaip per mmm, bet man beveik kasdien taip po truputėlį pamaudendavo, tai kol kas dėmesio į tai nekreipiu.

Laikysim kumštukus už tave. parašyk kaip sekasi 4u.gif
Minte, matau tau irgi svarbioji data artėja. Kada pas daktariuką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 21 liepos 2008 - 09:42
mamituke, puiku kad jums viskas gerai 4u.gif Aš irgi labai laukiu mažiuko šypsenėlės, o dabar tik per miegus nusišypso, tai ir tai man laimės pilnos kelnės wub.gif
Dabar turim bėdelę - mažiukas niekaip neprakakoja doh.gif steni vargšiukas, bet jam nieko neišeina.... unsure.gif

Artemide - sekmės tau ir laikysim kumsčius kad jau ryt susitiktum su savo zuikučiu 4u.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 07 21, 08:45)
Ach ir man jau artėja, bet niekas mano kaklelio nežiūri, neįsivaizduoju kas ir kaip. Bandysiu gal trečiadienį pas A eiti  g.gif 
Mamituke, Diija, kas kiek laiko jūs gale eidavot tikrintis, ar kiekvieną kartą placentos kraujotaką žiūrėjo, ar tikrino kiek kaklelis atsidaręs ar sutrumpėjęs? Ar anksčiau nei terminas nieko nežiūrėjo? O kai jau atvažiuoji gimdyti, tai echo nebežiūri, kaip ten lelius jaučiasi ar susistatęs, kaip virkštelė ar neapsivyniojus? Kažkaip klausimų vėl atsirado. Nelabai noriu be reikalo pas A lysti, sakė, kai bus terminas ateiti arba jei gimdysiu. Bet kažkaip norisi dar ir anksčiau pasitikrinti, kad žinot kokia situacija  g.gif

Suprantu kaip tau neramu... 4u.gif
Man po 32sav niekas dopleriometrijos daugiau nedarė. Echo dar darė apie 37sav, nes buvo paguldę į skyrių. Tada tikrino ir kaklelį. Jei nebūčiau atsigulius anksčiau į skyrių, tai turbūt A irgi nebūtų anksčiau tikrinęs atsidarymo g.gif Kai atvažiuoji gimdyt tik toniukus vaikelio žiūri, echo nedaro. Vaikelio įsistatymą tikrina ranka. Virkštelės apsivijimą man jau matė 32sav.
Tu nueik pas A trečiadienį (jei jau bus grįžęs iš atostogų) ir pasikalbėk. Patikrins tada ir kaklelį ir nuspręsit kaip ir kją daryt 4u.gif
Atsakyti