Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(dreziuke @ 2008 07 18, 08:26)
Kaip vartojot ovuliavita, ar nuo pirmos ciklo dienos ar nesvarbu, As pirmus nestumus prisisaukiau vit.E pagalba, pagerdavau pirmas 14 ciklo dienu ir  nestuke.gif O dabar nebepadeda. schmoll.gif

ji reikia gerti rodos nuo 14 cd g.gif ismeciau dezute su instrukcija, liko tik pacios tabletytes.

QUOTE(violita @ 2008 07 18, 15:45)
Sveikos. Na va, pagaliau gavau HCG atsakymus. Daugiau nei 5000 g.gif  Sakė skaičiuojant nuo mm datos 6-7 sav, nuo O 4-6. Bet realiai man mažiau nuo mm 5 nuo O 3. Gal galit kas pakomentuot? g.gif

bigsmile.gif jega, tikrai galim komentuoti: jus tamsta, esate labai nescia 4u.gif
geriau pakartoti po savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 07 18, 18:33)
Bandysiu pati, dabar nepamenu kuri, bet man atrodo,kad tikrai kažkuri pas A. pagimdė pati  g.gif  Nn arba man taip susišvietė, dar paskui, žinau labai gyrė A.,kaip jis imymo eigą prižiūrėjo. Aš kažkaip neįsigilinau, bet kodėl daugumai prireikia cezario? Kodėl pvz. tau darė?
Papildyta:
Atsiprašau, supainiojau - iš tiesų visoms cezaris darytas (senus postus paskaičiau), bet priežastys, kaip supratau labai skirtingos ir nesusiję su AFS,  kad ir netinkama gimimui padėtis- taigi čia nuo AFS nepriklauso, tai aš galvoju, gal čia atsitiktinumas, kad tiek daug cezariukių pas mus  g.gif

man kaklelis nesidare, placenta priaugusi buvo, vaikas didelis na keletas priezasciu, bet manau vienaip ar kitaip AFS su tuom susijes kad visoms daromas cezaris ax.gif
Atsakyti
as irgi noreciau pagimdyti pati, nejaugi per tiek laiko visos gimde tik cezario pagalba? reiks paklausti paties A. as kazkaip net minciu neturiu apie cezari brrrrrr
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 07 18, 18:52)
man kaklelis nesidare, placenta priaugusi buvo, vaikas didelis na keletas priezasciu, bet manau vienaip ar kitaip AFS su tuom susijes kad visoms daromas cezaris ax.gif

Nu žiūrėsim, ar man irgi nepavyks nuo cezario išsisukti, bet jei jau lemta, tai geriau tegul greičiau daro, nes man labai žiauru,kai moteris daug valandų kankinasi, kol nusprendžia cezarį daryti doh.gif Kol kas tai (tphu tphu tphu) ir kaklelis jau prasidaręs 3 cm ir padėtis gera leliuko
Atsakyti
4u.gif labvakaras

QUOTE(zose123 @ 2008 07 18, 20:52)
as irgi noreciau pagimdyti pati, nejaugi per tiek laiko visos gimde tik cezario pagalba? reiks paklausti paties A.  as kazkaip net minciu neturiu apie cezari brrrrrr

g.gif ko taip? man visai patiko, chik chik ir viskas, mamyte laisva, happy end.
na as nusiteikusi cezeriuotis nuo 12 metu (po dubens traumos), taip kad turejau laiko susitaikyti mirksiukas.gif ir visai man patiko. porai draugiu skatino, skatino, kankino, kankino ir vistiek papjove po paros kanciu doh.gif
man atostogos prasidejo, po menesiuko dekretas, geris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 07 18, 21:20)

man atostogos prasidejo, po menesiuko dekretas, geris thumbup.gif

Sveikinu pradėjus atostogaut 4u.gif Kur planuojat poilsiaut?
merginos, gal kuri žinot kiek turi būti HCG, kad matytųsi širdelė? Man ginė siūlo ryt kartot echo kai pasakiau koks HCG, bet ar verta? g.gif
Atsakyti
as irgi noreciau pagimdyti pati, nejaugi per tiek laiko visos gimde tik cezario pagalba? reiks paklausti paties A.  as kazkaip net minciu neturiu apie cezari brrrrrr

nesibaiminkit, tarp CZ ir AFS nera rysio. Turiu AFS ir pagimdziau pati 4u.gif linkiu sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 18 liepos 2008 - 21:17

as irgi neturejau, bet likimas sudeste savaip
ax.gif
Atsakyti
turi matytis man atrodo kai yra truputi daugiau nei 10 000. SVEIKINU 4u.gif
RDS, aciu kad prisidejai prie musu ir nuraminai, as bijau ne pacios operacijos, o pooperacinio laikotarpio ir tuo labiau , kad sveikiau paciam moters organizmui kai pati pagimdai.

linkiu ARTEMIDE pagimdyti paciai ir kad viskas taip gerai klotusi ir veliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 18 liepos 2008 - 21:20
QUOTE(zose123 @ 2008 07 18, 22:16)
turi matytis man atrodo kai yra truputi daugiau nei 10 000.
RDS, aciu kad prisidejai prie musu ir nuraminai, as bijau ne pacios operacijos, o pooperacinio laikotarpio ir tuo labiau , kad sveikiau paciam moters organizmui kai pati pagimdai.

va, butent pooperacinis yra klaikus laikotarpis. Turiu patirties ir su CZ, bet CZ buvo tik del vaisiaus padeties, nesusije su AFS 4u.gif
Atsakyti
O tu abu nestumus gerei ir leidaisi vaistus? ar tik si , antra nestuma? nes as pirma isnesiojau ir nzn kad sergu arba AFS dar nebuvo pasireiskes
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 18, 22:09)
merginos, gal kuri žinot kiek turi būti HCG, kad matytųsi širdelė? Man ginė siūlo ryt kartot echo kai pasakiau koks HCG, bet ar verta? g.gif

man sirdute pamate, kai buvo nepilnai 10.000, tiksliai nepamenu, bet buvo apie 8500. O mano asmenine nuomone, reik pasitiket ka gydytojai sako, tai jei ji sako, kad reiktu pabandyt ziuret, tai gal ir reikia. Bent jau as dabar labai klausau gydytojos ir nieko be jos zinios nedarau... Visgi giniai daugiau zino, nei mes, reikia tai pripazint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aba: 19 liepos 2008 - 09:20