Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(dreziuke @ 2008 07 17, 12:45)
Noriu paklausti ar jums nebuvo sunkumu pastojant, kazkur skaiciau, kad turint si sindroma sunku pastoti. As jau visus metus po paskutinio persileidimo niekaip negaliu nestuke.gif .Va ir si menesi jau galvojau, kad pagavom savo zirniuka, bet atejo mmm schmoll.gif Tiesa pirma kart apsiejau be nuskausminamuju, sakau gal aspirinas padeda smile.gif Galvoju ar AFS kaltas, ar nereguliarus ciklas trukdo nestuke.gif

Rola, o kiek laiko gerei Ovulita, man tai ginius prirase MamaVit gert 3 men.

as ovuliavita 2 kart geriau ir abu kartus pastojau iskarto, gal sutapimas? g.gif
kadangi reikejo gerti tik po pora sav, tai ir liko nepabaigta dezute blush2.gif

QUOTE(violita @ 2008 07 17, 17:54)
Buvau pas gydytoją. priraše dufastono, dar pasidariau HCg. Ryt bus atsakymai. nerimauju. kažin ar iš vieno karto galima pasakyt ar vystosi ar ne g.gif

jeigu dar po poros dienu pasidarytum ta pati tyrima, tuomet zinotum tikrai, is veino tyrimo zusinosi, ar tikrai yra nestumas, ir kaip teisingai paminejo zose123 ar atitinka antikunu skaicius pilnu nestumo savaiciu (t.y. nuo pastojimo dienos arba O apitiksliai! bus 2 sav maziau nei nuo paskutiniu mmm!)

nekantriai laukiame rytojaus rezultatu wub.gif
Atsakyti
Kaip vartojot ovuliavita, ar nuo pirmos ciklo dienos ar nesvarbu, As pirmus nestumus prisisaukiau vit.E pagalba, pagerdavau pirmas 14 ciklo dienu ir nestuke.gif O dabar nebepadeda. schmoll.gif
Atsakyti
svekutes, ui ziuriu jau daugumai arteja byrejimo metas thumbup.gif kaip jauciates?
mes augame puikiai, jau tuoj 3 menesiukai, laikas begte bega smile.gif

o del ov skatinimo nieko nedariau nei viena karta, o paskutini k panaudojau 5men zieda kontraceptini ir sast tik ji issiemus pirma men ir pastojau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Kaip pilvūziukės laikosi? smile.gif

Mes gerai laikomės - vis augam, stiprėjam vis daugiau dalykų naujų atrandam biggrin.gif Ryt pirksim tortą ir žvakutę ir švęsim pirmąjį zuikio mėnesiuką biggrin.gif

Sveika prisijungus dreziuke 4u.gif Tikėsi ar ne - mano ciklas irgi labai nereguliarus (20-90d, o paskutiniu metyu ateidavo mmm tik Duphastono pagalba), bet pastodavau visus tris kartus iš pirmo bandymo bigsmile.gif Mano ginės taktika buvo tokia - pagerti apie 3-6mėn kontraceptikus, o tada nutraukti ir pastoti thumbup.gif Šį, paskutinį sykį, gėriau irgi Ovuliavitą, o KT jau nebevartojau.... (jau net buvom kalbėję su gine apie O skatinimą, bet to neprireikė smile.gif ).
O tu paprašyk kad tavo ginius pasektų porą mėnesių O echoskopu, pasidaryk Prg tyrimus ir žinosi kaip tavo reikaliukai su O.... Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 07 18, 09:07)
svekutes, ui ziuriu jau daugumai arteja byrejimo metas thumbup.gif kaip jauciates?
mes augame puikiai, jau tuoj 3 menesiukai, laikas begte bega smile.gif

o del ov skatinimo nieko nedariau nei viena karta, o paskutini k panaudojau 5men zieda kontraceptini ir sast tik ji issiemus pirma men ir pastojau smile.gif

Sveikutė, smagu,kad nepamiršti mūsų ir apsilankai 4u.gif man byrėjimo metas jau visai visai ant nosies - t.y. kitą savaitę arba pati arba su skatinamaisiais, bet būtinai pagimdysiu tongue.gif Kaip tavo kleckas laikosi? tongue.gif išsimiegoti duoda normaliai jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 18 liepos 2008 - 12:08
Sveikos. Na va, pagaliau gavau HCG atsakymus. Daugiau nei 5000 g.gif Sakė skaičiuojant nuo mm datos 6-7 sav, nuo O 4-6. Bet realiai man mažiau nuo mm 5 nuo O 3. Gal galit kas pakomentuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 18, 15:45)
Sveikos. Na va, pagaliau gavau HCG atsakymus. Daugiau nei 5000 g.gif  Sakė skaičiuojant nuo mm datos 6-7 sav, nuo O 4-6. Bet realiai man mažiau nuo mm 5 nuo O 3. Gal galit kas pakomentuot? g.gif

Siaip HCG tyrimas turi ribas kazkokias (t.y. nuo tiek iki tiek yra tiek ir tiek savaiciu...), tai tas pasakymas kad nuo mm 6-7sav yra salyginis ir nebutinai labai tikslus. Bet tai, kad HCG kiekis yra 5000, tai jau tikrai gerai!!! smile.gif Gali nors kiek atsipalaiduot, nes jei butu kas blogai, tai jis nebutu tiek uzkiles mano galva. O del nestumo atitikimo pagal mmm, tai man irgi nestumas yra truputi didesnis nei pagal mmm. Kai man buvo 7sav ir 3d, man sake, kad pagal echo yra pilnos 8sav, kai buvo 11 ir 3d, sake, kad 12 pilnu sav. Kita antradieni eisiu, tai bus matyt, turetu but 13 ir 3d, bet itariu, kad sakys, jog 14 pilnu smile.gif o gal ir ne smile.gif Taip, kad tik dziaukis, kad keliom dienom daugiau nei tikiesi smile.gif
Dar karteli sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 07 18, 13:07)
Sveikutė, smagu,kad nepamiršti mūsų ir apsilankai  4u.gif  man byrėjimo metas jau visai visai ant nosies - t.y. kitą savaitę arba pati arba su skatinamaisiais, bet būtinai pagimdysiu  tongue.gif Kaip tavo kleckas laikosi?  tongue.gif  išsimiegoti duoda normaliai jau?

kaip galiu pamirsti jus mano likimo drauges lotuliukas.gif
o kodel skatins?gi dar iki 40sav yra laiko g.gif o mano mazius geras nuo gimimo tik 1k keldavosi nakti, o db nebesikelia jau smile.gif miega visa nakti smile.gif na usplaukia dar kartais bet retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 07 18, 16:18)
Siaip HCG tyrimas turi ribas kazkokias (t.y. nuo tiek iki tiek yra tiek ir tiek savaiciu...), tai tas pasakymas kad nuo mm 6-7sav yra salyginis ir nebutinai labai tikslus. Bet tai, kad HCG kiekis yra 5000, tai jau tikrai gerai!!!  smile.gif Gali nors kiek atsipalaiduot, nes jei butu kas blogai, tai jis nebutu tiek uzkiles mano galva. O del nestumo atitikimo pagal mmm, tai man irgi nestumas yra truputi didesnis nei pagal mmm. Kai man buvo 7sav ir 3d, man sake, kad pagal echo yra pilnos 8sav, kai buvo 11 ir 3d, sake, kad 12 pilnu sav. Kita antradieni eisiu, tai bus matyt, turetu but 13 ir 3d, bet itariu, kad sakys, jog 14 pilnu smile.gif o gal ir ne smile.gif Taip, kad tik dziaukis, kad keliom dienom daugiau nei tikiesi smile.gif
Dar karteli sveikinu!  4u.gif

Ačiū. Tikiuos šį kart viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 07 18, 16:41)
kaip galiu pamirsti jus mano likimo drauges lotuliukas.gif
o kodel skatins?gi dar iki 40sav yra laiko g.gif o mano mazius geras nuo gimimo tik 1k keldavosi nakti, o db nebesikelia jau smile.gif miega visa nakti smile.gif na usplaukia dar kartais bet retai smile.gif

Placenta jau pas mane kažkaip anksčiau subrendo, nei turėtų, todėl nėra prasmės toliau nešioti, jei ji neatlieka savo funkcijų, tada leliukas gali badauti pradėti.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 07 18, 17:59)
Placenta jau pas mane kažkaip anksčiau subrendo, nei turėtų, todėl nėra prasmės toliau nešioti, jei ji neatlieka savo funkcijų, tada leliukas gali badauti pradėti.

aaa matai kaip vis kaskokios bedeles mums antifofolipidinukems, kazin ar pagimdysi pati, nes nei viena is musu dar nepgimde pati blink.gif visos cezarines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 07 18, 17:02)
aaa matai kaip vis kaskokios bedeles mums antifofolipidinukems, kazin ar pagimdysi pati, nes nei viena is musu dar nepgimde pati blink.gif visos cezarines doh.gif

Bandysiu pati, dabar nepamenu kuri, bet man atrodo,kad tikrai kažkuri pas A. pagimdė pati g.gif Nn arba man taip susišvietė, dar paskui, žinau labai gyrė A.,kaip jis imymo eigą prižiūrėjo. Aš kažkaip neįsigilinau, bet kodėl daugumai prireikia cezario? Kodėl pvz. tau darė?

Papildyta:
Atsiprašau, supainiojau - iš tiesų visoms cezaris darytas (senus postus paskaičiau), bet priežastys, kaip supratau labai skirtingos ir nesusiję su AFS, kad ir netinkama gimimui padėtis- taigi čia nuo AFS nepriklauso, tai aš galvoju, gal čia atsitiktinumas, kad tiek daug cezariukių pas mus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 18 liepos 2008 - 17:22